Supreme Herfst Winter 2023

De tweede week van Supreme'sHerfst / Winter 2023 is een feest voor sneakerfans. Er zijn verschillende limited items te verwachten, waaronder een hoodie, een t-shirt, een windbreaker, een pet en een paar schoenen. Hogere tops zullen ook worden uitgebracht. Maar wat moet je verwachten? Hier is alles wat je moet weten over de Supreme Herfst / Winter 2023 Week 2 Release Lijst en de drop prijzen in Euro s.

Om te beginnen hebben we de Supreme Crocodile Hoodie die perfect bij de Herfst / Winter 2023 collectie past. Het ontwerp is simpel maar stijlvol, met een wit en donkergroen kleurengamma. De hoodie heeft ribgebreide manchetten en een trekkoord hoofdopening. De kosten voor de Supreme Crocodile Hoodie zijn €150.

Daarnaast komt Supreme ook met de Super Puffy Jacket. Deze jas is gemaakt met een 100% nylon shell en gestikte 3M™ Thinsulate™ Featherless Isolatie. De jas is gewatteerd, waardoor hij eenvoudig warmte vasthoudt. De kosten voor deze jas bedragen €275.

Daarnaast komt Supreme ook met een Classic Logo T-shirt met een gestanste logo. Het T-shirt is gemaakt van katoen en is verkrijgbaar in drie kleuren. Het shirt heeft een gestanste pasvorm met een geribbelde boord en manchetten aan de onderkant. De prijs voor dit item is €45.

Dan is er ook de Supreme Embroidered Windbreaker. Deze windbreaker heeft een waterafstotend nylon buitenmateriaal en is afgewerkt met een kangoeroezak en een capuchon. Het item bevat een borduursel van het Supreme-logo rond het oranje vlak op de achterkant. De prijs hiervoor is €230.

Ten slotte heeft de Supreme Herfst / Winter 2023 Week 2 Release een Pet met meshbodem. De pet is gemaakt van 100% corduroy stof en heeft een plastic snap-back sluiting. De pet heeft ook een katoenen binnenvoering. De prijs voor de Supreme Herfst / Winter 2023 Week 2 Pet met meshbodem is €50.

Natuurlijk zijn er ook schoenen om naar uit te kijken. Supreme brengt de Corduroy Slip-On Schoenen uit, gemaakt van katoenen katoen en corduroystof. De schoenen hebben een robuuste rubberen zool en een binnenvoering van katoenen twill. De prijs voor deze schoenen is €90.

Supreme brengt ook de Canvas High Top Schoenen uit. Deze schoenen zijn gemaakt van een canvas bovenwerk en hebben een rubberen zool. Het item heeft twee ritsen bovenaan voor een gemakkelijke slip-on fit. De prijs voor deze schoenen is €120.

Verder brengt Supreme ook nog de Varsity Chest Zip Fleece Hoodie uit. Deze hoodie is gemaakt van een combinatie van polyester, katoen en fleece. Het item heeft een fleecestof, een gebreid kraagdetail en een rits boven aan de voorkant. De prijs voor deze hoodie is €200.

Supreme'sHerfst / Winter 2023 Week 2 Release is de perfecte gelegenheid om nieuwe items toe te voegen aan jouw collectie. Er is veel variatie, dus je bent verzekerd van een item dat bij je stijl past. Vergeet niet de officiële Drop Day in de gaten te houden, zodat je onze items niet mist. Want met deze items hoef je je nooit meer saai te kleden!

Als je op zoek bent naar een goede investering, dan is Supreme'sHerfst / Winter 2023 Week 2 Release de perfecte plek om te starten. Van hoodies tot schoenen en van windbreakers tot petten, deze collectie heeft iets voor iedereen. Dus als je op zoek bent naar kledingstukken van topkwaliteit en betaalbare prijzen, dan is Supreme Herfst/Winter 2023 Week 2 Release dé plek om te shoppen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...