Louis Vuitton lanceert luxueuze babycollectie met kenmerkend monogram en verfijnd vakmanschap

Louis Vuitton breidt zijn luxe-imperium uit met de introductie van een exclusieve babycollectie, bestaande uit kleding, schoenen, accessoires en objecten voor pasgeborenen tot 12 maanden oud. De collectie, gelanceerd op 3 maart 2023, omvat zowel dagelijkse outfits als speciale gelegenheidskleding, en brengt een frisse kijk op het iconische monogrampatroon van het modehuis.

De babycollectie omvat schattige kasjmier rompertjes, katoenen coördinaties, mini-gemonogrammeerde schoenen, superzachte gebreide dekens en nog veel meer. Materialen zijn zorgvuldig geselecteerd in lijn met het duurzame en verantwoorde beleid van Louis Vuitton, met biologisch katoen, Leather Working Group-gecertificeerd leer en kasjmier en schapenwol afkomstig van partners die dierenwelzijn garanderen.

De kleuren variëren van zachte pasteltinten en neutrale kleuren zoals beige, wit en grijs, soms bedrukt met het monogram, soms geborduurd of verfraaid met parelmoeren knopen. De kledingstukken zijn zowel stijlvol als functioneel, met opbergoplossingen zoals een speciaal ontworpen kledingkastkoffer en talloze compartimenten voor het opbergen van kleine accessoires zoals slabbetjes, sokken en schoentjes.

Speciale cadeauartikelen zijn onder andere een gegraveerde zilveren beker, een Louis Vuitton teddybeer en een babygarderobe gemaakt van gemonogrammeerd canvas, geprijsd op ongeveer $7.000. Deze garderobe, oorspronkelijk gecreëerd in 1875, is een prachtig erfstuk dat met uw kind meegroeit.

Louis Vuitton is geen onbekende in de kinderwereld; het opende al een speelgoedafdeling in de Avenue des Champs-Élysées-winkel in de jaren '30 onder leiding van Gaston-Louis Vuitton, kleinzoon van de oprichter. Bovendien hebben recente campagnes zich gericht op het thema van de kindertijd, zoals de eerste campagne van de overleden Virgil Abloh als artistiek directeur van herenkleding en een korte film geregisseerd door Terrence Malick over een jonge jongen en zijn vrienden op avontuur.

De lancering van de babycollectie van Louis Vuitton komt tegemoet aan de groeiende vraag naar luxueuze kinderkleding en speelt in op de populaire mini-me trend.

Naast kleding en accessoires biedt de babycollectie van Louis Vuitton ook een reeks speciale objecten, zoals een schattige rammelaar, een gebreid plaid en een Louis Vuitton-knuffelbeer bedekt met jacquard, met monogrambloemogen en een liefdevolle glimlach. Deze doordachte items zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en ontworpen om het leven van nieuwe moeders gemakkelijker te maken.

De lancering van de Louis Vuitton babycollectie volgt op eerdere samenwerkingen zoals LV Dream en de samenwerking met Yayoi Kusama. Het illustreert de voortdurende groei en ontwikkeling van het merk, dat nu zijn aandacht richt op de wereld van baby'sen kinderen.

De babycollectie zal vanaf maart 2023 beschikbaar zijn in geselecteerde Louis Vuitton-winkels wereldwijd en biedt ouders de mogelijkheid om hun kleintjes te omhullen in de weelde en verfijning die synoniem staan aan Louis Vuitton. De lancering van de babycollectie markeert een nieuw tijdperk voor het modehuis, dat blijft innoveren en zijn productaanbod uitbreiden om aan de groeiende vraag naar luxueuze producten voor kinderen te voldoen.

Terwijl de populariteit van designerkinderkleding toeneemt, brengt Louis Vuitton'sbabycollectie de elegantie en het vakmanschap van het modehuis naar de jongste leden van de familie. Het is een investering in zowel stijl als kwaliteit, met doordachte ontwerpen en materialen die lang meegaan en een leven lang gekoesterd kunnen worden.

In navolging van de lancering van de babycollectie kunnen we in de toekomst nog meer innovatieve en luxe producten van Louis Vuitton verwachten, gericht op kinderen en gezinnen. Dit illustreert de voortdurende toewijding van het merk aan het leveren van luxe en verfijning aan klanten van alle leeftijden.

Louis Vuitton babycollectie

De Louis Vuitton babycollectie biedt een uitgebreide reeks luxueuze items, speciaal ontworpen voor pasgeborenen tot 12 maanden. Deze collectie is samengesteld met het oog op kwaliteit, comfort en stijl en omvat het volgende:

  • Kleding: De kledinglijn bestaat uit zachte, comfortabele en stijlvolle kledingstukken zoals onesies, rompertjes, pyjama s, jurkjes, outfits en jassen. Elk kledingstuk is vervaardigd van hoogwaardige materialen zoals biologisch katoen, gecertificeerd leer en kasjmier.

  • Schoenen: Schattige leren schoentjes met geperforeerde bloemen en het iconische monogram-patroon zorgen voor een modieuze finishing touch.

  • De Louis Vuitton babycollectie biedt een uitzonderlijke selectie van luxueuze items die zowel praktisch als stijlvol zijn, waardoor de kleintjes er vanaf de geboorte chique uitzien. Deze collectie is het toppunt van elegantie en vakmanschap en vormt een prachtig geschenk voor nieuwe ouders.

  • Accessoires: De collectie omvat bijpassende accessoires zoals gebreide slofjes, bloemenmutsjes, slabbetjes en sokken die zowel stijlvol als functioneel zijn.

  • Speciale objecten: Bijzondere cadeaus zoals een gegraveerde zilveren beker, een Louis Vuitton teddybeer en een op maat gemaakte babykledingkast zorgen voor blijvende herinneringen.

  • Kleuren: De babycollectie is uitgevoerd in zachte, rustgevende kleuren zoals melkwit, zandduin en verschillende grijstinten.

  • Materialen: Louis Vuitton maakt gebruik van milieuvriendelijke en verantwoordelijk verkregen materialen, zoals biologisch katoen en gecertificeerd leer. Kasjmier en schapenwol zijn afkomstig van partners die dierenwelzijn garanderen.

  • Afmetingen: De kleding en accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende maten, geschikt voor baby'stot 12 maanden oud.

  • Monogram & details: De iconische details van het Louis Vuitton monogram zijn subtiel verwerkt in de collectie, zoals het monogram op schoenen, geborduurde versieringen of parelmoeren knopen.


​​​​​​​De Louis Vuitton babycollectie biedt een uitzonderlijke selectie van luxueuze items die zowel praktisch als stijlvol zijn, waardoor de kleintjes er vanaf de geboorte chique uitzien. Deze collectie is het toppunt van elegantie en vakmanschap en vormt een prachtig geschenk voor nieuwe ouders.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...