Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Harry Winstons Premier Moonphase 36 is gewoon verbluffend

Harry Winstons Premier Moonphase 36 is gewoon verbluffend

De Harry Winston Premier Moonphase 36 is de laatste poging van de luxe horlogemaker om ons te verleiden - niet dat ze de laatste tijd hebben gefaald.

Dit uurwerk pronkt met een prachtige 18kt rosé- of witgouden 36 mm kast en profiteert van een saffierglas en kan tot 30 meter diepe drukken aan. Je hebt de briljant geslepen diamanten op de kast misschien al opgemerkt, en je moet weten dat er 57 zijn, ter waarde van 2,32 karaat en ons totaal wegblazen.

Uurwerk wordt geleverd door het Zwitserse kwartskaliber HW5201 - exclusief voor Harry Winston - een fijn kaliber dat alles soepel laat tikken. De Harry Winston Premier Moonphase 36 wordt ook geleverd met een witte parelmoer wijzerplaat, aangevuld met een blauwe parelmoer maanfaseschijf met een gouden maan.

Briljant geslepen diamanten werden hier ook aan de mix toegevoegd, samen met gouden cabochon minutenmarkeringen, terwijl Pavé briljant geslepen diamanten om 6 uur te zien zijn. De afwerking van een toch al voortreffelijk ontwerp is een witte alligatorleren band, met een 18kt roos- of witgouden ardillon gesp, bezet met 17 briljant geslepen diamanten.

Dames moeten weten dat dit horloge ook kan worden geleverd met een gepolijste 18kt rosé- of witgouden armband, of een 18kt rosé- of witgouden armband volledig bezet met pavédiamanten. We denken dat de laatste versie het perfecte cadeau zou zijn voor iemand die helemaal van diamanten houdt. We hebben nog geen officiële prijsinformatie, maar je zou waarschijnlijk meer informatie kunnen krijgen over dit prachtige uurwerk rechtstreeks van Harry Winston.


Harry Winstons Premier Moonphase 36 is gewoon verbluffend