Manors Golf onthult de Vol 2 Frontier collectie voor herfst/winter 2023

Het bekende merk Manors Golf heeft onlangs haar nieuwste creaties voorgesteld voor de herfst- en wintercollectie van 2023, beter bekend als de Frontier-collectie, volume 2. Deze collectie is een perfecte weerspiegeling van de nalatenschap van het merk en presenteert een innoverend en toch tijdloos ontwerp gericht op de golfsport.

Wat Manors Golf altijd heeft gekenmerkt, naast zijn hoogwaardige producten, is haar bijzondere aandacht voor stijl. Het merk streeft ernaar om spelers niet alleen functionele kleding te bieden, maar ook modieuze outfits die hun persoonlijkheid weerspiegelen en hen helpen om zich zowel op als naast de golfbaan te onderscheiden.

De Frontier-collectie, volume 2, voor de herfst en winter van 2023, bouwt verder op deze filosofie. De collectie vertegenwoordigt de perfecte balans tussen klassiek en modern en incorporeert subtiele vintage invloeden terwijl ze toch trouw blijft aan de hedendaagse trends.

In dit nieuwe assortiment vinden we onder andere pull-overs, polo s, truien en vesten, vervaardigd uit premium materialen zoals wol, katoen en kasjmier. De kleuren variëren van traditioneel marineblauw en grijs tot meer gewaagde tinten, zoals bordeauxrood en olijfgroen, geschikt voor degenen die graag een statement maken met hun kleding.

Opvallend aan deze collectie is het oog voor detail dat Manors Golf aan de dag legt. Elk stuk kleding wordt gekenmerkt door fijne afwerkingen, zoals contrasterende stiksels en unieke patroonontwerpen, die bijdragen aan de uitstraling en het draagcomfort.

Bovendien is elk kledingstuk ontworpen met het oog op prestaties. Ze zijn voorzien van functies zoals vochtafvoerende technologie en stretchmaterialen, waardoor ze perfect zijn voor zowel de meest intensieve golfrondes als voor casual gelegenheden.

Wat de accessoires betreft, bevat de collectie een reeks petten, mutsen en handschoenen om spelers warm en stijlvol te houden tijdens de koudere maanden. De petten en mutsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, van klassieke flat caps tot trendy beanies, terwijl de handschoenen indruk maken met hun leer en gebreide afwerkingen.

De Frontier-collectie, volume 2, getuigt van het continue streven van Manors Golf om de grenzen van golfoptredens te verleggen, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijft aan de kernwaarden van het merk: kwaliteit, stijl en functionaliteit.

Het merk heeft altijd geloofd in de kracht van de golfsport om mensen samen te brengen en gemeenschappen te versterken. Deze collectie is daar een perfecte weerspiegeling van: ze combineert de liefde voor de sport met de passie voor mode en design.

Kortom, de Frontier-collectie, volume 2, van Manors Golf voor herfst/winter 2023 is een complete garderobe voor de moderne golfer. Het is een innovatieve interpretatie van traditionele golfkleding, gemaakt met oog voor detail en vakmanschap.

Ten slotte is het belangrijk om op te merken dat Manors Golf bij de productie van haar collecties altijd rekening houdt met duurzaamheid. Ze maken gebruik van gerecycleerde en biologische materialen waar mogelijk en streven ernaar hun impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Manors Golf blijft een trendsetter in de wereld van golfkleding. Met de introductie van de Frontier-collectie, volume 2, bewijst het merk opnieuw zijn vermogen om stijl, functionaliteit en kwaliteit te combineren in één succesvolle collectie.

De collectie wordt naar verwachting rond september 2023 gelanceerd en zal zowel online als in geselecteerde winkels verkrijgbaar zijn. De verwachtingen zijn hoog en golfers over de hele wereld kijken uit naar deze nieuwe aanvullingen op hun golf garderobe.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...