Louis Vuitton lanceert allereerste ski capsule collectie

Louis Vuitton heeft zijn allereerste skicapsule-collectie gelanceerd, genaamd 'LV Ski', met een reeks kledingstukken en accessoires die geschikt zijn voor zowel mode- als sportliefhebbers. De collectie is gemaakt van geïsoleerde, lichtgewicht en duurzame materialen, waaronder stretchrubber, fleece en waterafstotend nylon, en heeft stijlvolle metalen jukken en chromen afwerkingen.

Enkele opvallende stukken in de collectie zijn een statement ski-jack met een sportieve bergbeklimmer-kettingriem, oversized ritssluitingen en metalen schouders, LV-ski's met een glasvezelafwerking en LV-branding en hightech skischoenen ontworpen met de expertise en het vakmanschap van Tecnica.

Het meest interessante accessoire in de collectie is een sneeuwmasker met anticondens- en anti-kraslenzen, UV-bescherming en het klassieke LV-monogram. De collectie is verkrijgbaar als een capsule in beperkte oplage van 200 stuks en kan online worden gekocht op de officiële website van Louis Vuitton.

Materialen die worden gebruikt in de LV Ski-collectie zijn onder meer geïsoleerde, lichtgewicht en zeer resistente materialen zoals stretchrubber, fleece en waterafstotend nylon. De collectie omvat stijlvolle metalen jukken en chromen afwerkingen, en sommige hebben ook prints van alpen-landschappen bij zonsondergang.

De collectie bevat puffer-jacks, skimaskers, bonthandschoenen, leggings en meer. Het sneeuwmasker heeft anticondens- en anti-kraslenzen die UV-beschermd, drievoudig geïsoleerd zijn en gecharmeerd zijn van het klassieke LV-monogram. Andere opmerkelijke stukken zijn een statement ski-jack met een sportieve bergbeklimmer-kettingriem, oversized ritssluitingen en metalen schouders, de LV-ski's die zijn gedrapeerd in glasvezel en een eigenzinnig getint patroon compleet met LV-branding, en hightech skischoenen ontworpen met de expertise en het vakmanschap van Tecnica.

Sommige stukken hebben ook prints van alpenlandschappen bij zonsondergang en zijn voorzien van stijlvolle metalen jukken en chromen afwerkingen. Het sneeuwmasker heeft anticondens- en anti-kraslenzen die UV-beschermd zijn en voorzien zijn van het klassieke LV-monogram. De hightech skischoenen zijn ontworpen met de expertise en het vakmanschap van Tecnica en de LV-ski's zijn gedrapeerd in glasvezel met een eigenzinnig getint patroon en LV-branding. Het statement ski-jack heeft een sportieve bergbeklimmer-kettingriem, oversized ritssluitingen en metalen schouders.

De kleding- en accessoirelijn van de LV Ski-collectie van Louis Vuitton omvat:

 • Puffer-jacks gemaakt van waterafstotend nylon en stretchrubber, gevoerd met donsveer om warmte te bieden tijdens het skiën. Sommige jacks hebben prints van alpenlandschappen bij zonsondergang.
 • Skimaskers met anticondens- en anti-kraslenzen die UV-beschermd zijn en zijn voorzien van het klassieke LV-monogram.
 • Bonthandschoenen met een waterdichte afwerking en stretchmanchetten.
 • Leggings die zijn ontworpen om bewegingsvrijheid te bieden en tegelijkertijd warm te blijven.
 • Sneeuwmasker met UV-bescherming, drievoudig geïsoleerd en gecharmeerd met het LV-monogram.
 • Statement ski-jack met een sportieve bergbeklimmer-kettingriem, oversized ritssluitingen en metalen schouders.
 • LV-ski's gemaakt van glasvezel en voorzien van een uniek getint patroon met LV-branding.
 • Hightech skischoenen ontworpen met de expertise en het vakmanschap van Tecnica.
 • Een statement ski-jack met een sportieve bergbeklimmer-kettingriem, oversized ritssluitingen en metalen schouders.
 • LV-ski's gedrapeerd in glasvezel en een eigenzinnig getint patroon compleet met LV-branding.
 • Hightech skischoenen ontworpen met de expertise en het vakmanschap van Tecnica.


De LV Ski-collectie is beperkt tot 200 stuks en is beschikbaar voor aankoop op de officiële website van Louis Vuitton.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...