Hublot geeft inagurele €47.000 feestje bij het Meer van Zurich

In de schitterende omgeving van het Meer van Zurich, bekend om zijn kristalheldere water en adembenemende uitzichten, heeft het luxe horlogemerk Hublot een ongekend evenement aangekondigd. Het is hier waar zij een spraakmakend feest ter inwijding van hun nieuwe Hublot Loves Summer -serie zullen organiseren. Het merk heeft hiervoor kosten noch moeite gespaard: er is een budget van maar liefst €47.000 uitgetrokken om van deze gelegenheid iets werkelijk memorabels te maken.

Het Meer van Zurich dient normaliter als een rustige toevlucht voor stedelingen en natuurliefhebbers, maar zal nu het decor zijn van een middag en avond vol glamour, plezier en de weelde die men van Hublot mag verwachten. De horizon zal worden gevuld met de glinstering van het water en de elegante silhouetten van de aanwezige gasten, gekleed in hun uiterste best, terwijl het geluid van muziek en gelach in de lucht hangt.

Het feest opent om 15:00 uur met optredens van wereldberoemde DJ'sen artiesten, wat een sfeer van levendigheid en exclusiviteit creëert. Gasten kunnen genieten van een keur aan exotische cocktails en verfijnde snacks, samengesteld door topchefs en mixologen die zich hebben ingezet om een smaakervaring te bieden die de klasse van het horlogemerk weerspiegelt.

In het midden van dit alles staat natuurlijk de tijdloze elegantie van Hublot'shorloges zelf. Bezoekers zullen de kans krijgen om een aantal van de meest luxueuze creaties van Hublot van dichtbij te bekijken, elk een kunstwerk op zich. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Hublot het Hublot Loves Summer horloge gelanceerd, dat zich onderscheidt door zijn zwarte lederen band, het 18k roségouden kastontwerp en een bezel versierd met diamanten – een echt statement van verfijning.

De setting voor het evenement is geselecteerd en vormgegeven door dr. Mourad Mazouz, een ervaren Zwitserse event-organisator, bekend om zijn vermogen om unieke ambiance te creëren voor de meest exclusieve gelegenheden. Hij heeft het Meer van Zurich niet alleen als achtergrond gebruikt, maar ook als integraal onderdeel van de ervaring, met Gösli, een gigantische drijvende vergaderzaal, waar gasten in privacy en luxe aan boord kunnen gaan om deel te nemen aan de activiteiten en het evenement.

De gastenlijst is zorgvuldig samengesteld; celebreties, VIP s, en trouwe klanten van Hublot hebben de uitnodiging ontvangen om samen te komen en te genieten van een exclusieve avond die de zomer en het goede leven viert. Deze avond gaf hen de kans om hun prachtige Hublot-horloges te dragen tegen de prachtige achtergrond van de Zwitserse zomerzon die langzaam zakt in het Meer van Zurich.

Het mag duidelijk zijn dat Hublot met dit Hublot Loves Summer -feest wil aantonen hoe zeer ze de kunst van het leven – en vieren – begrijpen en waarderen. Met een feilloos gevoel voor stijl en een oog voor detail hebben ze wederom bewezen dat ze niet alleen een leiderspositie bekleden binnen de luxe horlogeindustrie, maar ook meesters zijn in het creëren van unieke, onvergetelijke momenten voor hen die het geluk hebben dit exclusieve merk te omarmen.

Als het avondlicht plaatsmaakt voor de nacht en de gasten nog een laatste blik werpen op het fonkelende water, is het duidelijk dat het Hublot Loves Summer-feest meer is dan een viering van het seizoen; het is een ode aan de luxe levensstijl die het merk vertegenwoordigt. In de wereld van Hublot is tijd veel meer dan seconden en minuten; het is een canvas voor onvergetelijke herinneringen. En bij het Meer van Zurich is weer een nieuw hoofdstuk aan dit verhaal toegevoegd.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...