Montblanc eert Marco Polo met exclusieve Limited Edition-pennen

Marco Polo werd in 1254 geboren en bracht 24 jaar van zijn leven door met het verkennen van Azië, ver weg van zijn geboorteland Venetië. Als onverschrokken avonturier volgde hij de zijderoute tot aan het Mongoolse rijk, waar hij diende aan het hof van de machtige Kublai Khan, de vijfde heerser van het Mongoolse rijk. Zijn gedetailleerde verslag, Il Milione (of het Boek van de Wonderen van de Wereld), introduceerde velen tot de unieke cultuur en cartografie van Centraal-Azië en China.

Ter ere van deze legendarische ontdekkingsreiziger hebben de creatieve geesten van Montblanc een van hun meest indrukwekkende schrijfinstrumenten tot nu toe ontworpen: de Marco Polo Limited Edition-pennen. Deze pennen zijn geïnspireerd op Marco Polo'sjaren als handelaar in edelstenen aan het hof van de grote Khan.

Deze prachtige pen heeft een juweelachtig ontwerp dat je in een oogwenk zal betoveren. De dop is rijkelijk ingelegd met een volledige pavé van donkerrode robijnen en cognackleurige diamanten, die de elegantie en rijkdom van het Mongoolse keizerlijke hof weerspiegelen. Het penlichaam is voorzien van een met diamanten ingelegde wereldkaart, geïnspireerd op Marco Polo'sreizen. De clip van de pen is gevormd naar de gouden pas die Kublai Khan aan Marco Polo gaf, en in de dop is een kompasroos verwerkt, net onder het Montblanc-embleem.

De pen wordt verder verfraaid met een skeletachtige gouden kegel, bezet met een majestueuze 6,12-karaats diamant, die nog meer allure toevoegt aan dit schrijfinstrument. De 24-karaats massief champagne gouden penpunt beeldt Marco Polo af terwijl hij de woestijn doorkruist, waardoor deze pen een opmerkelijk eerbetoon is aan zijn avontuurlijke geest en nalatenschap.

Naast het indrukwekkende ontwerp en de verfijnde details, biedt de Marco Polo Limited Edition-pen van Montblanc ook een uitzonderlijke schrijfervaring. Het meesterlijk vakmanschap en de hoogwaardige materialen zorgen voor een pen die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook comfortabel in de hand ligt en soepel over het papier glijdt.

Deze exclusieve collectie omvat verschillende uitvoeringen van de Marco Polo Limited Edition-pen, waaronder een vulpen, een rollerball pen en een balpen, zodat liefhebbers van luxe schrijfinstrumenten een pen kunnen kiezen die past bij hun persoonlijke schrijfstijl.

Bovendien wordt elke Marco Polo Limited Edition-pen geleverd in een prachtige op maat gemaakte geschenkdoos, die zowel de pen als de rijke geschiedenis van Marco Polo'savonturen weerspiegelt. De doos is een waar kunstwerk op zich, versierd met een kaart van Marco Polo'sreizen en voorzien van een genummerd certificaat van echtheid, dat de exclusiviteit en zeldzaamheid van deze bijzondere pen benadrukt.

De Montblanc Marco Polo Limited Edition-pennen zijn meer dan alleen schrijfinstrumenten; ze zijn een eerbetoon aan de ontdekkingsdrang en de moed van een van de grootste ontdekkingsreizigers uit de geschiedenis. Het bezit van zo'n pen is niet alleen een teken van verfijnde smaak en waardering voor vakmanschap, maar ook een inspiratie om je eigen grenzen te verkennen en je nieuwsgierigheid te volgen, net als Marco Polo deed tijdens zijn epische reizen door Azië.

Montblanc Marco Polo Limited Edition-pennen

De Montblanc Marco Polo Limited Edition-pennen zijn een verbluffende collectie schrijfinstrumenten, ontworpen ter ere van de beroemde ontdekkingsreiziger Marco Polo. Hieronder vind je een gedetailleerde opsomming van de productlijn:

  • Marco Polo Limited Edition vulpen:

    • Handgemaakte 24-karaats massief champagne gouden penpunt met een afbeelding van Marco Polo die de woestijn doorkruist
    • Penlichaam versierd met een met diamanten ingelegde wereldkaart, geïnspireerd op de reizen van Marco Polo
    • Dop rijkelijk bezet met een volledige pavé van donkerrode robijnen en cognackleurige diamanten
    • Gouden clip in de vorm van de pas die Kublai Khan aan Marco Polo gaf
    • Kompasroos verwerkt in de dop, net onder het Montblanc-embleem
  • Marco Polo Limited Edition rollerball pen:

    • Vloeiend schrijfcomfort dankzij het hoogwaardige rollerball-systeem
    • Dezelfde verfijnde ontwerpelementen als de vulpen, inclusief de met diamanten ingelegde wereldkaart en de gouden pasclip
    • Luxe materialen en vakmanschap voor een superieure schrijfervaring
  • Marco Polo Limited Edition balpen:

    • Betrouwbaar draai- en schrijfsysteem voor soepel schrijven
    • Voorzien van dezelfde unieke ontwerpelementen als de vulpen en rollerball pen, zoals de met diamanten bezette wereldkaart en de gouden pasclip
    • Gemaakt van hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en luxe


De Montblanc Marco Polo Limited Edition-pennencollectie combineert de avontuurlijke geest van Marco Polo met het vakmanschap en de elegantie waar Montblanc om bekend staat. Deze exclusieve en gelimiteerde productlijn biedt liefhebbers van luxe schrijfinstrumenten een unieke kans om een stukje geschiedenis in handen te krijgen en tegelijkertijd te genieten van een superieure schrijfervaring.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...