Louis Vuitton lanceert nieuwe verbonden horloges - de Tambour Horizon Light Up

Louis Vuitton heeft zijn aanbod van verbonden horloges uitgebreid met de Tambour Horizon Light Up. Het bekende silhouet en kastprofiel van het originele Tambour-horloge zijn vernieuwd en aangepast aan de connectiviteit van de Horizon. Het scherm van het horloge is samengesteld uit gebogen saffierglas dat naadloos over de rand van het gezicht van het apparaat stroomt en is uitgerust met 24 LED-lampen onder de klassieke Louis Vuitton Monogram-ring.

Het horloge wordt gelanceerd in drie iteraties: gepolijst staal, mat zwart en mat bruin. De laatste is "een weerspiegeling van een van de iconische historische codes van het Maison", volgens een release. Het horloge biedt acht ingebouwde wijzerplaatconfiguraties die dragers kunnen aanpassen aan een bepaalde stemming, uiterlijk of gelegenheid. Daarnaast kunnen klanten hun initialen toevoegen in hun eigen kleur en lettertype.

Het horloge is uitgerust met een op maat ontworpen besturingssysteem dat grotendeels reageert op veegbewegingen. Met een veeg naar rechts wordt het tabblad "Mijn dag" geopend, dat de agenda, het aantal stappen en de hartslag van de drager weergeeft, evenals het weer en de luchtkwaliteit. Door naar beneden te vegen worden meldingen weergegeven. Het horloge is geaccrediteerd als "made for iPhone" en is compatibel met Android- en HarmonyOS-smartphones.

Het horloge is uitgerust met de nieuwste technologieën, waaronder een Qualcomm Snapdragon Wear 3100-processor, Wi-Fi-connectiviteit, GPS en NFC. Het biedt ook 24 uur batterijduur, zodat dragers zonder onderbrekingen kunnen blijven werken. Bovendien is het horloge waterbestendig tot 30 meter, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik en sportieve activiteiten.

De lancering van de Tambour Horizon Light Up maakt deel uit van Louis Vuitton's voortdurende inzet om zijn positie op de smartwatch-markt te versterken en zijn klanten een naadloze mix van technologie en luxe te bieden. Het is de nieuwste toevoeging aan de Tambour Horizon-collectie, die eerder al werd uitgebreid met modellen als de Tambour Horizon Connected, de Tambour Horizon Monogram en de Tambour Horizon Black.

Het horloge is nu beschikbaar voor pre-order op de Louis Vuitton-website en zal wereldwijd worden gelanceerd op 7 januari. De prijs begint bij ongeveer €2.300 en kan oplopen tot €2.900, afhankelijk van de gekozen afwerking en personalisatie-opties. Met zijn innovatieve design en geavanceerde functies zal de Tambour Horizon Light Up ongetwijfeld de aandacht trekken van technologie- en mode-liefhebbers over de hele wereld.

Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up smartwatch

  • Materiaal: Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen - gepolijst staal, matzwart en matbruin. Het horlogebandje is gemaakt van zacht en duurzaam polyamide en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  • Afmetingen: De kastdiameter van het horloge is 42 mm en de dikte is 12,6 mm. Het horlogebandje is 20 mm breed.

  • Scherm: Het horloge heeft een AMOLED-scherm van 1,3 inch met een resolutie van 390 x 390 pixels. Het scherm is gemaakt van gebogen saffierglas dat naadloos over de rand van het horloge stroomt en is uitgerust met 24 LED-lampjes onder de klassieke Louis Vuitton Monogram ring.

  • Aanpassingsmogelijkheden: Het horloge heeft acht ingebouwde wijzerplaatconfiguraties die kunnen worden aangepast aan een bepaalde stemming, uiterlijk of gelegenheid. Bovendien kunnen klanten hun initialen aan het apparaat toevoegen in hun kleur en lettertype.

  • Besturingssysteem: Het horloge is uitgerust met een op maat ontworpen besturingssysteem dat reageert op een systeem van veegbewegingen. Door naar rechts te vegen, wordt het tabblad "Mijn dag" geopend, waarop de agenda, het aantal stappen en de hartslag van de drager worden weergegeven, evenals het weer en de luchtkwaliteit. Door naar beneden te vegen, worden meldingen weergegeven. Swipen toont een bedieningspaneel en naar links vegen opent 'Mijn reis', waarin de reisplannen en instapkaarten van de drager worden opgeslagen.

  • Compatibiliteit: Het horloge is geaccrediteerd als "made for iPhone" en is compatibel met Android- en HarmonyOS-smartphones.

  • Prijs: De Tambour Horizon Light Up smartwatch is verkrijgbaar vanaf ongeveer €2.800,- afhankelijk van de afwerking en het horlogebandje.


De Louis Vuitton Tambour Horizon Light Up is een prachtig ontworpen smartwatch met een strak en verfijnd uiterlijk. Het horloge is gemaakt van hoogwaardige materialen en is voorzien van handige functies die zijn ontworpen om de drager te helpen bij het organiseren van hun dagelijkse leven en reizen.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...