Roy Stuart Rampart - de luxe houten surfplank van €1,2 miljoen

Het is moeilijk te geloven dat een surfplank een prijskaartje van meer dan €1,2 miljoen kan hebben, maar de Rampart surfplank van Roy Stuart is dan ook geen gewoon bord. Met twee decennia aan ervaring en expertise is deze 10'6" luxe surfplank een meesterwerk op zich.

Met een gewicht van 31 kg stelt de Rampart surfers in staat om snelheden tot 35 km/u te bereiken. Het heeft dezelfde prachtige 23-karaats gouden drakeninleg als het houten Dragon longboard van Roy Stuart en is gelamineerd met rode hars, wat zorgt voor drijfvermogen en een soepele reactie op het water. Het gebruikte materiaal, paulowniahout, biedt een uitstekende sterkte-gewichtsverhouding, waardoor het perfect is voor deze toepassing.

De Rampart surfplank heeft een holle houten romp om de waterstroom te optimaliseren en de lift-sleepverhouding te verbeteren. Daarnaast is het voorzien van een 6-inch Vort-X-tunnelvin voor extra prestaties. Het vakmanschap en de technische perfectie die in het maken van deze ogenschijnlijk eenvoudige surfplank zijn gestoken, zijn indrukwekkend.

De prijs van €1,2 miljoen lijkt misschien verbazingwekkend, maar gezien het niveau van vakmanschap, het unieke ontwerp en de prestaties van de Rampart surfplank, is het een passende investering voor degenen die op zoek zijn naar het allerbeste in luxe surfervaringen.

Naast de opvallende kenmerken en de hoge prijs van de Rampart surfplank, zijn er nog enkele andere aspecten:

  • Exclusiviteit: De Rampart surfplank is een uiterst exclusief item, met slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Dit draagt bij aan de zeldzaamheid en exclusiviteit van het product, waardoor het een waardevolle verzamelobject wordt.

  • Handgemaakt vakmanschap: Elk exemplaar van de Rampart surfplank wordt met de hand vervaardigd door ervaren ambachtslieden. Dit zorgt voor een nauwgezette aandacht voor detail en een hoog niveau van vakmanschap, wat bijdraagt aan de uitzonderlijke kwaliteit van het product.

  • Prestaties: De Rampart surfplank is niet alleen een visueel meesterwerk, maar biedt ook uitstekende prestaties op het water. Het ontwerp, inclusief de holle houten romp en de Vort-X-tunnelvin, zorgt voor verbeterde stabiliteit, wendbaarheid en snelheid, waardoor ervaren surfers kunnen genieten van een indrukwekkende surfsessie.

  • Uniek ontwerp: Naast de technische aspecten is de Rampart surfplank ook een esthetisch meesterwerk. Het prachtig behandeld hout, de gouden drakeninleg en de elegante vormgeving maken het tot een waar kunstwerk dat bewonderd kan worden, zelfs buiten het water.

  • Een statement van luxe: De hoge prijs van de Rampart surfplank gaat verder dan alleen de materialen en het vakmanschap. Het vertegenwoordigt een symbool van exclusiviteit, raffinement en luxe levensstijl. Het bezitten van zo'n uniek en kostbaar item is een statement op zich.

De Rampart surfplank van Roy Stuart is veel meer dan alleen een stuk hout. Het is een zeldzaam en uitzonderlijk luxeproduct dat vakmanschap, technische perfectie en esthetisch ontwerp combineert. Voor surfers en verzamelaars die op zoek zijn naar het allerbeste, biedt de Rampart surfplank een ongeëvenaarde ervaring en een waardevolle investering in exclusiviteit en luxe.

Over Roy Stuart

Roy Stuart is een gerenommeerde naam in de wereld van luxe surfplanken en houtbewerking. Hij is een bekwame ambachtsman en kunstenaar die bekend staat om zijn buitengewone creaties en vakmanschap.

Met meer dan twee decennia ervaring in het maken van hoogwaardige surfplanken, heeft Roy Stuart een ongeëvenaarde reputatie opgebouwd in de surfwereld. Zijn passie voor houtbewerking en zijn streven naar perfectie hebben geleid tot de creatie van enkele van de meest opmerkelijke surfplanken ter wereld.

Roy Stuart is vooral bekend om zijn gebruik van prachtig behandeld hout en unieke ontwerpen. Zijn surfplanken combineren functionaliteit met artistieke schoonheid, waardoor ze niet alleen geweldige prestaties bieden, maar ook een lust voor het oog zijn.

Met aandacht voor elk detail, van de keuze van het hout tot het handmatige vormgeven en afwerken, creëert Roy Stuart surfplanken die een perfecte balans vinden tussen esthetiek en functionaliteit. Zijn vakmanschap en oog voor detail hebben hem internationale erkenning en lof opgeleverd.

Naast zijn expertise als houtbewerker en surfplankmaker, heeft Roy Stuart ook een diepe passie voor het behoud van de natuurlijke schoonheid van de oceanen. Hij is toegewijd aan duurzaamheid en maakt gebruik van milieuvriendelijke materialen en productiemethoden bij het vervaardigen van zijn surfplanken.

Met zijn unieke visie en compromisloze toewijding aan kwaliteit heeft Roy Stuart een blijvende impact gehad op de surfwereld. Zijn creaties zijn niet alleen functionele sportartikelen, maar ook kunstwerken die de grenzen van het traditionele surfen verleggen.

Roy Stuart blijft streven naar innovatie en uitmuntendheid in zijn vakmanschap. Zijn passie voor het creëren van prachtige surfplanken blijft hem inspireren om steeds opnieuw meesterwerken te produceren die zowel surfers als kunstliefhebbers in verrukking brengen.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...