De Breitling voor Bentley 6.75 Chronograph is de belichaming van elegantie

De Breitling for Bentley-collectie combineert Zwitserse uitmuntendheid in het ambacht van uurwerken met Britse stijl en prestige, en brengt echt het beste van twee werelden samen. Met de Bentley 6.75 chronograaf is Breitling een eerbetoon aan de grootste motor van de Britse luxeautofabrikant, de 6,75-liter versie die de Mulsanne aandrijft.
Dit prachtige uurwerk heeft een elegante middernachtkleurige kleurstelling, bereikt door een speciale ultrabestendige behandeling op basis van koolstof. Het benadrukt de schoonheid van de satijnen geborstelde stalen kast met zijn sterke, dynamische lijnen. Het ontwerp van de 6.75 doet denken aan de andere stukken in de collectie, een verschil is een speciaal vijfspaaks motief in de wijzerplaat dat het uiterlijk van Bentley-wielen imiteert.
De Bentley 6.75 chronograaf is voorzien van zwarte rubberen banden met een centraal passend patroon op de bezel. De band wordt vastgemaakt met een vouwsluiting met drukknop gemaakt van DLC roestvrij staal, terwijl het uurwerk het COSC-gecertificeerde zelfopwindende kaliber 44B is, dat klopt bij 28.800 VPh (4 Hz) en is uitgerust met 38 kostbare juwelen. Ten slotte is de hoofdkroon van het horloge vastgeschroefd, waardoor het waterbestendig is tot ongeveer 100 meter (330 voet).
Er zullen ooit slechts 1000 Breitling for Bentley 6.75 chronografen worden gemaakt, waardoor het stuk zowel exclusief als stijlvol is.