De nieuwste smartwatch van Montblanc draait op Wear OS 3

De nieuwste smartwatch van Montblanc draait op Wear OS 3

De Galaxy Watch 4 en de Galaxy Watch 4 Classic, die vorig jaar werden uitgebracht, waren tot nu toe de enige twee smartwatches die op het nieuwste smartwatch-besturingssysteem van Google draaiden. Wear OS 3 is de belangrijkste update in jaren en belooft een betere levensduur van de batterij, verbeterde laadtijden en soepelere animaties in vergelijking met Wear OS 2. Bovendien wordt het premium horloge aangedreven door de Snapdragon Wear 4100+ chipset. Andere hardwarespecificaties zijn onder meer een 1,28-inch AMOLED-scherm met hoge resolutie, 8 GB interne opslag, een hartslagsensor, NFC en meer.

Montblanc nieuwe smartwatch Wear OS 3, de Montblanc Summit 3 smartwatch tilt luxe slimme uurwerken naar nieuwe hoogten, waarbij premium materialen worden gecombineerd met alle functionaliteiten die onze klanten nodig hebben terwijl ze naadloos en effectiever door hun dag navigeren. De personalisatieopties zijn ook uitgebreid om verschillende stijlidentiteiten weer te geven, aldus Nicolas Baretzki, CEO van Montblanc.

De klassieke ronde kast van het horloge is gemaakt van titanium en is ontworpen om te lijken op de mechanische horloges in het assortiment van Montblanc. De Summit 3 is verkrijgbaar in drie verschillende versies: titaniumgrijze kast gecombineerd met zwarte kalf- en blauwe rubberen banden, titaniumzwarte kast gecombineerd met zwarte kalf- en zwarte rubberen banden, en titanium tweekleurige hoes gecombineerd met een Montblanc Extreme 3.0 Brits groen kalfsleer band en zwarte rubberen bandjes.

Het luxemerk heeft ook nieuwe wijzerplaten gemaakt voor de Summit 3 die zijn geïnspireerd op het traditionele horlogeerfgoed van Montblanc, zoals de Geosphere, Bohème of 1858 wijzerplaten. Montblanc Summit 3 krijgt de typische set smartwatch-functies. Het volgen van gezondheid en lichaamsbeweging op de nieuwe smartwatch is verbeterd, waaronder staptracking, slaapbewaking, bloedzuurstofmeting en training volgen.

Google biedt ook zijn gebruikelijke diensten aan, zoals Google Assistant, Google Maps, Google Pay en meer. De Montblanc Summit 3 wordt wereldwijd gelanceerd op 15 juli en heeft een prijskaartje van €1.250. Montblanc is volledig eigendom van Richemont Montblanc nieuwe smartwatch Wear OS 3