Ulysse Nardin Skeleton Tourbillon Manufacture - innovatie en elegantie

De Skeleton Tourbillon Manufacture van Ulysse Nardin is een meesterwerk van Zwitsers horlogemakerschap. Dit horloge brengt esthetiek en vakmanschap op het hoogste niveau samen en viert het samenspel van licht en innovatie. Het ontwerp is perfect uitgevoerd en straalt elegantie uit.

Het meest opvallende kenmerk van dit horloge is het skeletvormige tourbillon uurwerk, dat duidelijk zichtbaar is door het saffierglas aan zowel de voorkant als de achterkant van de kast. Het handgewonden mechanische uurwerk maakt gebruik van geavanceerde siliciumtechnologie en heeft een vliegende tourbillon. De balansveer, anker en echappementwiel zijn allemaal gemaakt van silicium, wat zorgt voor een verbeterde precisie en betrouwbaarheid. Bovendien heeft het horloge een indrukwekkende gangreserve van 170 uur.

Het uurwerk is prachtig vormgegeven, met met de hand afgeschuinde bruggen en een satijnen afwerking genaamd "sunray" decoratie. De karmozijnrode robijnen glinsteren tussen de bruggen en voegen een vleugje kleur en luxe toe aan het geheel.

De wijzers zijn ontworpen in de vorm van zacht gebogen bladeren en hebben een skeletachtig uiterlijk aan de uiteinden. Dit voegt een verfijnde en eigentijdse esthetiek toe aan het horloge.

De Skeleton Tourbillon Manufacture is verkrijgbaar in twee gelimiteerde edities, elk bestaande uit 200 stuks in rosé- en witgoud. Deze exclusieve horloges zijn een pronkstuk voor verzamelaars en horlogeliefhebbers die op zoek zijn naar een combinatie van innovatie, vakmanschap en tijdloze schoonheid.

Naast de opvallende kenmerken die eerder zijn genoemd, zijn er nog enkele andere aspecten van de Ulysse Nardin Skeleton Tourbillon Manufacture:

  • Limited Edition: Zoals eerder vermeld, wordt dit horloge uitgebracht in twee gelimiteerde edities van elk 200 stuks in rosé- en witgoud. Deze beperkte oplage draagt bij aan de exclusiviteit en zeldzaamheid van het horloge.

  • Saffierglas: Het gebruik van saffierglas aan zowel de voorkant als de achterkant van de kast zorgt voor een onbelemmerd zicht op het prachtige skeletvormige tourbillon uurwerk. Saffierglas is zeer krasbestendig en biedt uitstekende helderheid.

  • Siliciumtechnologie: Het gebruik van silicium voor de balansveer, anker en echappementwiel in het uurwerk zorgt voor verbeterde prestaties, precisie en duurzaamheid. Silicium is lichter, minder gevoelig voor magnetische invloeden en heeft een hogere weerstand tegen temperatuurveranderingen.

  • Hoge gangreserve: Het horloge heeft een indrukwekkende gangreserve van 170 uur. Dit betekent dat het horloge meer dan een week kan blijven werken zonder opwinding, wat handig is voor mensen die af en toe afwisselen tussen verschillende horloges.

  • Handgemaakte afwerking: Elk exemplaar van de Skeleton Tourbillon Manufacture wordt met de hand geassembleerd en afgewerkt door ervaren vakmensen. Dit zorgt voor een ongeëvenaard niveau van precisie en vakmanschap.

  • Ulysse Nardin erfgoed: Ulysse Nardin is een gerenommeerd Zwitsers horlogemerk met een lange geschiedenis van meer dan 175 jaar. Het merk staat bekend om zijn innovatieve horloges en technische expertise.

De Skeleton Tourbillon Manufacture is niet alleen een uurwerk van buitengewone schoonheid, maar vertegenwoordigt ook de toewijding van Ulysse Nardin aan vakmanschap, technische excellentie en vooruitstrevende horlogemaking. Het is een eerbetoon aan de rijke traditie van het merk en biedt tegelijkertijd een eigentijdse en avant-gardistische interpretatie van horlogeontwerp.

Over Ulysse Nardin

Ulysse Nardin is een gerenommeerd Zwitsers horlogemerk met een rijke geschiedenis en een indrukwekkende reputatie in de horloge-industrie. Het merk werd opgericht in 1846 door Ulysse Nardin en is sindsdien bekend geworden om zijn innovatieve horloges en technische excellentie.

Als pionier op het gebied van horlogemaking heeft Ulysse Nardin verschillende baanbrekende uitvindingen en patenten op zijn naam staan. Het merk is vooral bekend om zijn precisiechronometers, marinechronometers en complexe uurwerken. Ulysse Nardin was een van de weinige horlogemakers die marinechronometers produceerde, die van vitaal belang waren voor navigatie op zee.

Ulysse Nardin staat bekend om zijn innovatieve gebruik van materialen en technologieën. Het merk heeft bijvoorbeeld een sterke expertise in het gebruik van silicium, dat wordt gebruikt in veel van hun uurwerken om de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid te verbeteren.

De horloges van Ulysse Nardin worden gekenmerkt door hun kenmerkende ontwerpen, technische verfijning en aandacht voor detail. Elk horloge wordt met de hand geassembleerd en afgewerkt door geschoolde horlogemakers, die ervoor zorgen dat elk stuk voldoet aan de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

Naast hun technische excellentie en vakmanschap, staat Ulysse Nardin ook bekend om zijn gedurfde en eigentijdse ontwerpen. Het merk combineert traditionele esthetiek met moderne elementen, waardoor hun horloges een unieke en onderscheidende uitstraling hebben.

Ulysse Nardin blijft een prominente speler in de horloge-industrie, met een voortdurende focus op innovatie en het streven naar perfectie. Hun horloges worden wereldwijd gewaardeerd door horlogeliefhebbers en verzamelaars vanwege hun technische verfijning, tijdloze schoonheid en het vermogen om de grenzen van horlogemaking te verleggen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...