Zilli onthult nieuwe massief gouden bril- en skicollectie

Het Franse luxemerk Zilli heeft bijna vijf decennia ervaring in de mode-industrie en verwierf bekendheid als voorloper in de uitvinding van luxe leren jassen. De veelzijdigheid van het merk is echter duidelijk te zien in deze nieuwste lancering, met massief gouden zonnebrillen en goudgegraveerde ski's.
Het elegante montuur van de Flamel-zonnebril belichaamt het soort samensmelting van creativiteit en technologie waar Zilli om bekend staat.
Een perfect voorbeeld daarvan is de baanbrekende manier waarop massief goud wordt gecombineerd met Japans keramisch zwart om een ingots op de arm te vormen, met de merknaam. Deze en andere delicate ornamenten zorgen niet alleen voor voldoende oogbescherming, maar bieden de drager ook een sfeer van klasse en verfijning.
Deze volledig handgemaakte bril wordt uitgebracht als onderdeel van een exclusieve 50-delige collectie. Daarnaast heeft Zilli ook een luxe lijn onthuld gewijd aan Sochi, als een soort eerbetoon aan de Olympische Winterspelen in Sochi.
In samenwerking met ski-maker Lacroix hebben ze een prachtig paar goudgegraveerde ski's uitgebracht, gemaakt van bovenop titanium, carbon en Kevlar. De collectie bevat ook een stretch Gore-Tex ski-jack, skibroek, een paar Gore Tex en leren handschoenen samen met skibrillen van titanium en pure koolstofvezel, en zal alleen verkrijgbaar zijn in de winkels van Courchevel en Sochi Zilli.