Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Louis Vuitton onthult nieuw Tambour Horizon Light Up Uurwerken

Louis Vuitton onthult nieuw Tambour Horizon Light Up Uurwerken
Louis Vuitton breidt zijn catalogus van verbonden horloges uit met zijn nieuwste uurwerken, de Tambour Horizon Light Up.

Het Franse designhuis heeft het vertrouwde silhouet en het bolle kastprofiel van het originele Tambour-horloge vernieuwd en aangepast aan de connectiviteit van de Horizon. Het scherm van het horloge is samengesteld uit gebogen saffierglas dat naadloos over de rand van het gezicht van het apparaat stroomt, dat is uitgerust met 24 LED-lampen onder de klassieke Louis Vuitton Monogram ring.

Bij de eerste lancering komt het horloge in drie iteraties aan - het gepolijste staal, de matte black en de matte brown - waarvan de laatste "een weerspiegeling is van een van de iconische historische codes van het Maison", volgens een release.
Qua aanpassingen kunnen dragers het altijd aan -display aanpassen aan een bepaalde stemming, uiterlijk of gelegenheid met acht ingebouwde wijzerplaatconfiguraties. Bovendien kunnen klanten hun initialen aan het apparaat toevoegen in hun kleur en lettertype.

Het horloge is uitgerust met een op maat ontworpen besturingssysteem dat grotendeels reageert op een systeem van veegbewegingen. Als u naar rechts veegt, wordt het tabblad "Mijn dag" geopend, dat de agenda, het aantal stappen en de hartslag van de drager weergeeft, evenals het weer en de luchtkwaliteit, terwijl u naar beneden veegt, worden meldingen weergegeven. Op dezelfde manier toont swipen een bedieningspaneel en naar links vegen opent 'Mijn reis', waarin de reisplannen en instapkaarten van de drager worden opgeslagen.

Het uurwerk is geaccrediteerd als "made for iPhone" en is compatibel met Android- en HarmonyOS-smartphones.

Louis Vuitton's nieuwe Tambour Horizon Light Up wordt op 7 januari wereldwijd gelanceerd.
Louis Vuitton onthult nieuw Tambour Horizon Light Up Uurwerken
Louis Vuitton onthult nieuw Tambour Horizon Light Up Uurwerken