Chopard lanceert My Happy Hearts sieraden

Chopard, het Zwitserse horloge- en juwelenhuis, heeft onlangs de lancering van haar nieuwe sieradenlijn aangekondigd: My Happy Hearts. Deze speelse en charmante collectie is geïnspireerd op de twee meest iconische ontwerpen van Maison Chopard, het symbolische hart en de dansende diamanten. De lijn bestaat uit elegante hartvormige sieraden die afzonderlijk of gecombineerd kunnen worden gedragen en is ontworpen om de liefde en genegenheid te vieren die we voor elkaar voelen.

De complete collectie omvat verschillende stijlen van sieraden zoals halskettingen, armbanden, ringen en oorbellen, elk met een hart als centraal element. De sieraden zijn gemaakt van ethisch verantwoord rosé- of witgoud en het hart is bezet met carneool, parelmoer of diamanten. Bovendien zijn de ringen en oorbellen verkrijgbaar met de iconische 'happy diamonds' van Chopard, los in een transparante kast geplaatst om te bewegen en te schitteren. Hierdoor ontstaat een prachtig lichtspel en dynamiek in het sieraad. Voor meer flexibiliteit en creativiteit kunnen de oorbellen per stuk worden gekocht om alleen of in groepjes te dragen.

De sieraden van My Happy Hearts kunnen apart gedragen worden voor een minimalistische look, wat de verpersoonlijking van less is more uitdrukt. Vanwege hun bescheiden, kleine formaat, bieden deze sieraden ook de mogelijkheid om te mixen en te matchen in verschillende modellen en kleuren, waardoor er een oneindige reeks combinaties mogelijk is. Of een vrouw nu sneakers of stiletto's draagt, op kantoor of op het strand, My Happy Hearts is geschikt voor elke gelegenheid en leent zich voor elke transformatie.

Chopard is niet alleen een merk dat mooie sieraden creëert, maar het is ook toegewijd aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Chopard is bekend om haar toewijding aan ethische en duurzame sourcing van materialen, zoals goud en diamanten. Het merk heeft zich gecommitteerd aan het gebruik van 100% ethisch verantwoorde goud in hun sieraden en heeft het initiatief "The Journey to Sustainable Luxury" gelanceerd. Met dit initiatief streeft Chopard naar het creëren van meer duurzame en ethisch verantwoorde producten, en het verminderen van de ecologische voetafdruk van het bedrijf. Dit heeft geleid tot verschillende innovatieve projecten, waaronder het gebruik van Fairmined-goud, een recyclageprogramma en de ontwikkeling van een schoon en duurzaam transport voor de distributie van producten.

Met de Happy Hearts-collectie weet Chopard niet alleen prachtige sieraden te creëren, maar ook de verantwoordelijkheid te nemen voor duurzaamheid en ethische sourcing in de sieradenindustrie. Dit maakt het merk nog aantrekkelijker voor consumenten die op zoek zijn naar stijlvolle en ethisch verantwoorde sieraden.

Naast de Happy Hearts-collectie en het streven naar duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid, zijn er nog een paar andere opmerkelijke aspecten van Chopard die het vermelden waard zijn:

  • Chopard is een familiebedrijf dat al sinds 1860 bestaat en momenteel wordt geleid door de vierde generatie van de familie Scheufele. Het merk heeft een sterke traditie van vakmanschap en expertise opgebouwd, en staat bekend om zijn hoge kwaliteit en vakmanschap.

  • Het merk is ook nauw betrokken bij de filmindustrie en is sinds 1998 officiële partner van het Cannes Filmfestival. Chopard is verantwoordelijk voor het maken van de beroemde Palme d'Or-trofee die jaarlijks wordt uitgereikt aan de winnaar van de Gouden Palm.

  • In 2013 lanceerde Chopard zijn eigen horlogebeweging, genaamd de L.U.C. beweging, genoemd naar de oprichter van het merk Louis-Ulysse Chopard. De L.U.C. beweging is gemaakt van hoogwaardige materialen en wordt geproduceerd in de eigen fabrieken van het merk in Zwitserland.

  • Chopard is ook bekend om zijn samenwerkingen met verschillende beroemdheden en modehuizen. Het merk heeft samengewerkt met artiesten als Rihanna en Cate Blanchett, en heeft samenwerkingen gehad met modehuizen zoals Valentino en Giambattista Valli.

Al deze elementen dragen bij aan de uitstraling van Chopard als een exclusief en hoogwaardig merk in de sieraden- en horloge-industrie.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...