Alejandro Galán wordt nieuwe vriend van horlogemerk Hublot

Het Zwitserse luxe horlogemerk Hublot heeft een nieuwe 'Vriend van het Merk' verwelkomd in hun gelederen: de Spaanse padelkampioen Alejandro Galán. Als een van de jonge talenten binnen de sport, weerspiegelt Galán de innovatieve en vooruitstrevende filosofie van Hublot. Het merk staat bekend om het verleggen van de grenzen binnen de horlogerie, en het kiezen van een ambassadeur uit een opkomende sport als padel past perfect in deze strategie.

Alejandro Galán, die op dit moment wordt beschouwd als een van de beste padelspelers ter wereld, vertegenwoordigt een nieuwe generatie atleten die toewijding, precisie en passie uitstralen. Deze eigenschappen sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van Hublot, die al sinds haar oprichting in 1980 voortdurend streeft naar vernieuwing en excellentie in vakmanschap.

Met deze samenwerking benadrukt Hublot niet alleen hun liefde voor de sport, maar ook het belang dat ze hechten aan het promoten van jong talent. Het merk heeft een historie in het steunen van sporten met een sterke persoonlijkheid en een kenmerkende stijl, variërend van voetbal tot cricket en van F1-races tot surfen. Padel, een racketsport die elementen van tennis en squash combineert, is relatief nieuw en groeit snel in populariteit. Door zich te associëren met een snelgroeiende sport als padel, laat Hublot zien dat ze met de tijd meegaan en nieuwe trends omarmen.

De CEO van Hublot, Ricardo Guadalupe, uitte zijn enthousiasme over het verwelkomen van Galán. Hij benadrukte dat de padelspeler perfect het doorzettingsvermogen en de vastberadenheid belichaamt waar Hublot om bekendstaat. De horlogemaker is er trots op iemand als Galán, een sportman die continu zijn eigen grenzen verkent en verlegt, aan boord te hebben.

Als vriend van het merk zal Galán niet alleen horloges van Hublot dragen, maar zal hij ook betrokken zijn bij diverse marketingactiviteiten en evenementen. Dit biedt Hublot een mooie kans om een jonger publiek te bereiken en de zichtbaarheid binnen de wereld van het padel te vergroten. Voor Galán zelf biedt deze samenwerking de mogelijkheid om zijn persoonlijke merk verder uit te bouwen en zich te associëren met een bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en onconventionele aanpak.

Hublot is een merk dat graag grenzen verlegt en unieke combinaties zoekt op het gebied van design en technologie. Ze staan bekend om het gebruik van bijzondere materialen zoals magisch goud en keramiek, en werken constant aan innovatieve horlogeontwerpen die traditie met moderne techniek verbinden. Het toevoegen van Alejandro Galán aan hun portfolio van ambassadeurs laat zien dat Hublot zich blijft inzetten voor diversiteit en de ondersteuning van opwindende, groeiende sporten en hun atleten.

De samenwerking tussen Hublot en Alejandro Galán is een treffend voorbeeld van hoe sport en luxe hand in hand kunnen gaan. Voor Galán is het een kans om zijn naam te verbinden met een merk dat wereldwijd erkend wordt voor zijn meesterschap en creativiteit. Voor Hublot is het een manier om hun aanwezigheid in de sportwereld te versterken en betrokken te raken bij de gemeenschap van padelliefhebbers.

Met de integratie van Galán in de Hublot-familie hoopt het horlogemerk hun relatie met de sportwereld te verdiepen en tegelijkertijd hun horlogerie-expertise te koppelen aan de dynamische en snelle wereld van het padel. De samenwerking is een win-win voor beide partijen en bevestigt de reputatie van Hublot als een merk dat ervoor kiest om te innoveren en te evolueren in harmonie met de interesses en passies van hun doelgroep.

De officiële aankondiging van de samenwerking is warm ontvangen in zowel de horloge- als de sportwereld. Fans van Horloges en padel kijken met anticipatie uit naar de initiatieven en campagnes die voortvloeien uit deze samenwerking. Met Alejandro Galán als nieuw gezicht is Hublot klaar om de connectie tussen tijdmeting en topsport nog verder te versterken.

Over Hublot'sPositie in de Horloge-industrie

Hublot, opgericht in 1980 door Carlo Crocco, staat bekend om zijn 'Art of Fusion' filosofie, wat inhoudt dat ze traditionele Zwitserse uurwerkkunst combineren met innovatieve materialen en ontwerpen. Het merk brak door met het allereerste natuurlijke rubberen polsbandje, iets wat destijds revolutionair was. Sindsdien heeft Hublot zijn pionierspositie in de horloge-industrie verder verstevigd door gedurfd te experimenteren met ongebruikelijke materialen zoals saffier, carbonvezel, en zelfs textiel.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

De Mob Wife Look - hoe beheers je deze stijlvolle Aesthetic In de kijker

De Mob Wife look is een esthetiek die tegelijkertijd zowel tijdloos als statement-making is. Het roept beelden op van de glamoureuze vrouwen uit mi...