Leyla Abdollahi - Succesvolle Sieradenontwerper & Haar Lust & Lure Collectie

Leyla Abdollahi, een bekroonde sieradenontwerper gevestigd in Londen, studeerde af aan Central Saint Martins in 2005 met een BA in sieradenontwerp. Daarna verdiepte ze zich in beeldende kunst en edelsteenkunde, terwijl ze tegelijkertijd waardevolle ervaring opdeed in de mode-industrie en gepersonaliseerde stukken voor individuele klanten ontwierp.

Tegenwoordig ontwerpt Abdollahi niet alleen op maat gemaakte sieraden en werkt ze samen met bedrijven in Groot-Brittannië en daarbuiten, maar beheert ze ook haar eigen merk. Onlangs heeft ze een prachtige nieuwe collectie, genaamd Lust & Lure, gelanceerd. Deze unieke serie gaat verder dan een aantrekkelijke naam en bevat schitterende stukken die een hedendaagse interpretatie van de Art Deco-stijl uit de jaren 1920 weergeven, met een onderscheidend persoonlijk accent.

De vintage ogende items in de Lust & Lure-collectie zijn rijkelijk versierd met geel, wit en zwart goud, evenals groene smaragden, witte diamanten en onyxstenen. Geïnspireerd door de flamboyante stijl van de jaren '20 en de Griekse mythologie, zijn de sieraden uit deze collectie echte blikvangers.

Leyla Abdollahi combineert haar expertise in sieradenontwerp, beeldende kunst en edelsteenkunde om unieke en opvallende creaties te maken die haar klanten betoveren. Met haar succesvolle eigen merk en haar indrukwekkende Lust & Lure-collectie blijft Abdollahi een belangrijke speler in de wereld van sieradenontwerp.

De sieraden van Leyla Abdollahi zijn niet alleen een combinatie van traditionele en moderne invloeden, maar ook een weerspiegeling van haar passie voor verfijnde esthetiek en vakmanschap. Haar creaties zijn vaak opvallend en gedurfd, maar blijven tegelijkertijd elegant en tijdloos. Dit maakt haar ontwerpen geschikt voor zowel dagelijkse slijtage als speciale gelegenheden.

De Lust & Lure-collectie heeft internationale erkenning gekregen en is te vinden in prestigieuze boetieks en warenhuizen over de hele wereld. De stukken zijn niet alleen populair bij particuliere klanten, maar hebben ook de aandacht getrokken van beroemdheden en mode-iconen, waardoor het merk Leyla Abdollahi nog meer bekendheid krijgt.

Naast haar succes in de sieradenindustrie, is Abdollahi ook betrokken bij liefdadigheidswerk en ondersteunt ze verschillende goede doelen die zich richten op het bevorderen van kunst en cultuur. Ze geeft regelmatig lezingen en workshops, waarbij ze haar kennis en ervaring deelt met opkomende ontwerpers en jong talent.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Leyla Abdollahi, aangezien haar merk blijft groeien en haar invloed op de internationale sieradenmarkt verder toeneemt. Met haar unieke stijl, creativiteit en toewijding aan vakmanschap, zal Abdollahi ongetwijfeld nog vele jaren een grote inspiratiebron blijven voor zowel liefhebbers van sieraden als voor haar collega-ontwerpers.

De Lust & Lure-collectie van Leyla Abdollahi is een indrukwekkende reeks sieraden die een moderne benadering van de Art Deco-stijl uit de jaren 1920 combineert met een vleugje Griekse mythologie. Hieronder volgt een gedetailleerde beschrijving van de verschillende aspecten van deze collectie:

  • Modellen: De collectie bestaat uit verschillende modellen, waaronder oorbellen, halskettingen, armbanden, ringen en broches, die allemaal het kenmerkende design en vakmanschap van Abdollahi uitdragen.

  • Materialen: Leyla Abdollahi maakt gebruik van hoogwaardige materialen zoals geel, wit en zwart goud, die elk een unieke uitstraling en textuur aan de stukken geven.

  • Edelstenen: De Lust & Lure-collectie bevat een verscheidenheid aan kostbare en halfedelstenen, waaronder groene smaragden, witte diamanten en onyxstenen, die zorgvuldig zijn geselecteerd om de ontwerpen te complimenteren en een gevoel van luxe en glamour toe te voegen.

  • Kleuren: De collectie speelt met contrasterende kleuren, zoals het heldere groen van smaragden, het fonkelende wit van diamanten en het diepe zwart van onyx, die samen een opvallend en visueel aantrekkelijk palet vormen.

  • Grondstoffen: Abdollahi kiest voor ethisch verantwoorde en duurzaam geproduceerde grondstoffen om ervoor te zorgen dat haar sieraden niet alleen mooi zijn, maar ook een positieve impact hebben op mens en milieu.

  • Afmetingen: De sieraden in de Lust & Lure-collectie variëren in grootte en schaal, van subtiele en delicate stukken tot grotere, statement ontwerpen die zijn bedoeld om op te vallen en de aandacht te trekken.

  • Collecties: Naast Lust & Lure heeft Leyla Abdollahi ook andere collecties gecreëerd die haar kenmerkende stijl en vakmanschap uitdragen. Deze omvatten, maar zijn niet beperkt tot, reeksen die geïnspireerd zijn op de natuur, architectuur en andere kunstvormen.

  • Types: De ontwerpen in de Lust & Lure-collectie omvatten zowel unieke, op maat gemaakte stukken als limited edition-items die zijn gemaakt in beperkte oplages om hun exclusiviteit en waarde te behouden.

De Lust & Lure-collectie van Leyla Abdollahi is een bijzonder aanbod van sieraden die vakmanschap, creativiteit en een unieke esthetiek combineren. De collectie spreekt zowel liefhebbers van vintage glamour als moderne designliefhebbers aan, en blijft een belangrijke mijlpaal in Abdollahi's carrière als sieradenontwerper.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...