IWC Pilot Watch Chronograph Top Gun Edition - een excellence in horlogevakmanschap

Het merk, opgericht in 1868, heeft haar naam te danken aan de stad waar ze zich bevindt, namelijk Schaffhausen. IWC heeft een verzameling van prachtige pilot watches met hun unieke stijl en onovertroffen prestaties. De Pilot Watch Chronograph Top Gun Edition is een van de meest geliefde horloges uit de serie. Het horloge is gemaakt van titanium-legering met een diameter van 45 mm en een dikte van 17,5 mm. De titanium-legering maakt het horloge extreem stevig, terwijl het gebruik van keramiek de kast maakt vrij van schoonheidsfoutjes. Het horloge heeft ook een gepatenteerde soft-iron cage die magnetische velden afweert en zorgt voor een extreem hoge nauwkeurigheid.

Het uurwerk wordt geregeld door een gepatenteerd IWC automatic chronograaf-uurwerk (kaliber 69380) met een reserve van 44 uur. Het uurwerk is verdeeld in drie handen voor tijd, minuten en seconden. Daarnaast heeft het een stopwatch-functie met uren, minuten en seconden. Het horloge is waterbestendig tot 6 bar en is afgewerkt met antireflecterend saffieraatglas.

Exclusiviteit en Herkomst

De IWC Pilot Watch Chronograph Top Gun Edition is exclusief omdat IWC dit horloge alleen maakt voor de U.S. Navy'sElite Fighter Pilots. Het is gemaakt door een team van ervaren horlogemakers en zorgvuldig geassembleerd met behulp van state-of-the-art technologie. Dit horloge is gemaakt van de beste materialen en de uiterste precisie om de hoogste nauwkeurigheid te garanderen. De Pilot Watch Chronograph Top Gun Edition is ontworpen om de veranderingen in druk, temperatuur en weersomstandigheden te weerstaan.

Kosten en Garantie

De IWC Pilot Watch Chronograph Top Gun Edition heeft een prijs van 7.500€. IWC biedt een levenslange garantie op alle producten. Als u het horloge gedurende de garantieperiode nodig heeft voor service of reparatie, neem dan contact op met IWC Schaffhausen. Ze bieden ook een levenslange after sales service met onderhoud en verzorging. IWC biedt ook speciale gepersonaliseerde opties, zoals speciale baden en andere gepersonaliseerde details.

Verpakking en Investeringswaarde

De IWC Pilot Watch Chronograph Top Gun Edition wordt geleverd in een mooi, luxueus verpakt doosje. De verpakking omvat ook een certificaat van authenticiteit, dat u kan helpen om de waarde van het horloge vast te stellen. Vanwege de exclusiviteit en het vakmanschap dat erin is gestoken, is dit horloge een goede investering.

Ervaringen

Het dragen van de IWC Pilot Watch Chronograph Top Gun Edition is een onvergetelijke ervaring. Het horloge is gebouwd met extreem hoge precisie en het is een genot om het te dragen. Het titanium-legeringen materiaal zorgt voor een comfortabel gevoel op de pols. Het antireflecterende glas beschermt de wijzerplaat tegen schade door invloeden van buitenaf. Het gepatenteerde IWC chronograaf-uurwerk is uiterst nauwkeurig en de stopwatch-functie is een geweldige toevoeging voor gecontroleerde meetwaarden.

Geschiedenis en Samenvatting

De IWC Pilot Watch Chronograph Top Gun Edition is een moderne interpretatie van hun oude pilot watch-collectie. Het merk is orgineel begonnen met het maken van ruimtevaardershorloges en sindsdien hebben zij hun technologie verder ontwikkeld om dit horloge te bouwen. Het horloge heeft een titanium behuizing, antireflecterend saffieraatglas en een gepatenteerde IWC automatic chronograaf-uurwerk. Het horloge is voornamelijk bedoeld voor de elite piloten van de U.S. Navy, maar het is ook een elegante keuze voor horlogeverzamelaars die op zoek zijn naar een horloge met stijl en prestaties.

 

- IWC Pilot Watch Chronograph Top Gun Edition
- Ontdek alles wat je moet weten over de IWC Pilot Watch Chronograph Top Gun Edition, een moderne interpretatie van de oude pilot watch-collectie met titanium-legering, IWC automatic chronograaf-uurwerk en antireflecterend saffieraatglas.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...