Giorgio Armani nieuwste Neve Collectie herdefinieert ski elegantie

Vorig jaar kondigde Giorgio Armani aan dat zijn aanstaande Neve Collectie zou debuteren in een reeks pop-upwinkels in de besneeuwde vergezichten van Europese bergketens. Met de speciale Neve-pop-uptour aan de gang, onthult Giorgio Armani een eerste blik op de ski-gerichte herfst/winter 2022-collectie. Het nieuwe seizoen Neve-lijn heeft een scala aan luxe kenmerken die typerend zijn voor Giorgio Armani'sdoor Italië beïnvloede ontwerperfgoed.

De weelderige collectie combineert technische skikleding met deze luxe touch en past perfect bij hellingen en apres-skisoirees. Van pluche kasjmier tot ultrazacht mohair, een reeks fijne wol in de collectie, verkrijgbaar in de vorm van pull-over truien voor heren en blousons voor dames. In tinten beige, Stone Grey en zwart zijn de breisels bedrukt met vage aquarelschilderijen van skiërs als artistieke ode aan bergliefhebbers. In de hele collectie worden essentiële skikledingartikelen getransformeerd door een reeks behandelingen en fabricage die worden toegepast op een onconventionele reeks materialen.

In de herenlijn krijgen slijtvaste wollen spijkerjassen een waterafstotende coating terwijl het merk op de dameslijn kiest voor een technische zijde op zowel broeken als puffers die in het licht bijna iriserend lijkt. Geaccentueerd met pluche, gezellige accessoires - waaronder wanten, ushanka-hoeden en sleutelhangers, biedt de F/W 21-collectie een selectie stukken die in elk winterklimaat gedragen kunnen worden.

Giorgio Armani'sNeve-collectie van herfst/winter 2022 omvat ook technische stoffen en functies, zoals ademend GORE-TEX, waterdichte ritsen, en skibrillen die op de helm kunnen worden bevestigd. De Neve-collectie voor dames omvat ook een reeks geïsoleerde jassen en broeken, evenals fijne, geribbelde kasjmier leggings, terwijl de herenlijn onder andere geïntegreerde sneeuwbeschermers bevat.

De collectie is ontworpen om zowel functioneel als stijlvol te zijn, met strakke lijnen en gestroomlijnde silhouetten die de nadruk leggen op het technische ontwerp van de stukken. Het merk heeft ook aandacht besteed aan de details, met inbegrip van de ritssluitingen, knopen en stiksels, die zorgvuldig zijn ontworpen om te zorgen voor een soepele werking en duurzaamheid.

Giorgio Armani heeft altijd een passie gehad voor de bergen en skiën en heeft in het verleden al samengewerkt met verschillende skimerken, zoals Rossignol en Reusch. De Neve-collectie is het nieuwste voorbeeld van zijn betrokkenheid bij de wintersport en zijn vermogen om zijn kenmerkende stijl en ontwerpvisie te vertalen naar een nieuwe context.

Met de Neve-pop-uptour en de lancering van de herfst/winter 2022-collectie, toont Giorgio Armani zijn toewijding aan het creëren van stijlvolle en functionele kleding voor wintersportliefhebbers over de hele wereld. Door het combineren van technische innovatie met luxe materialen en een verfijnde esthetiek, biedt de Neve-collectie een nieuwe visie op ski-gerichte mode en creëert het een onderscheidende en onderscheidende positie in de markt.

Naast de lancering van de herfst/winter 2022 Neve-collectie heeft Giorgio Armani ook aangekondigd dat het merk van plan is om zijn aanwezigheid in de bergsportmarkt verder uit te breiden. Het merk heeft aangekondigd dat het van plan is om zijn assortiment technische kleding en accessoires uit te breiden en dat het zich richt op een meer mondiale aanwezigheid in deze sector.

Het merk is van plan om zijn activiteiten uit te breiden naar andere berggebieden in Europa, evenals naar Noord-Amerika en Azië. Het merk is ook van plan om meer samenwerkingen aan te gaan met andere merken in de wintersportbranche, en heeft al aangekondigd dat het zal samenwerken met het Italiaanse skimerk Nordica voor de productie van ski s.

De uitbreiding van Giorgio Armani naar de wintersportmarkt is een natuurlijke voortzetting van het merk'sbredere strategie om zijn activiteiten uit te breiden naar nieuwe sectoren en markten. Het merk heeft de afgelopen jaren zijn aanwezigheid in de sport- en lifestyle-sector uitgebreid, en heeft samengewerkt met verschillende sportmerken, waaronder Adidas en Reebok.

Door zijn aanwezigheid in de bergsportmarkt uit te breiden, hoopt Giorgio Armani zijn merk te versterken en nieuwe kansen te creëren voor groei en uitbreiding. Met zijn onderscheidende ontwerpfilosofie en focus op technische innovatie, is het merk goed gepositioneerd om een belangrijke speler te worden in deze opkomende markt en een nieuwe generatie wintersportliefhebbers te inspireren met zijn stijlvolle en functionele ontwerpen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...