Dit is de nieuwste Excalibur Knights of the Round Table horloge

Het Excalibur Knights of the Round Table horloge van Roger Dubuis is opnieuw ontworpen met een dramatische Arthuriaanse wijzerplaat, die een onheilspellend scheurend effect in de grond toont. Het horloge heeft 12 microsculptuur-ridders die gegoten zijn in 18K roségoud en in een ring van bloedrood Murano-glas staan, dat ook in de kroon is gestoken.

De wijzerplaat is gemaakt van kleine, met de hand gemonteerde platen van zwart Murano-glas, terwijl het rode magma-effect wordt bereikt met behulp van rode lak. Om de scène beter te kunnen bekijken, is er een diepe ring van transparant saffierglas tussen de bezel en de 45 mm 18K roségouden kast geplaatst.

Het horloge wordt aangedreven door het 4Hz automatische Monobalancier RD821 kaliber en is beperkt tot 28 stuks.

Het Excalibur Knights of the Round Table horloge van Roger Dubuis is geïnspireerd op de legendarische verhalen van Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel. Het horloge heeft een unieke en opvallende wijzerplaat die de legendarische scène van een scheur in de grond met magma weergeeft, die de ridders omringt.

De 12 microsculptuur-ridders op de wijzerplaat van het horloge vertegenwoordigen de uurmarkeringen en zijn gemaakt van 18K roségoud. Ze staan in een ring van bloedrood Murano-glas, dat ook in de kroon van het horloge is verwerkt. De Murano-glasplaten zijn met de hand gemonteerd en zorgen voor een uniek visueel effect dat de dramatische scène van het Arthuriaanse tijdperk vastlegt.

Het horloge heeft een 45 mm 18K roségouden kast en een diepe ring van transparant saffierglas tussen de bezel en de wijzerplaat, waardoor de details van de wijzerplaat beter te zien zijn. Het horloge wordt aangedreven door het 4Hz automatische Monobalancier RD821 kaliber, dat een gangreserve heeft van 48 uur.

Het Excalibur Knights of the Round Table horloge van Roger Dubuis is niet alleen een visueel indrukwekkend stuk, maar het bevat ook technische hoogstandjes die bijdragen aan de betrouwbaarheid en precisie van het horloge. Het 4Hz automatische Monobalancier RD821 kaliber is ontworpen en vervaardigd in eigen huis bij Roger Dubuis en bevat 172 onderdelen.

Het horloge heeft een gangreserve van 48 uur en is waterbestendig tot 30 meter. De 18K roségouden kast is gegraveerd met het zwaard van Excalibur en de naam van het horloge, wat bijdraagt aan de algehele esthetiek en thematiek van het stuk.

De boutique-editie van het Excalibur Knights of the Round Table horloge is beperkt tot slechts 28 stuks, wat betekent dat het een zeldzaam en exclusief stuk is voor horlogeliefhebbers en verzamelaars. Het is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en legendarische verhalen van Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel, met een unieke interpretatie van deze iconische scène.

Technisch gezien is het Excalibur Knights of the Round Table horloge van Roger Dubuis een hoogwaardig mechanisch horloge dat gebruik maakt van het 4Hz automatische Monobalancier RD821 kaliber, dat ontworpen en vervaardigd is in eigen huis bij Roger Dubuis. Dit uurwerk bestaat uit 172 onderdelen en heeft een gangreserve van 48 uur.

Het horloge heeft een kast van 18K roségoud met een diameter van 45 mm en is waterbestendig tot 30 meter. De wijzerplaat is voorzien van 12 uurmarkeringen in de vorm van microsculptuur-ridders, gegoten in 18K roségoud en geplaatst in een ring van bloedrood Murano-glas. De wijzerplaat heeft ook een dramatische scène van een scheur in de grond met magma, die de ridders omringt. Dit effect wordt gecreëerd met behulp van kleine, met de hand gemonteerde platen van zwart Murano-glas en rode lak.

Om de scène beter te kunnen bekijken, is er een diepe ring van transparant saffierglas tussen de bezel en de wijzerplaat geplaatst. De kroon van het horloge is ook voorzien van bloedrood Murano-glas. De 18K roségouden kast is gegraveerd met het zwaard van Excalibur en de naam van het horloge.

Het Excalibur Knights of the Round Table horloge van Roger Dubuis is een boutique-editie en is beperkt tot slechts 28 stuks, die verkrijgbaar zijn via Roger Dubuis-boetieks. Het is een uniek en technisch hoogstaand horloge dat de esthetiek van de legendarische verhalen van Koning Arthur en de Ridders van de Ronde Tafel combineert met de precisie en betrouwbaarheid van Zwitserse horlogetechnologie.

 • Merk: Roger Dubuis
 • Model: Excalibur Knights of the Round Table Boutique Edition
 • Referentie: RDDBEX0686
 • Materiaal kast: 18K roségoud Diameter
 • kast: 45 mm
 • Dikte kast: 14,02 mm
 • Materiaal bezel: 18K roségoud
 • Materiaal kroon: Bloedrood Murano-glas Materiaal
 • wijzerplaat: Zwarte Murano-glas en rode lak
 • Materiaal uurmarkeringen: 18K roségoud
 • Uurwerk: RD821 Automatisch, 172 onderdelen, 33 juwelen
 • Gangreserve: 48 uur
 • Frequentie: 4Hz (28.800 vph)
 • Functies: Uren, minuten
 • Waterbestendigheid: 30 meter
 • Band: Zwart alligator lederen band
 • Sluiting: 18K roségouden vouwsluiting
 • Beperkte oplage: 28 stuks

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Mob Wife Look - hoe beheers je deze stijlvolle Aesthetic In de kijker

De Mob Wife look is een esthetiek die tegelijkertijd zowel tijdloos als statement-making is. Het roept beelden op van de glamoureuze vrouwen uit mi...