Louis Vuitton brengt zwart-wit sneakers uit met bloemenmonogram

De Show Up Trainer van Louis Vuitton is een nieuwe sneaker die is ontworpen met een combinatie van gebreid materiaal en leren overlays, die een gelaagde en textuurrijke look creëren. Het ontwerp is voorzien van het kenmerkende monogrampatroon van het merk, dat overal in reliëf is aangebracht en wordt geaccentueerd door een oversized LV-logo op de tong.

De sneaker is verkrijgbaar in zwart-witte kleurstellingen en heeft gestructureerde strepen die diagonaal over het gebreide bovenwerk lopen. De kraag is voorzien van het gewatteerde Damier-patroon, dat zich uitstrekt tot de leren lambrisering bij de ogen. De dikke rubberen zool is licht van gewicht en heeft bloemmonogrammotieven in de buurt van de buitenzool.

De Show Up Trainers zijn momenteel verkrijgbaar op de thuiswebsite van Louis Vuitton en hebben een prijs van ongeveer 8 a 900 Euro s. Met hun opvallende ontwerp en luxueuze afwerking zijn ze een geweldige keuze voor liefhebbers van designer-sneakers die op zoek zijn naar iets unieks en stijlvol.

Louis Vuitton is een Frans luxemerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en exclusieve producten, waaronder tassen, kleding, accessoires en schoenen. Het merk staat bekend om zijn iconische monogrampatroon, dat op veel van zijn producten te vinden is. Naast de Show Up Trainer biedt Louis Vuitton een breed scala aan luxe sneakers in verschillende stijlen en kleuren. Veel van de sneakers zijn voorzien van het monogrampatroon van het merk en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals leer en suède.

De Show Up Trainer van Louis Vuitton heeft een aantal technische kenmerken die bijdragen aan het comfort, de duurzaamheid en het stijlvolle ontwerp van de schoen.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van gebreid materiaal, wat zorgt voor een licht en ademend gevoel en een goede pasvorm biedt. De leren overlays bij de eyestay zorgen voor extra ondersteuning en duurzaamheid.

Het ontwerp van de schoen is voorzien van het monogrampatroon van het merk, dat overal in reliëf is aangebracht en wordt geaccentueerd door het oversized LV-logo op de tong. De gestructureerde strepen die diagonaal over het gebreide bovenwerk lopen, voegen textuur en visuele interesse toe aan het ontwerp.

De dikke rubberen zool is licht van gewicht en heeft bloemmonogrammotieven in de buurt van de buitenzool, wat bijdraagt aan het stijlvolle ontwerp van de schoen. De zool biedt ook voldoende demping en ondersteuning voor comfortabel lopen en staan.

De Show Up Trainer van Louis Vuitton is gemaakt van een combinatie van verschillende materialen, die samen zorgen voor een hoogwaardige constructie en een stijlvolle uitstraling.

De leren overlays bij de eyestay bieden extra ondersteuning en duurzaamheid, terwijl de leren lambrisering bij de ogen bijdraagt aan het luxe ontwerp van de schoen. De dikke gestapelde rubberen zool is lichtgewicht en biedt voldoende demping en ondersteuning.

De kraag van de schoen is voorzien van het gewatteerde Damier-patroon van het merk, dat zich uitstrekt tot de leren lambrisering bij de ogen en bijdraagt aan het luxueuze ontwerp van de schoen.

De schoen heeft bijpassende veters en is verkrijgbaar in zwart-witte kleurstellingen. Het ontwerp is voorzien van het gewatteerde Damier-patroon van het merk langs de kraag en de leren lambrisering bij de ogen. Het zwart-witte kleurenschema van de Show Up Trainer is tijdloos en veelzijdig en past bij veel verschillende stijlen en outfits. Het voegt ook een eigentijdse twist toe aan het klassieke monogrampatroon van Louis Vuitton en zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling.

 

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...