Gucci onthult luxueuze met kristallen bedekte teddybeer tas

De invloed van Alessandro Michele blijft merkbaar in de Gucci-wereld, nu het luxueuze Italiaanse modehuis twee teddybeer-vormige tassen heeft uitgebracht. De minaudière-stijl is verkrijgbaar in een 'GG'-uitvoering of een regenboog-gekleurd chevron-design, waarmee je in beide gevallen een opvallend statement maakt.

De fantasievolle creaties zijn gemaakt van zilverkleurig en zwart messing voor de 'GG'-versie en veelkleurig messing voor de chevron. Bij de 'GG'-versie zijn heldere en zwarte kristallen met de hand aangebracht, terwijl de ogen in glinsterend bruin zijn uitgevoerd. Een verfijnde 'Interlocking G' ketting in goudtint verhoogt de weelde, en binnenin vind je ruimte voor al je benodigdheden in een stijlvol crèmewitte kleur.

Evenzo krijgt het chevron-stuk ook de volledige kristallen behandeling in verschillende kleuren, waardoor de beer een klein tanktop-ontwerp en regenboogkleurige oren krijgt. 'GG'-details zijn aangebracht op de plaats van de poten, terwijl dezelfde ketting het accessoire siert.

Ongeacht de stijl die je kiest, de teddybeertas van Gucci kost €40.000. Bekijk de stukken op de foto'sen ontdek meer over hoe je ze kunt aanschaffen via Gucci'swebsite. Gucci-producten zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen en worden geleverd met een flanellen opbergtas en onderhoudsinstructies voor een langere levensduur.

Deze opvallende teddybeertassen zijn het resultaat van Alessandro Michele'screatieve nalatenschap bij Gucci en demonstreren zijn unieke en gedurfde ontwerpesthetiek. Ze zijn het perfecte accessoire voor modeliefhebbers die op zoek zijn naar een bijzonder en opvallend item om hun avondgarderobe compleet te maken.

Naast de weelderige kristallen en opvallende ontwerpen, zijn de tassen voorzien van een kettingschouderband met een lengte van 48 cm, waardoor ze comfortabel over de schouder kunnen worden gedragen. De tassen hebben een drukknoopsluiting om je waardevolle spullen veilig te houden en wegen ongeveer 0,7 kg. De miniformaat afmetingen van de tas zijn 14 cm breed, 19 cm hoog en 10 cm diep.

Gemaakt in Italië, zijn deze tassen een uitstekend voorbeeld van Gucci'svakmanschap en aandacht voor detail. Ze zullen ongetwijfeld de aandacht trekken en gesprekken op gang brengen, waar ze ook verschijnen.

Hoewel deze teddybeertassen een aanzienlijke investering zijn, bieden ze een uniek stukje modegeschiedenis van een van de meest invloedrijke ontwerpers van onze tijd. Als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van deze opvallende stukken aan je collectie, bezoek dan Gucci'swebsite voor meer informatie over hoe je ze kunt kopen. En vergeet niet om op de hoogte te blijven van de nieuwste samenwerkingen en collecties van Gucci, zoals Gucci Vault'ssamenwerking met EGONlab.

Gucci Teddybeer Minaudière-collectie

De Gucci Teddybeer Minaudière-collectie biedt een gedetailleerd overzicht van de tassen, met een uitgebreide beschrijving van hun ontwerpen, materialen, kleuren en andere kenmerken. Hieronder volgt een volledige opsomming en een zeer omstandige omschrijving van de collectie:

Modellen:

  • Gucci Teddybeer Minaudière 'GG' versie
  • Gucci Teddybeer Minaudière in regenboog-chevron-stijl


Materialen en grondstoffen:

  • Zilverkleurig en zwart messing
  • Meerkleurig messing
  • Kristallen in verschillende kleuren
  • Harsogen
  • Goudkleurige ketting met 'Interlocking G' ontwerp


Kleuren:

  • Zilverkleurig en zwart voor de 'GG' versie
  • Regenboog-chevron in meerdere kleuren
  • Helder en zwart voor de kristallen op de 'GG' versie
  • Bruine harsogen

 

Afmetingen:

  • Mini-formaat: breedte 14 cm x hoogte 19 cm x diepte 10 cm
  • Gewicht: ongeveer 0,7 kg


Collecties en types:

  • Gucci Teddybeer Minaudières zijn onderdeel van Gucci'savondaccessoirescollectie
  • Ze zijn ontworpen als unieke statement-stukken en vallen op door hun speelse, whimsical karakter


De Gucci Teddybeer Minaudière-tassen zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en vakmanschap. De 'GG' versie is gemaakt van zilverkleurig en zwart messing en is met de hand versierd met heldere en zwarte kristallen. De bruine harsogen geven een speels en realistisch tintje aan het ontwerp. De goudkleurige ketting met 'Interlocking G' voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, terwijl het interieur van de tas is uitgevoerd in een verfijnde, romig-witte tint.

De regenboog-chevron-versie is gemaakt van meerkleurig messing en is ook met de hand versierd met kristallen in verschillende kleuren. Deze tas heeft een schattig tanktop-ontwerp en regenboogkleurige oren. Het 'GG' detail is gebruikt in plaats van de poten, en dezelfde goudkleurige ketting siert het accessoire.

Beide stijlen zijn ontworpen om zowel luxueus als gedurfd te zijn, waardoor ze perfecte statement-stukken zijn voor modebewuste individuen die op zoek zijn naar een uniek en opvallend accessoire.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...