Ontdek de nieuwste uitvoering van de Neighborhood x adidas NMD S1 Knit Core Black

De gerenommeerde Japanse straatmode-gigant NEIGHBORHOOD heeft opnieuw de handen ineengeslagen met het toonaangevende sportkledingmerk Adidas voor een nieuwe iteratie van hun co-branded sneakers, de NMD S1. Gedurfd in zwart en afgewerkt met subtiele details, volgt de nieuwste NMD S1 de trend van de vorige samenwerkingen tussen de twee merken.

De superstrakke NMD S1 onderscheidt zich door zijn monochrome kleurstelling en de fijn gedetailleerde motieven die de visie van zowel Adidas als NEIGHBORHOOD weerspiegelen. Het ingetogen design accentueert de typische kenmerken van de NMD-lijn en is uitgevoerd in volledig zwart, waardoor het een veelzijdige optie is die gemakkelijk kan worden gecombineerd met verschillende stijlen en outfits.

Terwijl Adidas de nadruk legt op functionaliteit en comfort, brengt NEIGHBORHOOD zijn typische straatbewuste esthetiek naar de samenwerking. De blikvanger van de sneakers is het pixelachtige ontwerp dat zich uitstrekt over de hele schoen, een uniek detail dat knipoogt naar digitale kunst en moderne technologie. Dit patroon wordt verder versterkt door de reflecterende elementen die onder verschillende lichtomstandigheden oplichten.

De schoenen houden vast aan de kenmerkende NMD-stijl van Adidas, met een sokachtige bovenkant en een Boost-middenzool voor maximale ondersteuning en comfort. De hiellus en de tong zijn verfraaid met co-branded details die de samenwerking tussen Adidas en NEIGHBORHOOD markeren. Het onverkennbare Trefoil-logo van Adidas siert de hiellus, terwijl het iconische schedel-en-kruisbeenderenlogo van NEIGHBORHOOD prominent aanwezig is op de tong van de schoen.

Ondanks de nadruk op esthetiek, is de kwaliteit van de constructie van deze sneakers niet compromitterend. Met een robuuste rubberen buitenzool biedt de NMD S1 uitstekende tractie, wat essentieel is voor dagelijks gebruik en sportieve activiteiten. Bovendien zorgt het hoogwaardige synthetische materiaal op de bovenkant voor duurzaamheid, terwijl de responsieve Boost-demping aanvoelt als lopen op wolken.

De lancering van de NEIGHBORHOOD x Adidas NMD S1 in volledig zwart is eindelijk aangekondigd, na maanden van teasers en speculatie. Hoewel de exacte releasedatum nog niet bekend is, zullen sneakerheads wereldwijd ongetwijfeld reikhalzend uitkijken naar deze nieuwste toevoeging aan hun collectie. Omdat NEIGHBORHOOD en Adidas bekend staan om hun populaire en snel uitverkochte releases, wordt verwacht dat deze NMD S1 geen uitzondering zal zijn.

De samenwerking tussen NEIGHBORHOOD en Adidas is altijd een waar succes geweest, met eerdere releases die steevast uitverkocht raakten. Deze blijvende populariteit is te danken aan hun gedeelde visie op het combineren van fashion en functionaliteit, zonder daarbij in te boeten op kwaliteit of comfort. Met de NMD S1 zetten ze hun reputatie voort als pioniers in hedendaagse straatmode en sneakerscultuur.

Over NEIGHBORHOOD: NEIGHBORHOOD is een in Tokyo gevestigd merk dat bekend staat om zijn invloedrijke rol in de Japanse streetwear-scene sinds de oprichting in 1994. Het merk combineert elementen van punk, militairen, motorsport en outdoor stijlen in zijn ontwerpen, wat resulteert in een unieke mix van klassieke Amerikaanse en Japanse esthetiek.

Over Adidas: De Duitse reus Adidas, opgericht in 1949, heeft zich gevestigd als een wereldwijd toonaangevende sport- en lifestylemerk. Het bedrijf is beroemd om zijn innovatieve schoeiseltechnologieën, zoals de revolutionaire Primeknit en Boost-materialen, en zijn samenwerkingen met bekende ontwerpers en beroemdheden, waaronder Kanye West en Pharrell Williams.

 

- Wat is het unieke detail in het ontwerp van de NMD S1? Het unieke detail is het pixelachtige ontwerp dat zich uitstrekt over de hele schoen.
- Welke elementen markeren de samenwerking tussen Adidas en NEIGHBORHOOD in deze sneakers? De hiellus en de tong zijn verfraaid met co-branded details: Het logo van Adidas op de hiellus en het iconische logo van NEIGHBORHOOD op de tong.
- Wat biedt de Boost-middenzool in deze schoenen? De Boost-middenzool zorgt voor maximale ondersteuning en comfort.
- Waar staan de merken NEIGHBORHOOD en Adidas bekend om? NEIGHBORHOOD staat bekend om zijn straatbewuste esthetiek en Adidas om zijn nadruk op functionaliteit en comfort.
- Wat kun je vertellen over de lancering van de NEIGHBORHOOD x Adidas NMD S1 in volledig zwart? Hoewel er geen exacte releasedatum bekend is, wordt verwacht dat deze release erg populair zal zijn en snel uitverkocht zal raken.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...