Christian Dior pakt uit met nieuwe make-up lijn

In februari 1947 zorgde de 1e Christian Dior catwalkshow, ook wel bekend als de New Look, voor opschudding in de modewereld. Nu, meer dan 70 jaar later, heeft Dior de New Look opnieuw uitgevonden in een ultra-wenselijke limited edition van de Dior Forever Couture Perfect Cushion-foundation. Deze limited edition foundation heeft het iconische houndstooth-patroon van het House of Dior en is verkrijgbaar in twee afwerkingen: lichtgevende matte en intense gloed. De Dior Forever Couture Perfect Cushion-foundation is een navulbaar en reisvriendelijk accessoire dat een perfecte teint biedt met 24-uurs slijtage, terwijl het de huid hydrateert en fris houdt. Het bevat wilde viooltjesbloem, wat de textuur van de huid verfijnt en egaliseert.

De limited edition New Look-collectie omvat ook een nieuwe look voor de iconische Rouge Dior-lippenstift. De lippenstift is verkrijgbaar in een ultra-wenselijke limited edition, met het emblematische couture houndstooth motief dat de hoes en de stick van de lippenstift kleedt. De case van de New Look limited edition is navulbaar en kan worden vervangen door de Rouge Dior-navulling naar keuze. De Rouge Dior-lippenstift is verrijkt met bloemenextracten van natuurlijke oorsprong, zoals rode pioenroos, wat de lippen intens en langdurig kleur geeft met een satijnen, fluwelen, matte of metallic afwerking, afhankelijk van de gekozen tint.

Voor de limited edition New Look-collectie heeft het houndstooth-patroon zijn tijdloze couture-elegantie aan Gris Dior gegeven, de iconische geur van La Collection Privée Christian Dior. De kleur grijs wordt olfactorisch uitgedrukt in deze zuivere, pure geur en vertegenwoordigt de ontmoeting van twee tijdloze Dior-stijlcodes. Het beroemde zwart-wit grafische patroon dat de Dior-collecties voortdurend siert, is hier op een opmerkelijke manier verwerkt. De olfactorische vertaling van een kleur die Christian Dior dierbaar was, heeft geresulteerd in een voorname geur met een iconische signatuur die het Dior-erfgoed combineert met hedendaagse moderniteit.

In het algemeen gebruikt Dior hoogwaardige ingrediënten in hun producten, waarbij veel aandacht wordt besteed aan de kwaliteit en veiligheid van de grondstoffen. Voor de Dior Forever Couture Perfect Cushion-foundation wordt bijvoorbeeld vermeld dat het wilde viooltjesbloem bevat, wat de textuur van de huid verfijnt en egaliseert. Voor de Rouge Dior-lippenstift wordt vermeld dat het is verrijkt met bloemenextracten van natuurlijke oorsprong, zoals rode pioenroos, die de lippen intens en langdurig kleur geven.

Het is ook belangrijk op te merken dat Dior zich inzet voor duurzaamheid en ethisch verantwoorde productie. Zo heeft Dior een programma opgezet om de productie van zijn grondstoffen te verduurzamen en de biodiversiteit te beschermen. Dior heeft ook een initiatief genaamd "Couture Upcycling" gelanceerd, waarbij restjes stof en leer van de productie van hun kleding- en accessoirecollecties worden omgezet in nieuwe creaties. Dit toont aan dat Dior niet alleen oog heeft voor de kwaliteit en prestaties van zijn producten, maar ook voor de impact ervan op het milieu en de samenleving.

Kleuren en producttypen voor de Dior Forever Couture Perfect Cushion-foundation, Rouge Dior-lippenstift en Gris Dior-geur:

Voor de Dior Forever Couture Perfect Cushion-foundation is bekend dat het verkrijgbaar is in de limited edition New Look met het iconische houndstooth-patroon van het House of Dior en in twee afwerkingen: lichtgevende matte en intense gloed. Het is ook vermeld dat de foundation navulbaar is en geschikt is voor op reis.

Voor de Rouge Dior-lippenstift is bekend dat het verkrijgbaar is in een ultra-wenselijke limited edition met het emblematische couture houndstooth motief dat de hoes en de stick van de lippenstift kleedt. De case van de New Look limited edition is ook navulbaar en kan worden vervangen door de Rouge Dior-navulling naar keuze. Er is vermeld dat de lippenstift verrijkt is met bloemenextracten van natuurlijke oorsprong en beschikbaar is in verschillende afwerkingen, waaronder satijnen, fluwelen, matte of metallic afwerkingen, afhankelijk van de gekozen tint.

Voor de Gris Dior-geur is vermeld dat het een zuivere, pure geur is die de kleur grijs olfactorisch uitdrukt en het beroemde zwart-wit grafische patroon van Dior-collecties opmerkelijk verwerkt. Het is echter niet bekend welke andere geuren beschikbaar zijn in de La Collection Privée Christian Dior.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...