Juwelier Vanhoutteghem is het verhaal van een familiebedrijf en hun passie voor uitzonderlijke juwelen en horloges

Juwelier Vanhoutteghem, een gerenommeerd juweliershuis in Gent, heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1948. Door de jaren heen heeft dit familiebedrijf een reputatie opgebouwd voor hun uitzonderlijke collectie juwelen, horloges en accessoires van de hoogste kwaliteit. Bij Vanhoutteghem zijn ze trots op hun passie voor vakmanschap en uitmuntendheid, die generatie op generatie wordt doorgegeven. Gelegen in het hart van Gent en aan de haven van Portus Ganda - de nautische toegangspoort tot de stad Gent, aan de historische samenvloeiing van de Schelde met de Leie - heeft dit familiebedrijf een reputatie opgebouwd voor hun uitzonderlijke collectie juwelen, horloges en accessoires van de hoogste kwaliteit.

Als officiële verdeler van prestigieuze merken zoals Rolex, Breitling, Tudor, Baume & Mercier, Chopard en tal van andere, biedt Vanhoutteghem een uitgebreid assortiment aan horloges voor zowel dames als heren. Of u nu op zoek bent naar een tijdloos klassiek uurwerk of een modern, sportief horloge, bij Vanhoutteghem vindt u ongetwijfeld het perfecte horloge dat bij uw stijl en persoonlijkheid past.

Naast horloges biedt Vanhoutteghem ook een indrukwekkende collectie juwelen aan. Van verfijnde halskettingen en elegante oorbellen tot adembenemende verlovingsringen en prachtige trouwringen, elk juweel wordt met de grootste zorg en precisie geselecteerd. Van Houtteghem werkt nauw samen met gerenommeerde ontwerpers en goudsmeden om ervoor te zorgen dat elk juweel uniek en van de hoogste kwaliteit is.

Bij Vanhoutteghem begrijpen ze dat het kiezen van een juweel of horloge een belangrijke en persoonlijke beslissing is. Daarom staat hun professionele team van ervaren juweliers en horlogemakers altijd klaar om klanten te adviseren en te begeleiden bij het maken van de perfecte keuze. Of het nu gaat om een cadeau voor een speciale gelegenheid, een mijlpaal in uw leven of gewoon om uzelf te verwennen, bij Van Houtteghem wordt elke klant met de grootste zorg en aandacht behandeld. Van het selecteren van het perfecte juweel of horloge tot het aanbieden van deskundig onderhoud en reparaties, klanten kunnen rekenen op een persoonlijke en attente service van begin tot eind.

Ook na aankoop kan u rekenen op de uitstekende service van Vanhoutteghem. Hun gespecialiseerde atelier staat garant voor het onderhoud en de herstelling van horloges en juwelen. Of het nu gaat om een eenvoudige batterijwissel of een volledige revisie van uw kostbare uurwerk, bij Vanhoutteghem wordt elk horloge met de grootste zorg behandeld.

Naast de verkoop van juwelen en horloges, biedt Vanhoutteghem ook andere diensten aan, zoals het taxeren van juwelen voor verzekeringsdoeleinden, het ontwerpen van gepersonaliseerde juwelen en het restaureren van antieke stukken. Met hun jarenlange ervaring en expertise staan ze garant voor een onberispelijke afwerking en een resultaat dat aan de hoogste verwachtingen voldoet.

In de loop der jaren is Vanhoutteghem uitgegroeid tot een begrip in de wereld van juwelen en horloges. Hun toewijding aan vakmanschap, kwaliteit en een persoonlijke benadering heeft hen tot een betrouwbare partner gemaakt voor klanten die op zoek zijn naar uitzonderlijke juwelen en uurwerken. Bij Van Houtteghem bent u verzekerd van een onvergetelijke en luxueuze winkelervaring.

Verschillende productcategorieën die bij Vanhoutteghem worden aangeboden:

  • Horloges: Vanhoutteghem biedt een indrukwekkende selectie van luxe horloges van topmerken zoals Rolex, Breitling, Tudor, Baume & Mercier en Chopard. Het assortiment omvat zowel klassieke dress horloges als sportieve modellen, met opties voor zowel dames als heren. Elk horloge is zorgvuldig geselecteerd op basis van zijn ontwerp, technische kenmerken en vakmanschap.

  • Diamanten juwelen: Deze collectie omvat prachtige solitaire diamanten ringen, oorbellen, halskettingen en armbanden. Vanhoutteghem kiest enkel voor diamanten van de hoogste kwaliteit en zorgt voor een perfecte zetting en afwerking in goud, witgoud of platina.

  • Edelsteen juwelen: Een betoverende reeks juwelen met kleurrijke edelstenen zoals saffieren, robijnen en smaragden, gecombineerd met diamanten en vervaardigd in elegante ontwerpen. Deze collectie biedt ringen, oorbellen, halskettingen en armbanden die de schoonheid van de edelstenen accentueren.

  • Gouden juwelen: Vanhoutteghem'sgouden juwelencollectie omvat een breed scala aan stijlen, van minimalistische, moderne ontwerpen tot meer traditionele en gedetailleerde stukken. De collectie bestaat uit ringen, oorbellen, halskettingen, armbanden en broches in geelgoud, witgoud en roségoud.

  • Pareljuwelen: Deze collectie omvat prachtige parelcreaties zoals halskettingen, oorbellen, armbanden en ringen met Akoya, Tahitiaanse, Zuidzee- of zoetwaterparels, gecombineerd met diamanten of edelstenen.

  • Trouw- en verlovingsringen: Vanhoutteghem biedt een uitgebreid assortiment aan verlovingsringen en trouwringen in verschillende stijlen en materialen. Klanten kunnen kiezen uit solitaire diamanten, edelsteenringen of banden met diamanten of edelstenen.

  • 'Selected by Lien Vanhoutteghem': Een exclusieve collectie waarin witte en roze diamanten samenkomen in unieke en zeldzame ontwerpen. Deze collectie biedt adembenemende stukken die een perfecte combinatie vormen van vakmanschap, elegantie en verfijning.

  • Horlogebandjes en accessoires: Vanhoutteghem biedt een ruime keuze aan horlogebandjes en accessoires, zoals lederen, rubberen en metalen bandjes, om uw horloge aan te passen aan uw persoonlijke stijl en voorkeur.

  • Onderhoud en reparatie: Vanhoutteghem is gecertificeerd voor het reviseren van diverse horlogemerken zoals OMEGA, Breitling, Hermès, Zenith en TAG Heuer. Ze bieden onderhoud en reparaties voor horloges en juwelen om ervoor te zorgen dat uw kostbare bezittingen in perfecte staat blijven.

  • Gepersonaliseerde juwelen: Vanhoutteghem biedt de mogelijkheid om unieke, op maat gemaakte juwelen te creëren die uw persoonlijke stijl en smaak weerspiegelen. Van het ontwerpen van een unieke verlovingsring tot het maken van een op maat gemaakte halsketting, hun ervaren juweliers zullen nauw met u samenwerken om uw droomjuweel te realiseren.

  • Bij Juwelier Vanhoutteghem vindt u een uitzonderlijke selectie van producten die zijn samengesteld om te voldoen aan de behoeften en verlangens van zelfs de meest veeleisende klanten. Met hun passie voor vakmanschap, kwaliteit en schoonheid, streven ze ernaar om een onvergetelijke winkelervaring te bieden en blijvende herinneringen te creëren voor iedereen die hun winkel bezoekt.

  • Antieke en vintage juwelen: Vanhoutteghem biedt ook een zorgvuldig geselecteerde collectie antieke en vintage juwelen, waaronder unieke stukken uit verschillende tijdperken zoals Art Deco, Art Nouveau en Victoriaanse juwelen. Elk stuk wordt zorgvuldig gerestaureerd om zijn oorspronkelijke schoonheid te behouden.

  • Exclusieve merken: Vanhoutteghem biedt een breed scala aan juwelen en horloges van enkele van 'swerelds meest prestigieuze merken, zoals Marco Bicego, Messika, Fope, Pomellato en Hulchi Belluni. Klanten kunnen kiezen uit een exclusief assortiment dat de nieuwste trends en innovaties in de wereld van juwelen en horloges weerspiegelt.

Bij Juwelier Vanhoutteghem vindt u een uitzonderlijke selectie van producten die zijn samengesteld om te voldoen aan de behoeften en verlangens van zelfs de meest veeleisende klanten. Met hun passie voor vakmanschap, kwaliteit en schoonheid, streven ze ernaar om een onvergetelijke winkelervaring te bieden en blijvende herinneringen te creëren voor iedereen die hun winkel bezoekt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...