Harry Winstons Premier Moonphase 36 is gewoon verbluffend

De Harry Winston Premier Moonphase 36 is een prachtig dameshorloge van het bekende luxe juwelen- en horlogemerk Harry Winston. Het horloge is geïnspireerd op de schoonheid van de maan en heeft een elegant ontwerp met een verfijnde uitstraling.

Het horloge heeft een 36mm kast van 18k rose goud met 66 briljant geslepen diamanten rondom de bezel en de kroon. De wijzerplaat is blauw en heeft een maanfase-indicator bij de 12 uur positie, waarbij de verschillende maanstanden worden weergegeven. Dames moeten weten dat dit horloge ook kan worden geleverd met een gepolijste 18kt rosé- of witgouden armband, of een 18kt rosé- of witgouden armband volledig bezet met pavédiamanten.

Het horloge heeft ook een centrale uurwijzer en een kleine seconde-wijzer op de 6 uur positie. De wijzers zijn voorzien van SuperLuminova en de wijzerplaat heeft een saffierglas met anti-reflecterende coating.

Het Harry Winston Premier Moonphase 36 horloge wordt aangedreven door het automatische kaliber HW5201 uurwerk met een gangreserve van 68 uur. Het horloge wordt geleverd met een blauwe alligator leren band met een 18k rose gouden vouwsluiting met 43 briljant geslepen diamanten.

Naast de elegante uitstraling en de kwaliteit van de materialen, heeft de Harry Winston Premier Moonphase 36 ook enkele indrukwekkende technische kenmerken die het horloge uniek maken. Het automatische uurwerk heeft bijvoorbeeld een anti-magnetisch siliciumhaarveer om de nauwkeurigheid te verhogen en heeft ook een balansveer die is versterkt met palladium om de stabiliteit te verbeteren. Dit maakt het horloge uiterst betrouwbaar en precies.

Het horloge heeft ook een waterdichtheid van 30 meter, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik, maar niet geschikt is om mee te zwemmen of te duiken.

De Harry Winston Premier Moonphase 36 is een van de populairste modellen in de Premier-collectie van het merk en is beschikbaar in verschillende variaties, waaronder met verschillende materialen en kleuren voor de kast en band. Elk horloge wordt met de hand geassembleerd en afgewerkt door ervaren vakmensen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Een ander opvallend kenmerk van de Harry Winston Premier Moonphase 36 is het gebruik van diamanten om het horloge nog meer te laten schitteren. Naast de 66 briljant geslepen diamanten rondom de bezel en de kroon, heeft het horloge ook 43 briljant geslepen diamanten op de vouwsluiting, die de band extra glans geven.

Het horloge heeft ook een gravure van het logo van Harry Winston op de kroon en de achterkant van de kast. De achterkant van de kast heeft ook een saffierglas, waardoor het uurwerk en de rotor zichtbaar zijn en de schoonheid van het mechanische uurwerk zichtbaar wordt.

De Harry Winston Premier Moonphase 36 is niet alleen een elegant en technisch hoogstaand horloge, maar ook een investering die waardevol kan blijven in de loop der jaren. Horloges van Harry Winston behoren tot de meest gewilde en gewaardeerde ter wereld, en de zorgvuldigheid en aandacht voor detail die worden besteed aan het maken van elk horloge maken het een tijdloos stuk dat kan worden doorgegeven van generatie op generatie.

Tot slot is de Harry Winston Premier Moonphase 36 een horloge dat ontworpen is voor vrouwen die van stijl, kwaliteit en luxe houden. Het combineert de schoonheid van de maan met het vakmanschap van een van 'swerelds meest prestigieuze horlogemerken, en is een must-have voor verzamelaars en liefhebbers van high-end horloges.

Technische specificaties van de Harry Winston Premier Moonphase 36:

  • Kast: 18k rose goud, 36mm diameter
  • Bezel: 66 briljant geslepen diamanten
  • Kroon: 1 briljant geslepen diamant en gravure van Harry Winston logo
  • Band: Blauwe alligator leren band met vouwsluiting van 18k rose goud en 43 briljant geslepen diamanten
  • Wijzerplaat: Blauw met maanfase-indicator bij de 12 uur positie
  • Wijzers: Centrale uurwijzer en kleine seconde-wijzer op de 6 uur positie met SuperLuminova
  • Glas: Saffierglas met anti-reflecterende coating op de wijzerplaat en saffierglas op de achterkant van de kast
  • Uurwerk: Automatisch kaliber HW5201 uurwerk met 28 juwelen en een gangreserve van 68 uur
  • Waterbestendigheid: 30 meter


De Harry Winston Premier Moonphase 36 is een technisch geavanceerd horloge met enkele indrukwekkende kenmerken die de nauwkeurigheid en stabiliteit van het uurwerk verbeteren, zoals de anti-magnetische siliciumhaarveer en de balansveer versterkt met palladium. Het horloge is ook voorzien van SuperLuminova voor betere leesbaarheid in het donker en heeft een waterbestendigheid van 30 meter, waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...