Philippe Starck innovatieve SPHERE Eyewear-collectie

De gerenommeerde Franse ontwerper Philippe Starck verrast ons opnieuw met zijn unieke creaties, ditmaal in de vorm van een opmerkelijke brillencollectie boordevol interessante innovaties. De SPHERE Eyewear Collection, ook bekend als 'Sphere for Biotech Paris', bestaat uit een reeks brillen en zonnebrillen die zijn karakteristieke functionele ontwerp dragen, wat resulteert in een veel praktischer product dan we gewoonlijk tegenkomen.

Op het eerste gezicht lijken de brillen vrij eenvoudig, maar er schuilt meer achter dan men zou denken. De SPHERE Eyewear van Philippe Starck is uitgerust met een bolvormig sluitsysteem dat zorgt voor een vloeiendere en efficiëntere beweging van de onderdelen. Brildragers zullen het verschil zeker opmerken.

Dit systeem biedt het voordeel dat de bril, ondanks dagelijks gebruik, stevig op zijn plaats blijft zitten zonder mettertijd los te raken. Bovendien blijft de bril goed op het gezicht van de drager zitten, zonder weg te glijden tijdens bewegingen, wat bij conventionele brillen vaak wel het geval is. Starck verving de traditionele brillenscharnieren, die doorgaans slijten na verloop van tijd, door zijn innovatieve kogelvormige scharnierontwerp, waardoor ze beter geschikt zijn voor dagelijks gebruik.

Een bijkomend kenmerk is het gebruik van titaniumpolymeermateriaal, waardoor de nieuwe brillen ultralicht zijn. De collectie bestaat uit vijf verschillende brillen en zonnebrillen. Hoewel de prijzen nog niet bekend zijn, is het wel duidelijk dat ze exclusief verkrijgbaar zijn bij Alain Mikli'sMadison Avenue Boutique.

De SPHERE Eyewear Collection van Philippe Starck is een perfect voorbeeld van hoe innovatief ontwerp en geavanceerde technologie samenkomen om een alledaags product naar een hoger niveau te tillen. Hieronder bespreken we enkele extra aspecten van deze bijzondere brillencollectie:

 • Duurzaamheid: Het kogelvormige scharnierontwerp en het gebruik van titaniumpolymeermateriaal zorgen niet alleen voor een lichtgewicht en comfortabele bril, maar dragen ook bij aan de duurzaamheid van het product. De SPHERE-brillen zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de ontberingen van dagelijks gebruik en blijven langer in optimale staat.

 • Esthetiek: Philippe Starck staat bekend om zijn unieke en verfijnde ontwerpen, en de SPHERE Eyewear Collection is daarop geen uitzondering. De minimalistische esthetiek en het strakke ontwerp maken deze brillen en zonnebrillen tot een modieuze en stijlvolle keuze voor zowel mannen als vrouwen.

 • Personalisatie: Hoewel er nog geen specifieke informatie beschikbaar is over de mate van personalisatie die mogelijk is binnen deze collectie, is het waarschijnlijk dat klanten kunnen kiezen uit verschillende kleuren, afwerkingen en lensopties om hun perfecte bril samen te stellen.

 • Beschikbaarheid: Zoals eerder vermeld, is de SPHERE Eyewear Collection momenteel exclusief verkrijgbaar bij Alain Mikli'sMadison Avenue Boutique. Het is echter mogelijk dat de collectie in de toekomst ook bij andere verkooppunten of online beschikbaar zal zijn.

De SPHERE Eyewear Collection van Philippe Starck is een spannende en innovatieve toevoeging aan de wereld van brillen en zonnebrillen. Het baanbrekende ontwerp en de praktische functionaliteit maken deze collectie niet alleen tot een lust voor het oog, maar ook tot een uiterst functioneel en duurzaam product voor dagelijks gebruik.

SPHERE Eyewear Collection Philippe Starck

 • SPHERE brillen:

  • Innovatief kogelvormig scharnierontwerp
  • Gemaakt van duurzaam titaniumpolymeermateriaal
  • Lichtgewicht en comfortabel voor dagelijks gebruik
  • Esthetisch aantrekkelijk en minimalistisch ontwerp
 • SPHERE zonnebrillen:

  • Dezelfde kogelvormige scharnieren en titaniumpolymeerconstructie als de brillen
  • Voorzien van hoogwaardige zonnelenzen voor optimale UV-bescherming
  • Strak en modieus ontwerp, geschikt voor zowel mannen als vrouwen

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.