Bell & Ross presenteert uniek saffieren Cyber Skull horloge voor Only Watch liefdadigheidsveiling

Deze unieke Bell & Ross creatie is speciaal ontworpen voor de tweejaarlijkse Only Watch liefdadigheidsveiling. Het Zwitserse bedrijf, gespecialiseerd in luchtvaartuurwerken, heeft dit horloge tot in de kleinste details afgewerkt. De kast is vervaardigd uit drie blokken saffier, terwijl de wijzerplaat met de schedel is opgebouwd uit zes blokken, gemetalliseerd in een kleur die vaak voorkomt in de luchtvaartinstrumenten.

Modelnaam: BR 01 CYBER SKULL SAPPHIRE ONLY HORLOGE - BR01-CSK-OW-SAPHIR

Kast: De kast, achterkant en kristal zijn gemaakt van gepolijste, kleurloze saffier. Het kristal heeft 12 indexen en een gegraveerd Bell & Ross logo. De achterkant is bevestigd met vier titanium schroeven, en de kroon, stempijp en schroeven zijn gemaakt van Grade 5 titanium. Het horloge is waterbestendig tot 30 meter (100 voet) en heeft een unieke Only Watch gravure op de achterkant.

Wijzerplaat: De wijzerplaat bestaat uit zes gefacetteerde, transparante saffierelementen: de schedel, kaak en vier femurkoppen. De achterkant van de zes elementen is voorzien van een oranje metallisatie. De kaak kan worden geanimeerd door aan de kroon te draaien, en het balanswiel is zichtbaar in de schedel. Het opwindmechanisme is zichtbaar door de open bek. De gerhodineerde skeletuur- en minutenwijzers zijn gevuld met Super-LumiNova®.

Kaliber: Het horloge is uitgerust met het handopwindbare mechanische kaliber BR-CAL.309. De skelet hoofdplaat en bruggen zijn gerhodineerd. Het uurwerk heeft een frequentie van 28.800 VPH (4 Hz) en bevat 21 juwelen. Het Incabloc antischok systeem en een gangreserve van 48 uur zorgen voor betrouwbaarheid. Het uurwerk is afgesteld op vijf standen.

Armband: De doorschijnende FKM-rubberen armband is bevestigd aan de kast met Grade 5 titanium assen en schroeven. De gesp is gemaakt van 316L satijn en gepolijst staal.

Afmetingen: Lug tot lug lengte: 52,20 mm / Kast lengte: 43,30 mm / Kast breedte: 45,00 mm / Kast hoogte: 14,07 mm

Bijzonderheden: Dit unieke horloge heeft een skeletmechanisch uurwerk met geanimeerde kaak, een gefacetteerde saffieren schedel wijzerplaat met oranje metallisatie op de achterzijde en een volledig saffieren kast.

De Bell & Ross Cyber Skull Sapphire collectie omvat horloges die zijn ontworpen met een gedurfde en vernieuwende esthetiek. Elk horloge in deze collectie is zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën. Hieronder vindt u een lijst met de belangrijkste kenmerken van deze collectie, gevolgd door een gedetailleerde beschrijving en technische informatie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Uniek saffieren horloge
  • Opvallende schedel wijzerplaat
  • Handopwinder mechanisch kaliber
  • Exclusief ontwerp voor Only Watch liefdadigheidsveiling
  • Waterbestendig tot 30 meter (100 voet)


Gedetailleerde beschrijving en technische informatie:

  • Saffieren kast: De kast, achterkant en kristal zijn vervaardigd uit gepolijst, kleurloos saffier, wat het horloge een onderscheidende en luxe uitstraling geeft.
  • Schedel wijzerplaat: De wijzerplaat bestaat uit zes gefacetteerde, transparante saffierelementen, waaronder de schedel, kaak en vier femurkoppen. De oranje metallisatie op de achterkant van deze elementen zorgt voor een opvallend contrast met de saffieren componenten.
  • Handopwinder mechanisch kaliber: Het horloge is uitgerust met het handopwindbare mechanische kaliber BR-CAL.309, dat betrouwbaar en nauwkeurig functioneert. De skelet hoofdplaat en bruggen zijn gerhodineerd en het uurwerk heeft een frequentie van 28.800 VPH (4 Hz), 21 juwelen, een Incabloc antischok systeem en een gangreserve van 48 uur.
  • Exclusief ontwerp voor Only Watch liefdadigheidsveiling: Dit unieke horloge is speciaal ontworpen voor de tweejaarlijkse Only Watch liefdadigheidsveiling, waardoor het een zeldzaam en gewild item is voor horlogeverzamelaars en liefhebbers.
  • Waterbestendigheid: De Cyber Skull Sapphire horloges zijn waterbestendig tot 30 meter (100 voet), wat betekent dat ze bestand zijn tegen lichte waterspatten, maar niet geschikt zijn voor zwemmen of duiken.
  • Geanimeerde kaak: De kaak van de schedel op de wijzerplaat kan worden geanimeerd door aan de kroon te draaien, wat bijdraagt aan het unieke en speelse karakter van dit horloge.
  • Super-LumiNova®-gevulde wijzers: De gerhodineerde skeletuur- en minutenwijzers zijn gevuld met Super-LumiNova®, wat zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid in het donker.
  • Doorschijnende FKM-rubberen armband: De horloges uit deze collectie zijn voorzien van een doorschijnende FKM-rubberen armband die op de kast is bevestigd met Grade 5 titanium assen en schroeven, en een gesp van 316L satijn en gepolijst staal.
  • Afmetingen: De horloges uit de Cyber Skull Sapphire collectie hebben de volgende afmetingen: Lug tot lug lengte: 52,20 mm / Kast lengte: 43,30 mm / Kast breedte: 45,00 mm / Kast hoogte: 14,07 mm.


De Bell & Ross Cyber Skull Sapphire collectie is een eerbetoon aan vakmanschap, innovatie en design. Deze opvallende en exclusieve horloges zijn een perfecte aanvulling op de collectie van elke horlogeliefhebber en zijn een waar kunstwerk dat zowel qua ontwerp als technische prestaties indruk maakt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...