Ermenegildo Zegna hoogwaardig zeeduikershorloge

Het Ermenegildo Zegna High Performance Sea Diver-horloge is een prachtig stuk vakmanschap van de Zwitserse horlogefabrikant Girard-Perregaux, dat zich onderscheidt van eerdere Centennial en Zegna Monterubello-modellen. Dit horloge is gemaakt in nauwe samenwerking met het Italiaanse modehuis Ermenegildo Zegna en bevat subtiele hints van het Sea Hawk-duikhorloge van Girard-Perregaux.

De stalen kast van 42 millimeter is voorzien van een elegante zwarte aluminium inzetstuk op de unidirectionele bezel. De kroon is gemarkeerd met een "EZ" om de afkomst van dit horloge te benadrukken. Op de wijzerplaat zijn de uur- en minutenindicatoren vormgegeven als een slangenkop en zwaard, respectievelijk.

De markeringen "High Performance" en "300M/1000FT" zijn dubbel rood gedrukt, waardoor ze zich driedimensionaal onderscheiden van de zwarte wijzerplaat. De wijzerplaat zelf is fijn gestructureerd en soepel vervaardigd. Dit model is momenteel verkrijgbaar voor ongeveer €3.000 tegen de huidige wisselkoersen, en is een uitstekende keuze voor liefhebbers van duikhorloges.

Over Girard-Perregaux

Girard-Perregaux is een Zwitserse luxe horlogemaker die in 1791 werd opgericht in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. Het bedrijf is bekend om zijn innovatieve uurwerken en is een pionier op het gebied van precisiehorloges, chronografen en tourbillons.

Girard-Perregaux heeft verschillende belangrijke horloges op zijn naam staan, waaronder de Tourbillon met drie bruggen, die in 1889 een prijs won op de Wereldtentoonstelling in Parijs. Het bedrijf is ook bekend om zijn Vintage 1945-collectie, die is vernoemd naar het jaar waarin het originele ontwerp werd geïntroduceerd.

Girard-Perregaux werkt samen met verschillende andere luxemerken, waaronder Ermenegildo Zegna, om unieke horloges te ontwerpen en produceren. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en combineert traditioneel vakmanschap met moderne technologie om horloges te maken die niet alleen nauwkeurig zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Over Ermenegildo Zegna

Ermenegildo Zegna is een Italiaans modehuis dat in 1910 werd opgericht door Ermenegildo Zegna in Trivero, een kleine stad in de Italiaanse Alpen. Het bedrijf begon als een kleine weverij en is uitgegroeid tot een wereldwijd bekende fabrikant van luxe herenkleding en accessoires.

Ermenegildo Zegna staat bekend om zijn hoogwaardige stoffen en vakmanschap, en heeft een sterke reputatie opgebouwd in de modewereld. Het bedrijf heeft ook een aantal belangrijke innovaties op zijn naam staan, waaronder de ontwikkeling van de "Techmerino" stof, een speciale merinowol die is behandeld om waterafstotend en kreukbestendig te zijn.

Naast kleding produceert Ermenegildo Zegna ook accessoires zoals schoenen, tassen en horloges, waarbij het bedrijf samenwerkt met gerenommeerde merken zoals Girard-Perregaux voor het ontwerp en de productie van hoogwaardige horloges.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...