Hermès - de luxueuze Birkin handtas van Ginza Tanaka met 2000 diamanten

Hermès, het Franse luxemerk, staat bekend om zijn prachtige modeartikelen en vakmanschap. Deze keer heeft het merk de aandacht getrokken met een sensationeel kunstwerk: de Hermes Birkin Bag ontworpen door Ginza Tanaka.

Als een limited edition handtas is de Birkin Bag een modern voorbeeld van de speelse en innovatieve modeartikelen waar Hermès bekend om staat. Het werd met veel lof ontvangen toen het in 2014 werd gelanceerd en zorgde voor stevige concurrentie binnen de wereld van luxueuze handtassen.

Om de prijs van €1,9 miljoen te rechtvaardigen, moest de Birkin Bag iets buitengewoons zijn. En dat was het zeker. De tas is omhuld met een platinabehuizing en versierd met prachtige juwelen. De ketting is gemaakt van diamanten en kan losgemaakt worden om als armband of ketting te dragen, terwijl de tas zelf als clutch kan worden gedragen.

Met 2000 diamanten en een grote peervormige diamant van 8 karaat is de charme van dit kunstwerk ongeëvenaard. De hele diamantenshow rechtvaardigt de prijs volledig en maakt deze tas tot een verbazingwekkend statement in de wereld van luxueuze artikelen.

Bij de lancering werd de Ginza Tanaka Birkin handtas bewonderd door toeschouwers die vol lof waren over de geniale ontwerper en zijn meest verfijnde en elegante creatie. Deze tas heeft een prominente plek veroverd in de lijst van meest verbluffende statement bags en heeft veel succes gebracht voor zowel de ontwerper als het merk.

De Ginza Tanaka Birkin handtas draagt 2000 diamanten aan de buitenkant en heeft een peervormige diamant van 8 karaat als middelpunt, die afzonderlijk als broche kan worden gedragen.

Over Ginza Tanaka

Ginza Tanaka is een befaamde Japanse ontwerper die bekend staat om zijn buitengewone en luxueuze creaties. Met een passie voor vakmanschap en innovatie heeft hij een prominente positie verworven in de wereld van luxe.

Zijn artistieke visie en verfijnde ontwerpen hebben hem wereldwijd erkenning en lof opgeleverd. Ginza Tanaka staat bekend om zijn vakmanschap en het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals goud, diamanten en edelstenen, om adembenemende kunstwerken te creëren.

Hij heeft verschillende opmerkelijke projecten op zijn naam staan, waaronder de creatie van de Hermes Birkin Bag met een prijskaartje van €1,9 miljoen. Deze samenwerking met het gerenommeerde merk Hermès toonde zijn vermogen om grenzen te verleggen en iconische stukken te creëren.

Ginza Tanaka'screaties zijn geliefd bij verzamelaars en liefhebbers van luxe over de hele wereld. Zijn unieke en verfijnde stijl heeft een blijvende indruk achtergelaten in de mode- en juwelenindustrie.

Met zijn meesterlijke vakmanschap en oog voor detail blijft Ginza Tanaka een bron van inspiratie en bewondering voor iedereen die op zoek is naar tijdloze en verfijnde kunstwerken.

Birkin Bags

De Birkin Bag is een zeer begeerde luxehandtas die is ontworpen door het Franse modehuis Hermès. De tas is vernoemd naar de Britse actrice en zangeres Jane Birkin, die de inspiratie vormde voor de creatie ervan. De Birkin Bag staat bekend om zijn voortreffelijke vakmanschap, hoogwaardige materialen en iconisch design, waardoor het een van de meest gewilde en dure handtassen ter wereld is.

De Birkin Bag heeft een gestructureerde vorm met strakke lijnen en minimale details. Meestal is hij gemaakt van hoogwaardig leer, zoals kalfsleer of exotische huiden zoals alligator of krokodil. De tas wordt met de hand vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden en het kost vele uren om hem te voltooien.

Een van de unieke aspecten van de Birkin Bag is de mogelijkheid om verschillende elementen van de tas aan te passen, zoals het leertype, de kleur, het beslag en de grootte. Deze aanpassingsmogelijkheid stelt klanten in staat om een werkelijk gepersonaliseerde en exclusieve tas te creëren.

De Birkin Bag wordt gekenmerkt door verschillende kenmerkende elementen, zoals de kenmerkende draaisluiting, dubbele handvatten en een afneembare leren of metalen schouderriem. Vaak heeft de tas metalen voetjes aan de onderkant om de tas te beschermen wanneer hij op oppervlakken wordt geplaatst.

Birkin Bags zijn bekend om hun beperkte beschikbaarheid, wat bijdraagt aan hun exclusiviteit en begeerlijkheid. Hermès controleert zorgvuldig de productie en distributie van Birkin Bags, wat resulteert in lange wachtlijsten en een gevoel van zeldzaamheid.

De prijzen van Birkin Bags zijn bekend om hun hoge prijskaartjes, variërend van enkele duizenden dollars tot zelfs zes cijfers, afhankelijk van de gebruikte materialen en aanpassingsmogelijkheden. De tassen worden vaak beschouwd als investeringsstukken vanwege hun potentieel om hun waarde te behouden of zelfs te verhogen in de loop der tijd.

Vanwege de enorme vraag naar Birkin Bags is er een bloeiende tweedehandsmarkt ontstaan, waar mensen gebruikte tassen kopen en verkopen. Sommige Birkin Bags in zeldzame of beperkte editie-stijlen kunnen zelfs hogere prijzen halen op de tweedehandsmarkt.

Het verkrijgen van een Birkin Bag rechtstreeks bij Hermès kan een uitdagend proces zijn en vereist vaak een langdurige relatie met het merk of het aanmelden op een wachtlijst. De exclusiviteit en het prestige die gepaard gaan met Birkin Bags hebben ze tot een symbool van luxe en status gemaakt in de modewereld.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...