Marc Jacobs Beauty maakt een terugkeer naar designer merken

In de wereld van haute couture en luxe designermerken, waar elegantie en allure hand in hand gaan, heeft Marc Jacobs Beauty opnieuw de schijnwerpers op zich gericht. Met een grandioze terugkeer naar de schoonheidsmarkt laat het merk zien dat de banden tussen mode en beauty niet alleen sterk blijven, maar ook voortdurend geïnnoveerd kunnen worden.

De afgelopen jaren hebben wij gezien hoe de luxe modewereld zich meer richtte op het creëren van vernieuwende cosmetica. Het was eigenlijk nooit echt een geheim dat de schoonheidsindustrie en de modewereld innig samenhangen; make-up is immers een verlengstuk van de persoonlijke stijl en ontwerpvisie die designermerken nastreven. Marc Jacobs Beauty heeft deze synergie omarmd en bouwt erop voort met hun nieuwste reeks producten die, na een periode van ontwikkeling en innovatie, nu weer beschikbaar zijn voor hun trouwe clientèle.

Voor de kenners van het merk roept de naam Marc Jacobs beelden op van iconische modeontwerpen en trendsettende creaties. Tot 2014 had het beautymerk van deze fameuze ontwerper meer dan 200 winkels over de gehele wereld, en na een afwezigheid van twee jaar, keert het nu terug met een aanbod dat niet alleen trouw blijft aan het erfgoed van het moedermerk, maar ook nieuwe paden bewandelt.

Wat u kunt verwachten, is een collectie die bestaat uit high-end make-up artikelen en geuren, waarvan de prijzen variëren van €30 tot €60 – een prijspunt dat luxe toegankelijk probeert te maken. Een pronkstuk binnen de nieuwe lijn is Hello Marc , een make-up serie die deze zomer vrouwen overal ter wereld kennis laat maken met een pallet van kleuren en finishes die ontworpen zijn om elke look te verheffen.

Hello Marc weet de essentie van het merk te vangen, door een combinatie van moderne en vintage accenten in de verpakking. Denk aan Lip Cremes die de perfecte kusbaarheid beloven, Highliner Gel Eye Crayons die de blik een definitie geven, Blush Drops voor een stralende gloed, Fineliners voor precisiewerk en O!Mega Bronzers voor die zonnige touch. Bovendien zijn er geuren, waaronder diverse eau de parfums en colognes, allen zorgvuldig samengesteld door de parfumeurs van MiN New York om een handtekening aroma aan uw aanwezigheid toe te voegen.

Het mag dan wel zo zijn dat Marc Jacobs Beauty nu een positie inneemt als een van de toonaangevende merken binnen de actuele beautyindustrie, maar dat succes komt niet zonder een streng beleid voor kwaliteit en veiligheid. Alle producten zijn geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten die je huid de hydratatie en voeding bieden die ze verdient. Ze hebben de dermatologische tests doorstaan en zijn vrij van schadelijke stoffen, waardoor ze geschikt zijn voor elk huidtype.

Om deze luxeproducten binnen handbereik van vele beauty-enthousiastelingen te brengen, heeft Marc Jacobs Beauty ervoor gekozen om hun artikelen niet alleen via hun website aan te bieden, maar ook bij geselecteerde retailers. Hiermee streven ze ernaar om een ieder die zich wenst onder te dompelen in de wereld van Marc Jacobs die mogelijkheid te bieden. Regelmatig zijn er aantrekkelijke promotiedeals en aanbiedingen die de drempel om deze producten uit te proberen nog lager maken.

Met deze hernieuwde presentatie op de markt van schoonheidsproducten biedt Marc Jacobs Beauty consumenten de kans om de verbintenis tussen mode en make-up dieper te verkennen en te waarderen. Het is een uitnodiging aan de wereld om de dialoog tussen onze innerlijke stijl en uiterlijke expressie verder te verrijken. Terwijl wij ons klaarmaken voor de volgende stap in de evolutie van beauty, bevindt Marc Jacobs Beauty zich nu op de voorgrond om de toekomst vorm te geven en de brug tussen fashion en beauty stevig te verankeren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...