Chopard opent nieuwe boetiek in Shanghai

In het bruisende hart van Shanghai, waar het snelle leven van de stad hand in hand gaat met de luxueuze verfijning van wereldklasse, heeft Chopard een nieuwe mijlpaal bereikt. Deze vooraanstaande Zwitserse juwelier en horlogemaker, bekend om zijn schitterende ontwerpen en onberispelijke vakmanschap, heeft zijn nieuwste boetiek geopend in het prestigieuze Qiantan Taikoo Li Shopping Center.

Voorbijgangers worden verrast door de prachtige façade van de winkel die kunstig het karakter en de elegantie van het merk Chopard uitstraalt. De boetiek is een toonbeeld van luxe, waar klanten kunnen schuilen voor de bruisende energie van Shanghai en waar ze ondergedompeld worden in een wereld van kalme verwennerij.

Chopard, dat sinds de oprichting in 1860 een symbool is van sublieme kwaliteit, viert met deze uitbreiding zijn toewijding aan klantverfijning en exclusiviteit. Een van de opvallendste kenmerken van deze nieuwe locatie is de introductie van prijsaanduidingen in euro s. Een stap die buiten de traditionele Pond Sterling treedt. Dit niet alleen vereenvoudigt de aankoopervaring voor Europese klanten die in Shanghai verblijven, maar ook maakt de prijzen transparant voor de globaal georiënteerde klant. Met de euro als sterke munteenheid krijgen klanten tevens het voordeel dat mogelijk gepaard gaat met gunstige wisselkoersen, waardoor de verleiding om een luxe Chopard stuk aan te schaffen nog groter wordt.

De nieuwe boetiek biedt een uitgebreid assortiment aan producten die de rijke geschiedenis van Chopard weerspiegelen. Bezoekers kunnen hun harten ophalen bij de Happy Diamonds sieradencollectie, waar speelse diamanten vrolijk dansen in elegante creaties - zoals de Iconic Happy Diamonds oorbellen of de romantische treffers van de Iconic Romance collectie. Evenzo tonen de horlogecollecties, inclusief de Mille Miglia, Elton John en Alpine Eagle, de toewijding van het merk aan precisie en duurzaamheid, verpakt in een design dat zowel tijdloos als avant-garde is.

Het design van de Chopard boetiek zelf is een meesterwerk waarin functionaliteit en schoonheid samenvloeien. Binnen wordt de bezoeker omgeven door een inrichting die zowel modern als warm is. Kunstwerken en speciaal ontworpen display-elementen lichten de unieke stukken uit en creëren een atmosfeer die zowel intiem als grandioos is. Het is een ruimte die klanten uitnodigt om te blijven hangen, te ontdekken en zich over te geven aan de wereld van Chopard.

Een bijzonder hoogtepunt van de boetiek is de VIP lounge. Hier worden klanten getrakteerd op persoonlijke service die verder gaat dan het gebruikelijke. Of ze nu op zoek zijn naar een bijzonder geschenk of een eigen aanwinst willen vieren, de lounge biedt een oase van rust en luxe voor die speciale momenten.

Met deze opening bevestigt Chopard niet alleen zijn reputatie als wereldwijde leider in de luxe-industrie, maar benadrukt het ook zijn engagement naar de Chinese markt en de bredere Aziatische regio. De nieuwe vestiging is een statement, een belofte van nabijheid, van continuïteit in dienstverlening en een belichaming van Chopard'stoekomstgerichte visie. Het gebruik van de euro als prijsaanduiding is een slimme zet die de klantenbinding versterkt en de ervaring vereenvoudigt, wat zich ongetwijfeld zal vertalen in een toename van de klantentevredenheid en -loyaliteit.

Chopard zet met de opening van de nieuwe boetiek in Shanghai een glanzende stap in de toekomst. Klanten kunnen hier rekenen op een onberispelijke service, deskundig advies en een aanbod dat de ziel van het merk weerspiegelt: tijdloze schoonheid voor de eeuwigheid vastgelegd in juwelen en horloges. Welkom in de wereld van Chopard – nu nog dichterbij, in het hart van Shanghai.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...