Coach SS24 Collectie 2021 Showcase tijdens NYC Fashion Week

Het is altijd een moment van anticipatie en opwinding wanneer modehuizen hun nieuwste creaties tonen aan de wereld, en New York Fashion Week is hierin een niet te missen hoogtepunt. Coach, een merk dat bekend staat om zijn Amerikaanse erfgoed met een Britse flair, begrijpt dit maar al te goed. Onlangs was het weer zover: Coach onthulde haar lente-zomercollectie voor het jaar 2024, in een showcase die kenmerkend is voor haar roemrijke verleden en tegelijkertijd blikken richt op de toekomst.

De aanwezigen op de catwalk werden meegenomen op een fascinerende reis door de modetijdlijn waarbij ze oog in oog stonden met ontwerpen die een ode brachten aan het klassieke Coach, vermengd met moderne silhouetten die passen bij de huidige trendsetters. Het was een samensmelting van het oude en het nieuwe, bedoeld om iedereen aan te spreken: van de mode-expert tot aan liefhebbers van streetwear.

Een van de blikvangers binnen de collectie was het iconische monogrammotief van Coach. Dit keer echter, stond het te schitteren in kleurrijke zijde en zachte wol, een frisse benadering die een nieuwe generatie introduceert aan de rijke geschiedenis van het merk. Nostalgische donsjacks met unieke panelen gaven een subtiele knipoog naar het verleden en zorgden voor een comfortabele doch stijlvolle uitstraling.

Daarnaast markeerde de Fashion Week het debuut van ontwerpers Stuart Vevers en Craig Salm bij Coach. Zij verrasten het publiek met schoenen die sensualiteit uitstraalden, zoals open sandalen en mocassins, getooid met invloeden uit de jaren 70, vintage basketbalschoenen en verwijzingen naar de robuuste stijl van het Amerikaanse leger. Deze mix van inspiraties maakte de schoenencollectie bijzonder begeerlijk.

Voor de heren werd de klassieke parka, het motorjack van leer en denim essentials getransformeerd in items vol vrolijke prints en omhuld door een avant-garde militaire look. Canvas afwerkingen in diverse kleurschakeringen en met werktuigachtige patronen brachten een unieke toets aan in de collectie.

Ook vrouwenmode kreeg een opvallende rol tijdens de showcase, met items als vintage bloemenjurken, gebloemde jassen, patchworkjacks en jacquard damejassen die in het oog sprongen. Deze kledingstukken werden gecombineerd met bijpassende broeken en denim in zachte pastelkleuren, aangevuld met levendige schoenen waardoor alles samen een harmonisch geheel vormde.

De show werd afgesloten door een divers scala aan modellen, gekleed in een breed assortiment aan stedelijke en verfijnde accessoires. Zo zagen we ronde brillen, bandana s, gestikte zonnehoeden en macramé-tasjes die ervoor zorgden dat de casualwear-collectie van Coach een statement maakte op het internationale modepodium.

Terwijl de SS24-collectie veel stof tot nadenken gaf, waren het vooral de innovatieve meesterwerken gedragen door de modellen die een blijvende indruk achterlieten bij het publiek. De collectie nodigt uit om je garderobe te verrijken met stukken die een lust voor het oog zijn. Of men nu gaat voor een klassieke look, een eyecatcher wil toevoegen aan de kledingkast of op zoek is naar iets unieks, Coach biedt een assortiment dat elke modeliefhebber zal charmeren.

Coach blijft een dominante speler in de wereld van mode en design, met een visie die toekomstgericht is maar altijd met respect voor de rijke historie van het merk. De SS24-collectie is hier het levende bewijs van en is beschikbaar tegen prijzen die fashionistas aangenaam zullen verbazen. Shop nu en laat je inspireren door de nieuwe golf van creativiteit die Coach brengt; een collectie die niet alleen reflecteert op het verleden, maar ook de belofte van morgen in zich draagt.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...