Richard Mille 72-01 Le Mans Classic - Wat U Moet Weten

Het ontwerp combineert klassieke uurwerktechnieken met moderne esthetiek en innovatieve technologieën. De 72-01 is de meest geavanceerde uitvoering van het merk tot dusver. Dit komt door het gebruik van het door Richard Mille ontwikkelde uurwerk, dat bestaat uit 458 onderdelen. Het resultaat is een indrukwekkend prestatieniveau van 30.000 oscillaties per uur (vph), een hoog niveau van energie-efficiëntie en een uitzonderlijk hoge nauwkeurigheid.

De Richard Mille 72-01 heeft een ultradun kastontwerp, gemaakt van titanium. Het horloge heeft subtiele gepolijste details en een kristalhelder uurwerk met zeer precieze bewegingen die de klok op de seconde precies laten lopen. Het uurwerk heeft drie prachtig gedecoreerde subdials met een fijne Swiss-made handmatige gesneden Côtes de Genève finishing. Het horloge heeft ook een handmatig ingesnoerde 42-uurskrachtreserve, roestvrijstalen versieringen en geperforeerde lederen banden die comfortabel om het pols passen.

De Richard Mille 72-01 Le Mans Classic biedt een hoog niveau van kwaliteit en vakmanschap. Er is veel aandacht besteed aan het detail om ervoor te zorgen dat het horloge als een precisieinstrument functioneert. Voor juwelierstaken zoals timmering, stralen en poedercoaten wordt wereldwijde steun verleend door erkende lokale en internationale bedrijven. De garantie dekt alle defecten in materiaal en afwerking gedurende een jaar. Ap-Service & Co, de aangewezen dealer voor horloges van Richard Mille in België, verzorgt onderhoud en reparatie.

Om de prestaties van het uurwerk optimaal te houden, raden we aan om het horloge regelmatig te laten inspecteren en het materiaal en de afwerking te controleren. We raden ook aan om de banden regelmatig te vervangen om veiligheid en comfort te garanderen. Als je het horloge regelmatig draagt, moet je ook de batterijen elke twee jaar vervangen.

De Richard Mille 72-01 Le Mans Classic is een uniek horloge dat is gemaakt met de eerste klas materialen. Het is volledig met de hand gemaakt, waardoor het een exclusief en schaars horloge is dat slechts een select aantal mensen in België kunnen hebben. Het horloge is ook heel waardevol als investering. Als je het goed onderhoudt, zal de herwaardering van het horloge na verloop van tijd stijgen. Er zijn ook gepersonaliseerde opties, waaronder een diamanten kast, een geplaveide bezel, verschillende wijzerplaten en een individuele maatwerkband, waardoor het horloge je kan laten opvallen tussen de menigte.

Richard Mille heeft een lange geschiedenis in de horlogeindustrie. Het merk is in 2001 opgericht door het Spaanse ingenieurbureau Richard Mille Engineering, dat horloges produceert sinds 1996. Richard Mille Engineering streeft ernaar om de best mogelijke horloges te ontwerpen met behulp van de laatste technologieën en de beste materialen.

De Richard Mille 72-01 Le Mans Classic is een betrouwbare, luxe horloge dat de beste combinatie biedt van kwaliteit en prestaties. Met zijn vele verfijningen, elegant ontwerp en adembenemende prestatiekarakteristieken, is het horloge een perfecte keuze voor liefhebbers van klassieke mechanische horloges. Geproduceerd door een gerenommeerd merk, garandeert de Richard Mille 72-01 Le Mans Classic dat je je goed en onberispelijk kunt kleden.

 

- Ontdek de Richard Mille 72-01 Le Mans Classic – een klassiek mechanisch horloge met een stijlvol ontwerp en adembenemende prestatiekarakteristieken. Bestel uw eigen unieke exemplaar bij de aangewezen dealer in België.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...