Louis Vuitton herwerkt een klassieker met de Ollie Slip-On

Louis Vuitton heeft zijn Ollie-silhouet herontworpen en geïnspireerd op schaatsen voor een nieuwe constructie als een eerbetoon aan skateschoenen. Het nieuwe ontwerp is een instapschoen en verwijst naar klassieke skateschoenen met een all-over patroon op het bovenwerk.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van zwart textiel met reliëfmonogram-patroon om een gezwollen effect te creëren. Het silhouet heeft een zwarte colorway die ook terugkomt op de buitenzool met Monogram FloWer-debossing. Om het ontwerp compleet te maken, heeft Louis Vuitton gouden branding toegevoegd aan het voetbed van elke schoen.

De Louis Vuitton Ollie Slip-On is een schoen die in verschillende materialen, kleuren en ontwerpen beschikbaar is, afhankelijk van het seizoen en de collectie. Enkele voorbeelden van materialen die voor deze schoen gebruikt worden zijn:

  • Leer: De Louis Vuitton Ollie Slip-On is vaak verkrijgbaar in leer, met name kalfsleer of nappaleer. Dit leer kan verschillende afwerkingen hebben, zoals glanzend, mat of generfd.

  • Suède: Suède is ook een veelvoorkomend materiaal voor deze schoen. Het geeft de schoen een zachte, fluweelachtige uitstraling.

  • Technische stoffen: In sommige collecties gebruikt Louis Vuitton ook technische stoffen zoals nylon en mesh voor de Ollie Slip-On. Deze materialen geven de schoen een sportieve uitstraling en zijn vaak licht en ademend.

Wat betreft kleuren en ontwerpen zijn er ook veel variaties beschikbaar. De Ollie Slip-On is er in effen kleuren zoals zwart, bruin en wit, maar ook in opvallende kleuren en prints zoals rood, geel, camouflage en monogrammotieven. Het ontwerp van de schoen kan ook variëren, bijvoorbeeld met verschillende stiksels, perforaties en details zoals het Louis Vuitton-embleem.

De zool van de Louis Vuitton Ollie Slip-On is meestal gemaakt van rubber en heeft een geribbelde textuur voor extra grip en stabiliteit. De binnenzool is vaak van leer en kan worden uitgenomen voor het gemakkelijk schoonmaken of vervangen.

Het ontwerp van de schoen is eenvoudig en gestroomlijnd, met een ronde neus en een elastische inzet aan de zijkanten voor een comfortabele pasvorm. De schoen heeft geen veters of andere sluitingen en kan eenvoudig aan en uit worden getrokken. Het Louis Vuitton-logo kan op verschillende plaatsen op de schoen voorkomen, zoals op de tong, de hiel of de zijkanten.

Over het algemeen is de Louis Vuitton Ollie Slip-On een luxe en stijlvolle schoen die zowel casual als gekleed gedragen kan worden. Het gebruik van hoogwaardige materialen en de aandacht voor detail zijn kenmerkend voor het merk Louis Vuitton. De schoen is verkrijgbaar in verschillende maten, vanaf maat 35 tot en met maat 47.

De Louis Vuitton Ollie Slip-On is een populaire schoen onder fashion liefhebbers en wordt regelmatig gedragen door beroemdheden en influencers. Het is een veelzijdige schoen die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits, van jeans tot chino'sen zelfs pakken.

Naast de Ollie Slip-On heeft Louis Vuitton ook andere modellen van slip-on schoenen, zoals de Archlight Slip-On en de Run Away Pulse Sneaker Slip-On. Deze schoenen hebben allemaal een vergelijkbaar ontwerp met elastische inzetstukken en een comfortabele pasvorm.

Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een paar Louis Vuitton Ollie Slip-Ons, kun je terecht in een Louis Vuitton-winkel of op de officiële website van het merk. De prijs van de schoenen varieert afhankelijk van het materiaal en de collectie, maar over het algemeen kosten ze tussen de 500 en 800 euro.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...