Exploreer de nieuwe Human Made FW23 collectie

Het Japanse streetwearmerk Human Made, opgericht door NIGO, heeft onlangs hun seizoen 26 collectie onthuld voor het najaar/winter van 2023. De collectie blijft trouw aan de kenmerkende esthetiek van het merk, waarbij vintage Amerikaanse werk-, leger- en sportkleding opnieuw wordt geïnterpreteerd met een hedendaagse twist. Elk kledingstuk weerspiegelt NIGO'stoewijding aan het creëren van tijdloze ontwerpen met oog voor detail, functionaliteit en een knipoog naar het verleden.

Voor deze nieuwe uitgave zet Human Made de trend voort van het verkennen van klassieke ontwerpen door middel van een modern lens. Zo bevat de lijn items zoals dikke gebreide truien, heavy-duty jassen en een verscheidenheid aan accessoires die allemaal een retro-gevoel uitstralen, maar met genoeg moderne flair om in de huidige modescene te passen.

Een belangrijk kenmerk van de collectie is het gebruik van hoogwaardige materialen en vakmanschap. Materialen zoals corduroy, wol en leer worden veelvuldig gebruikt, wat zorgt voor duurzame en comfortabele kledingstukken die bedoeld zijn om lang mee te gaan. Bovendien zijn er opvallende grafische ontwerpen en patronen toegevoegd die de speelse en creatieve kant van het merk benadrukken.

Onder de opvallende stukken bevindt zich een winterjas met een kunstbont kraag, stoere denim stukken, en T-shirts en hoodies met het kenmerkende hartlogo van Human Made. Het kleurenpalet varieert van klassiek marineblauw en legergroen tot meer levendige tinten zoals rood en geel, waardoor de collectie een veelzijdige uitstraling krijgt.

Naast kleding biedt Human Made ook een reeks accessoires die de persoonlijke stijl van de dragers accentueert. Denk hierbij aan petten, handschoenen en zelfs eigenzinnige items zoals bedrukte sokken en sleutelhangers, die allemaal dienen als subtiele aanwijzingen van de eigenzinnige benadering van het merk ten aanzien van mode.

De FW23 collectie van Human Made is niet alleen een reflectie van NIGO'svisie op mode maar vormt ook een brug tussen het verleden en het heden. De items zijn ontworpen met het idee dat ze niet alleen dit seizoen gedragen kunnen worden, maar dat ze tijdloos zijn en over vele jaren nog steeds relevant zullen zijn. Deze duurzaamheid is een van de kernprincipes van het merk, wat bijdraagt aan de groeiende populariteit onder modebewuste consumenten wereldwijd.

Human Made blijft een invloedrijk merk binnen de streetwear cultuur, mede dankzij de sterke reputatie die NIGO over de jaren heen heeft opgebouwd. Als medeoprichter van BAPE en huidige creatief directeur van Kenzo heeft hij een indrukwekkende achtergrond in de modewereld, en dat is duidelijk terug te zien in de kwaliteit en originaliteit van de Human Made collecties.

Met de FW23 collectie toont Human Made opnieuw aan dat hun merk de kunst beheerst van het balanceren tussen vintage inspiraties en vooruitstrevend design. Het is een collectie die zonder twijfel de aandacht zal trekken van zowel oude fans als nieuwe liefhebbers van het merk.

Om verder in te gaan op de details van deze opvallende collectie, bestaat deze uit verschillende lagen van stijlen en texturen die samen een harmonieuze en veelzijdige garderobe vormen. De nadruk ligt op laagjeskleding, wat essentieel is voor de wisselvallige weersomstandigheden van het najaar en de winter. Door verschillende stukken uit de collectie te combineren, kunnen dragers hun unieke stijl uiten terwijl ze warm en comfortabel blijven.

Een toevoeging aan de collectie die speciale vermelding verdient, is de focus op duurzame productieprocessen. Human Made streeft ernaar om milieuvriendelijke praktijken te integreren in hun productiemethoden, wat past bij de groeiende vraag naar verantwoorde mode. Dit streven naar duurzaamheid sluit aan bij de missie van het merk om kwalitatieve en bewust geproduceerde kleding aan te bieden.

De combinatie van NIGO'sexpertise en de frisse benadering van Human Made ten aanzien van klassieke stijlen maakt deze FW23 collectie tot een must-have voor elke streetwear-liefhebber. Met stukken die zowel comfortabel als stijlvol zijn, zet het merk de toon voor wat we het komende seizoen in de mode-industrie kunnen verwachten.

Ten slotte is de beschikbaarheid van de collectie een belangrijk aspect voor fans van het merk. De FW23 collectie wordt verwacht wereldwijd beschikbaar te worden gesteld via de officiële website van Human Made en geselecteerde retailers. Dit zorgt ervoor dat liefhebbers van het merk over de hele wereld toegang hebben tot de nieuwste creaties van NIGO.

 

- Wie heeft Human Made opgericht? NIGO heeft Human Made opgericht.
- Welke invloeden zijn zichtbaar in de FW23 collectie van Human Made? De FW23 collectie van Human Made toont invloeden van vintage Amerikaanse werk-, leger- en sportkleding.
- Wat is een kenmerkend materiaal dat wordt gebruikt in de FW23 collectie? Corduroy, wol en leer zijn kenmerkende materialen die in de FW23 collectie gebruikt worden.
- Hoe laat Human Made duurzaamheid terugkomen in hun FW23 collectie? Human Made integreert milieuvriendelijke praktijken in hun productieprocessen en streeft naar duurzame productie.
- Waar zal de FW23 collectie van Human Made beschikbaar zijn? De FW23 collectie van Human Made zal wereldwijd beschikbaar zijn via hun officiële website en geselecteerde retailers.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...