COMME des GARÇONS Wallet introduceert nieuwe collectie luxe portemonnees

COMME des GARÇONS Wallet heeft een nieuwe collectie luxe accessoires gelanceerd, inclusief portemonnees in verschillende maten en designs. De collectie, gemaakt van echt leer, omvat kleine muntzakjes, tweevoudige portemonnees met ritssluiting, lange portemonnees en grote zakken.

De portemonnees zijn verkrijgbaar in gedurfde kleuren en ontwerpen, waaronder tijdloze opties zoals effen zwart en marineblauw, maar ook hedendaagse patronen zoals rode en witte stippen en geometrische vorm-reliëf in goud, zilver en zwart. Andere ontwerpen zijn patchwork-stijlen van tartan en klassieke effen gekleurde logo-portefeuilles met de naam CDG.

De prijzen variëren van 100 euro voor een eenvoudig muntzakje tot 400 euro voor een portemonnee met franjes. De volledige collectie is nu beschikbaar op de website van Dover Street Market. Met deze nieuwe collectie zorgt COMME des GARÇONS Wallet ervoor dat het opbergen van kaarten en cash geld niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle aangelegenheid wordt.

COMME des GARÇONS Wallet is een onderdeel van het Japanse modehuis COMME des GARÇONS, dat in 1969 werd opgericht door ontwerper Rei Kawakubo. Het merk staat bekend om zijn experimentele ontwerpen en avant-gardistische esthetiek, en heeft een grote schare fans over de hele wereld. Naast portemonnees biedt COMME des GARÇONS Wallet ook een scala aan andere accessoires, waaronder sleutelhangers, kaarthouders en tassen.

De nieuwe collectie van COMME des GARÇONS Wallet is zowel praktisch als stijlvol, en biedt klanten de mogelijkheid om hun persoonlijke stijl te laten zien terwijl ze hun geld en kaarten veilig opbergen. De verschillende maten en designs maken het gemakkelijk om de perfecte portemonnee te vinden voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een avondje uit of om dagelijks gebruik.

Dover Street Market, waar de volledige collectie nu beschikbaar is, is een luxe retailer die gespecialiseerd is in high-end mode en accessoires. De winkel is opgericht in 2004 door de Britse ontwerper Rei Kawakubo en is gevestigd in Londen, New York, Los Angeles, Singapore en Tokio.

  • Materiaal: echt leer
  • Producten: portemonnees, kleine muntzakjes, tweevoudige portemonnees met ritssluiting, lange portemonnees en grote zakjes
  • Kleur: diverse kleuren, waaronder effen zwart en marineblauw, rode en witte stippen, CDG-ontwerpen en patchwork-stijlen van tartan
  • Afmetingen: verschillende maten beschikbaar
  • Types: klassieke effen gekleurde logo-portefeuilles met de naam CDG
  • Prijs: variërend van 100 euro voor een eenvoudig muntzakje tot 400 euro voor een portemonnee met franjes.


Meer over COMME des GARÇONS

COMME des GARÇONS is eigendom van en wordt beheerd door het Japanse bedrijf COMME des GARÇONS Co. Ltd, dat in 1973 werd opgericht door de Japanse ontwerper Rei Kawakubo. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Tokyo en heeft vestigingen over de hele wereld. Naast COMME des GARÇONS omvat het merkenportfolio van het bedrijf ook labels als Dover Street Market, PLAY, SHIRT en WALLET.

Het merk COMME des GARÇONS staat bekend om zijn onconventionele en avant-gardistische ontwerpen, en wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke modehuizen van de afgelopen decennia. Het merk heeft samengewerkt met verschillende bekende ontwerpers en kunstenaars, waaronder Junya Watanabe, Tao Kurihara en Nick Knight. Naast kleding en accessoires heeft COMME des GARÇONS ook een parfumlijn en heeft het samengewerkt met merken als Nike en Converse om speciale sneakercollecties uit te brengen. Het merk heeft een sterke aanwezigheid in de modewereld en is populair bij zowel mode-insiders als beroemdheden.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...