Norton MacCullough & Locke nieuwe lederwarencollectie

Norton MacCullough & Locke is een in Londen gevestigd bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van enkele van 's werelds beste op maat gemaakte koffers, juwelendoosjes en huishoudartikelen geïnspireerd op de Britse luxegoederen uit de jaren 1920.

Opgericht door veteranen van Hermes, Claridge's en Patek Philippe, creëert het bedrijf alleen individuele, handgemaakte stukken volgens hun esthetiek en principes.

Nu introduceert Norton MacCullough & Locke een nieuwe collectie op maat gemaakte kleine lederwaren, variërend van iPhone- en iPad-hoesjes tot kaarthouders, documentportefeuilles en paspoorthoezen.

Elk stuk in de nieuwe collectie is met de hand vervaardigd in Engeland met behulp van de beste materialen en traditionele technieken door gespecialiseerde ambachtslieden in de leerbewerking. Klanten kunnen kiezen tussen een breed scala aan leersoorten, kleuren, afwerkingen en personalisatie-opties om ervoor te zorgen dat elk op maat gemaakt stuk uniek en exclusief is.

De luxe lederwaren kunnen online worden gekocht op de website van het bedrijf, waarbij de stukken binnen 4 tot 8 weken worden gemaakt en geleverd.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...