Ulysse Nardin onthult de exclusieve Hannibal Minute Repeater

Een maand voor de opening van BaselWorld 2015 geeft de Zwitserse luxe horlogemaker Ulysse Nardin een spannend voorproefje van zijn nieuwste limited edition uurwerk genaamd de Hannibal Minute Repeater.

Hoewel Ulysse Nardin bekend staat om zijn horloges met een maritiem thema, is het verfrissend om een ​​horloge te zien dat gewijd is aan de legendarische Carthaagse veroveraar Hannibal, vooral omdat hij vaak niet de erkenning krijgt die hij verdient.

Het indrukwekkende uurwerk is gehuisvest in een 44 mm platina kast en heeft een wijzerplaat met echt graniet uit de Alpen. Op de wijzerplaat is de beroemde oversteek van de Alpen afgebeeld, een prestatie die net zo opmerkelijk is als Hannibal'soverwinningen. We zien Hannibal te paard, bijgestaan ​​door een van zijn olifantstrijders, die strijden tegen vijandelijke voetmannen.

De met de hand gesneden figuren, ook wel bekend als jaquemarts of klokstakers, en de achtergrond van de bergen zijn vervaardigd uit 18-karaats witgoud en zijn gemonteerd op graniet afkomstig van de plaats waar Hannibal 22 eeuwen geleden overstak in zijn beroemde poging om Rome te verslaan.

In het hart van het horloge bevindt zich het kaliber UN-78 tourbillon van één minuut, geïntegreerd en zichtbaar op de wijzerplaat. Dit uurwerk heeft 36 juwelen en een indrukwekkende gangreserve van ongeveer 70 uur.

De Hannibal Minute Repeater is voorzien van vier gongs, die elk een ander geluid laten horen wanneer de repeater wordt geactiveerd, en wordt geleverd met een leren riem en een vouwgesp.

Dit horloge van Ulysse Nardin is een uiterst exclusieve limited edition, aangezien er slechts 30 exemplaren van deze soort zullen worden gemaakt. Het vertegenwoordigt een uniek stuk vakmanschap en is een waardevolle aanvulling voor verzamelaars en liefhebbers van hoogwaardige horloges.

De Hannibal Minute Repeater van Ulysse Nardin is niet alleen een meesterwerk van vakmanschap, maar ook een zeer exclusief horloge. Slechts 30 exemplaren van dit bijzondere uurwerk zullen ooit worden gemaakt, waardoor het een uiterst begeerd verzamelobject wordt.

Naast het prachtige ontwerp en de nauwgezette details biedt dit horloge ook indrukwekkende technische specificaties. Het hart van de Hannibal Minute Repeater wordt gevormd door het kaliber UN-78 tourbillon van één minuut, dat zichtbaar is op de wijzerplaat. Met 36 juwelen en een gangreserve van ongeveer 70 uur levert het uurwerk uitstekende precisie en betrouwbaarheid.

Wat dit horloge echt uniek maakt, zijn de vier gongs die elk een verschillend geluid produceren wanneer de repeater wordt geactiveerd. Deze gongs zijn geïntegreerd in de met de hand gesneden figuren op de wijzerplaat, waardoor een visueel en auditief spektakel ontstaat telkens wanneer de tijd op akoestische wijze wordt weergegeven.

De Hannibal Minute Repeater wordt geleverd met een elegante leren riem en een vouwgesp, waardoor het comfortabel en stijlvol om de pols gedragen kan worden.

Dit exclusieve horloge van Ulysse Nardin is niet alleen een eerbetoon aan de legendarische Carthaagse generaal Hannibal, maar ook een symbool van vakmanschap en verfijning. Het is een ware schat voor horlogeliefhebbers en verzamelaars die op zoek zijn naar een uniek stuk dat zeldzaamheid en elegantie combineert.

Over Ulysse Nardin

Ulysse Nardin is een Zwitsers horlogemerk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1846. Het merk staat bekend om zijn uitzonderlijke vakmanschap en innovatieve benadering van horlogemaken.

Met het hoofdkantoor in Le Locle, Zwitserland, heeft Ulysse Nardin een sterke reputatie opgebouwd als een pionier op het gebied van precisiehorloges en technische complicaties. Het merk heeft verschillende baanbrekende uitvindingen en patenten op zijn naam staan, waaronder de ontwikkeling van de eerste maritieme chronometer.

Ulysse Nardin staat bekend om zijn expertise in het produceren van horloges met maritieme thema s, die nauw verbonden zijn met de lange zeiltradities van Zwitserland. Het merk heeft een reputatie opgebouwd als leverancier van nauwkeurige en betrouwbare tijdmeting voor zowel maritieme avonturiers als zeilliefhebbers.

Naast de technische uitmuntendheid hecht Ulysse Nardin ook veel waarde aan esthetiek en design. Het merk staat bekend om zijn elegante en tijdloze ontwerpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen en ambachtelijke afwerking.

Met een breed scala aan collecties, waaronder klassieke, sportieve en complicatieseries, biedt Ulysse Nardin horloges voor elke smaak en stijl. Het merk blijft innoveren en nieuwe technologieën verkennen om horloges van de hoogste kwaliteit te creëren.

Ulysse Nardin blijft een prominente speler in de horlogewereld, en zijn uurwerken worden wereldwijd erkend en gewaardeerd door horlogeliefhebbers, verzamelaars en kenners. Het merk belichaamt de essentie van Zwitsers vakmanschap en voortdurende innovatie, waardoor het een belangrijke rol speelt in de evolutie van de horloge-industrie.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...