Louis Vuitton 1.1 Millionaires zonnebril krijgt een futuristisch sportieve iteratie

De 1.1 Millionaire Sunglasses van Louis Vuitton heeft een futuristische update gekregen als onderdeel van de LV 2054-capsule. Het accessoire behoudt zijn hoekige vorm en diep gefacetteerde voorkant, maar is nu voorzien van een fel neongele tint. Het montuur van de zonnebril is gemaakt van doorschijnend materiaal, wat het ontwerp een retrolaag geeft. De metalen frame-inzetstukken van de Louis Vuitton monogram en lijnen die bovenop de zonnebril lopen, evenals de LV Initials langs de slapen, voegen een onderscheidende huissmaak toe. Om het accessoire beter te laten passen bij het sportieve individu, is een met logo versierde band aan de uiteinden van de zonnebril toegevoegd voor een praktische touch.

De zwarte lenzen van de zonnebril zorgen voor een gedurfd contrast met de fluorescerende gele monturen, waardoor ze een opvallend accessoire zijn om elke outfit compleet te maken. De Louis Vuitton 1.1 Millionaire Sunglasses zijn te koop voor €1.040 online bij Louis Vuitton. Het is een trendy accessoire dat ongetwijfeld een statement zal maken voor degenen die op zoek zijn naar een unieke stijlvolle look.

Er zijn ook andere accessoires beschikbaar in de LV 2054-capsule, waaronder de LV Shield-zonnebril. Dit accessoire heeft een sportieve stijl en biedt een perfecte bescherming voor de ogen tegen zonlicht en wind. Het ontwerp van de zonnebril omvat een dunne metalen frame en een transparante lens, wat een futuristische uitstraling geeft. Het Louis Vuitton monogram is subtiel aangebracht op de brug van de zonnebril.

De LV Shield-zonnebril is beschikbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, blauw en roze. De zonnebril is gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het duurzaam en comfortabel is om te dragen. Het accessoire is verkrijgbaar bij Louis Vuitton, voor een prijs van ongeveer €800.

Naast zonnebrillen bevat de LV 2054-capsule ook tassen en kledingstukken. Een van de meest opvallende items is de LV 2054-parka. Deze parka heeft een modern ontwerp en is gemaakt van waterbestendig materiaal, waardoor het perfect is voor regenachtige dagen. Het ontwerp van de parka is voorzien van het Louis Vuitton-monogram, wat een onderscheidend accent geeft aan het kledingstuk. De parka is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en oranje. Het is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele jas. De LV 2054-parka is verkrijgbaar bij Louis Vuitton, voor een prijs van ongeveer €2.500.

Andere accessoires in de LV 2054-capsule zijn onder meer sneakers, mutsen en rugzakken. Deze items hebben allemaal een futuristisch ontwerp en zijn voorzien van het Louis Vuitton-monogram, wat een exclusieve en luxe uitstraling geeft. Deze accessoires zijn ideaal voor iedereen die op zoek is naar een opvallende en stijlvolle toevoeging aan hun garderobe. Ze zijn verkrijgbaar bij Louis Vuitton en variëren in prijs, afhankelijk van het item.

Op technisch gebied is de Louis Vuitton 1.1 Millionaire-zonnebril uitgerust met zwarte lenzen die de ogen beschermen tegen schadelijke UV-stralen, terwijl ze ook contrast en helderheid bieden. Het montuur is gemaakt van hoogwaardig acetaat en is duurzaam en lichtgewicht, wat bijdraagt ​​aan het draagcomfort. De afmetingen van de zonnebril zijn 143 mm voor de breedte van de lenzen, 54 mm voor de hoogte van de lenzen, 30 mm voor de brug en 150 mm voor de lengte van de slapen.

Het accessoire wordt geleverd met een Louis Vuitton-brillendoos, een zachte hoes, een brillendoekje en een informatieboekje. Het wordt aanbevolen om de zonnebril op te bergen in de bijgeleverde brillendoos en deze schoon te maken met het bijgeleverde doekje om krassen te voorkomen en de levensduur van het product te verlengen. De 1.1 Millionaire-zonnebril maakt deel uit van de LV 2054-capsulecollectie, die is ontworpen als een eerbetoon aan het erfgoed van Louis Vuitton en gericht is op innovatie en een visie op de toekomst. Het accessoire is geschikt voor mensen die houden van gedurfde en futuristische mode en die de luxe en stijlvolle uitstraling van het merk Louis Vuitton waarderen.

1.1 Millionaire Sunglasses van Louis Vuitton

1.1 Millionaire Sunglasses van Louis Vuitton zijn luxueuze zonnebrillen voor mannen en vrouwen. De zonnebril heeft een hoekige vorm en een diep gefacetteerde voorkant. Het montuur is doorschijnend en heeft een fel neongele kleur, waardoor het een futuristische uitstraling heeft. Het frame is voorzien van metalen inzetstukken met het Louis Vuitton-monogram en lijnen die bovenop de zonnebril lopen, evenals de LV Initials langs de slapen. De zonnebril heeft een met logo versierde band aan de uiteinden voor een praktische touch. De zwarte lenzen vormen een gedurfd contrast met de fluorescerende gele monturen en bieden 100% UV-bescherming.

Technische fiche:

  • Frame kleur: neongeel
  • Lenskleur: zwart
  • Materiaal: acetaat
  • Afmetingen lens: 58 mm
  • Afmetingen brug: 16 mm
  • Afmetingen veer: 140 mm
  • UV-bescherming: 100%
  • Verkrijgbaar bij Louis Vuitton voor € 1.040.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...