Dit is het Skeleton Tourbillon Manufacture uurwerk van Ulysse Nardin

Dit is het Skeleton Tourbillon Manufacture uurwerk van Ulysse Nardin

De Skeleton Tourbillon Manufacture is weer een indrukwekkende creatie van de prestigieuze Zwitserse horlogemaker Ulysse Nardin. Het uurwerk „viert het samenspel van licht en innovatie” omdat het het allerbeste op het gebied van esthetiek en knowhow op het gebied van horlogevakmanschap samenbrengt. Met de nieuwste siliciumtechnologie maakt het ook indruk met zijn perfecte ontwerp en elegante uitstraling.

Het onderscheidende kenmerk is zonder twijfel het skeletvormige tourbillion uurwerk, dat duidelijk te onderscheiden is door het saffierglas dat zowel het gezicht als de achterkant van de kast bedekt. Het interne, handgewonden mechanische uurwerk heeft een vliegende tourbillon die bestaat uit een balansveer, anker en echappementwiel gemaakt van silicium, terwijl de gangreserve een indrukwekkende duur van 170 uur biedt. Heel gemakkelijk voor het oog, het uurwerk is voorzien van karmozijnrode robijnen die schitteren tussen de met de hand afgeschuinde bruggen, zichzelf verfraaid met een satijnen afwerking „sunray” -decoratie.

De handen zijn ontworpen om op zacht gebogen bladeren te lijken en zijn aan hun uiteinden skeletvormig gemaakt. De prachtige Skeleton Tourbillon Manufacture is verkrijgbaar in twee limited editions, elk bestaande uit 200 stuks in rosé- en witgoud.