Gucci onthuld de nieuwe Pineapple Collection

Gucci onthuld de nieuwe Pineapple Collection

Gucci heeft zojuist de Pineapple Collection onthuld, een kleurrijke collectie confectiekleding en accessoires voor heren, die geïnspireerd is op wapenschilden die verband houden met adellijke families en kenmerkende elementen van historische vlaggen. Het nieuwe motief met ananasontwerp wordt gebruikt op een palet van gekonfijte pastelkleuren, aangevuld met diepere blues en greens, en streetwear en collegiale esthetiek zijn verweven in de collectie.

De collectie omvat kant-en-klare stukken met een onverwachte selectie opnieuw uitgevonden formalwear, waaronder een gingham jas en geruite pak. Klassieke jassen worden opnieuw gedefinieerd door gouden knopen en opgestikte zakken met ananas en rozendetail. Daarnaast zijn er fleece gevoerde trainingspakken en sportieve sneakers in de streetwear kant van de collectie. Het fruitige motief en de stukken versierd met het nummer 22.705, een verwijzing naar Gucci in de teksten, houden de collectie speels en fris.

De campagne voor de Gucci Pineapple collectie is gemaakt door Tyler Mitchell en gefotografeerd in Palm Beach in The Colony Hotel. De beelden weerspiegelen de relaxte luxe van de collectie met levendige kleuren en retro-vibes die de tijdloze speelsheid van de capsule uitstralen.

De Gucci Pineapple Collection is een opvallende en levendige collectie die het traditionele formele ontwerp combineert met streetwear en collegiale stijlen. Het ananasontwerp is gebaseerd op historische wapenschilden en vlaggen, en de collectie bevat diverse stukken met het motief, waaronder jassen, pakken, sneakers en accessoires.

Het nummer 22.705, dat in de teksten van veel nummers van artiesten voorkomt en een referentie is naar Gucci, is ook een terugkerend element in de collectie. Dit zorgt voor een speels en fris element dat perfect past bij de levendige kleuren en retro-vibes van de Pineapple Collection.

De pop-up boetieks waar de collectie wordt gepresenteerd zijn ontworpen met een glanzend groen verticaal frame, LED-stripverlichting en gestoffeerde panelen in witte en blauwe ruitjesbedrukte stof. Het verlichte bord met het motief ananas en rozen maakt de omgeving compleet. De pop-up locaties bevinden zich in levendige steden over de hele wereld, waaronder Beverly Hills Rodeo, Chicago, Ala Moana en Aventura.

De Gucci Pineapple Collection is een gedurfde en kleurrijke collectie die perfect past bij het nieuwe seizoen. De Gucci Pineapple Collection bevat een palet van gekonfijte pastelkleuren, waaronder roze, geel en lichtblauw, die worden aangevuld met diepere blues en greens. Het motief van ananasontwerp is geïnspireerd op historische wapenschilden en vlaggen en is te zien op diverse stukken, waaronder jassen, pakken, sneakers en accessoires. De collectie heeft ook een retro-esthetiek en streetwear-invloeden die perfect passen bij de levendige kleuren en de speelse uitstraling van de collectie.

Gucci staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen, dus het is waarschijnlijk dat de materialen die worden gebruikt in de Pineapple Collection van hoge kwaliteit zijn.

De collectie is verkrijgbaar in geselecteerde Gucci-winkels wereldwijd en in de pop-up boetieks.