De stijlvolle en functionele ONA Leather Clifton camerarugzak voor de moderne fotograaf

Professionele fotografen kiezen vaak voor stevige apparatuur om ervoor te zorgen dat hun avonturen hun kostbare en uitgebreide fotografische uitrusting niet beschadigen. Toch is het de moeite waard om ook stijlvol voor de dag te komen; ONA-tassen herinneren ons hier nogmaals aan. De prachtige ONA Leather Clifton camerarugzak combineert elegantie met functionaliteit dankzij de verwijderbare inzetstukken en het rijke lederen exterieur.

Deze tas biedt voldoende ruimte voor al je benodigdheden, zoals een laptop en professionele camera, dankzij de verwijderbare verdelers. Er is zelfs plaats voor zes verschillende lenzen voor fotografietrips. Een laptop van maximaal 13 inch past gemakkelijk in deze rugzak. Een handig voorvak is ontworpen om belangrijke persoonlijke documenten en kaarten op te bergen, maar houd dat voor jezelf. Bovendien zijn de schouderbanden voorzien van luchtdoorlatende vulling voor extra comfort tijdens lange wandelingen op zoek naar de perfecte foto.

De ONA Leather Clifton camerarugzak is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch en functioneel. Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

  • Verwijderbare inzetstukken en verdelers: hierdoor kun je de indeling van de tas aanpassen aan je specifieke behoeften en apparatuur.
  • Ruimte voor een laptop van maximaal 13 inch: ideaal voor fotografen die onderweg hun foto'swillen bewerken of delen.
  • Zes afzonderlijke compartimenten voor lenzen: zodat je altijd de juiste lens bij de hand hebt, ongeacht de situatie.
  • Voorvak voor persoonlijke documenten en kaarten: handig voor het opbergen van je paspoort, reisdocumenten of andere belangrijke items tijdens het reizen.
  • Air-mesh vulling op schouderbanden: dit zorgt voor extra comfort tijdens lange wandelingen of fotosessies.
  • Hoogwaardig Italiaans volnerfleer: dit materiaal geeft de tas niet alleen een luxueuze uitstraling, maar zorgt ook voor duurzaamheid en weerstand tegen slijtage.
  • Materiaal: hoogwaardig Italiaans volnerfleer, dat duurzaamheid, weerstand tegen slijtage en een luxueuze uitstraling garandeert.
  • Kleur: verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij verschillende stijlen en voorkeuren.
  • Verwijderbare inzetstukken en verdelers: aanpasbaar aan de specifieke behoeften en apparatuur van de fotograaf.
    • Ruimte voor een laptop: geschikt voor een laptop van maximaal 13 inch.
    • Zes afzonderlijke compartimenten voor lenzen: zorgt voor gemakkelijke toegang en organisatie van verschillende lenzen.
  • Voorvak: handig voor het opbergen van persoonlijke documenten, kaarten en andere belangrijke items.
  • Schouderbanden: voorzien van air-mesh vulling voor extra comfort tijdens lange wandelingen of fotosessies.
  • Afmetingen: ontworpen om zowel compact als ruim te zijn, met voldoende ruimte voor alle essentiële fotografie-apparatuur.
  • Collectie: deel van de exclusieve ONA-tassencollectie, gericht op het bieden van stijlvolle en functionele oplossingen voor fotografen.


De ONA Leather Clifton camerarugzak is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit voor de moderne fotograaf die zowel waarde hecht aan zijn uiterlijk als aan de bescherming van zijn waardevolle apparatuur. De ONA Leather Clifton camerarugzak is een veelzijdige en stijlvolle keuze voor fotografen die op zoek zijn naar een tas die zowel hun apparatuur beschermt als bijdraagt aan hun modieuze uitstraling. Met zijn aanpasbare indeling, hoogwaardige materialen en doordachte ontwerp, is deze rugzak een uitstekende investering voor elke fotograaf.

Over ONA

ONA is een in New York gevestigd bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige, stijlvolle en functionele cameratassen en accessoires voor fotografen. Opgericht in 2010 door Tracy Foster, begon ONA met het idee om fototassen te creëren die zowel praktisch als modieus zijn. De naam 'ONA' is afgeleid van het Swahili-woord voor 'je voelt', wat de nadruk legt op het belang van de emotionele connectie tussen de gebruiker en de tas.

ONA biedt een breed scala aan producten, waaronder schoudertassen, rugzakken, messengertassen, laptoptassen en accessoires zoals camerariemen en inserts. Alle producten van ONA worden gekenmerkt door hun aandacht voor detail, het gebruik van hoogwaardige materialen zoals volnerfleer en gewaxt canvas, en hun tijdloze en verfijnde ontwerpen.

De missie van ONA is om fotografen te voorzien van tassen en accessoires die niet alleen hun apparatuur beschermen, maar ook hun persoonlijke stijl weerspiegelen. Dit maakt ONA-tassen populair bij zowel professionele fotografen als amateurfotografen die op zoek zijn naar een functionele en modieuze oplossing om hun kostbare apparatuur in mee te nemen.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...