Arusha-collectie van DEVIEHL - kunstzinnige koffiekopjes met geavanceerde technologie

DEVIEHL, een in Londen gevestigd bedrijf, heeft zich gespecialiseerd in het creëren van prachtige, fijn vervaardigde koffiekopjes die een extra vleugje klasse toevoegen aan uw dagelijkse koffiemoment. Hun nieuwste release, de indrukwekkende Arusha-collectie, is werkelijk adembenemend. Deze serie koffiekopjes combineert moeiteloos kunst en technologie, resulterend in schitterende objecten die u elke dag met plezier zult gebruiken.

Elke koffiekop bestaat uit maar liefst 25 componenten en maakt gebruik van geavanceerde isolatietechnologie, waardoor uw koffie zo lang mogelijk op de optimale temperatuur blijft. Wat deze kopjes echt uniek maakt, is de binnenvorm van het vat. Deze is ontworpen volgens het nieuwste onderzoek op het gebied van vloeistofdynamica, wat zorgt voor maximale 'Crema' vorming.

Bovendien zijn de Arusha-kopjes vervaardigd uit hoogwaardige en onconventionele materialen, zoals exotische houtsoorten zoals Cocobolo en Zebrano, hydrofoob leer en zelfs koolstofvezel. Dit maakt elk kopje niet alleen functioneel, maar ook een waar kunstwerk op zich. Elke beker is met de hand getekend en individueel gedecoreerd door de beroemde Londense sieradenontwerper Gail Klevan, wat resulteert in verbluffende ontwerpen.

De Arusha-collectie van DEVIEHL is verkrijgbaar bij Harrods in Londen, evenals bij geselecteerde luxe retailers over de hele wereld. Of u nu een liefhebber bent van koffie of op zoek bent naar een stijlvol cadeau, deze kopjes bieden een perfecte combinatie van functionaliteit, schoonheid en vakmanschap. Trakteer uzelf op een buitengewone koffie-ervaring met de prachtige Arusha-collectie van DEVIEHL.

De DEVIEHL Arusha-collectie biedt niet alleen functionaliteit en schoonheid, maar ook een unieke ervaring voor koffieliefhebbers. Elk kopje is met zorg ontworpen en vervaardigd om de esthetiek en het genot van koffiedrinken te versterken.

De keuze voor hoogwaardige en ongebruikelijke materialen draagt bij aan de exclusiviteit van deze collectie. Het gebruik van exotische houtsoorten, zoals Cocobolo en Zebrano, geeft elke kopje een natuurlijke warmte en unieke textuur. Hydrofoob leer zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar biedt ook een comfortabele grip tijdens het vasthouden van de koffiekop. De toevoeging van koolstofvezel geeft een moderne en eigentijdse touch aan de Arusha-kopjes.

Naast het gebruik van bijzondere materialen, onderscheidt de Arusha-collectie zich door zijn artistieke aspect. Elk kopje is met de hand getekend en individueel gedecoreerd door Gail Klevan, een gerenommeerde sieradenontwerper uit Londen. Haar unieke artistieke visie brengt de kopjes tot leven en maakt ze ware kunstwerken op tafel.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een exemplaar uit de Arusha-collectie, zijn er verschillende mogelijkheden. Harrods in Londen is een trotse verkoper van deze exclusieve kopjes. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar bij geselecteerde luxe retailers wereldwijd. Dit betekent dat koffieliefhebbers over de hele wereld de kans hebben om te genieten van deze unieke koffiekopjes.

Of het nu gaat om het verrijken van uw eigen koffie-ervaring of het geven van een speciaal cadeau aan een dierbare, de DEVIEHL Arusha-collectie biedt een combinatie van functionaliteit, vakmanschap en artistieke schoonheid. Laat u betoveren door de prachtige Arusha-kopjes en geniet van elke slok koffie in stijl en klasse.

 • Materialen:

  • Exotische houtsoorten: De kopjes zijn gemaakt van hoogwaardige, exotische houtsoorten zoals Cocobolo en Zebrano. Deze materialen geven de kopjes een natuurlijke schoonheid, warmte en unieke textuur.
  • Hydrofoob leer: Het gebruik van hydrofoob leer zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar biedt ook een comfortabele grip tijdens het vasthouden van de koffiekopjes.
  • Koolstofvezel: Door de toevoeging van koolstofvezel krijgen de kopjes een moderne en eigentijdse uitstraling.
 • Technologie:

  • Geavanceerde isolatietechnologie: Elk kopje maakt gebruik van geavanceerde isolatietechnologie om de koffie zo lang mogelijk op een optimale temperatuur te houden. Dit zorgt ervoor dat uw koffie langer warm blijft en u kunt genieten van elke slok.
  • Vloeistofdynamica: De binnenvorm van de kopjes is ontworpen volgens het laatste onderzoek op het gebied van vloeistofdynamica. Dit garandeert maximale 'Crema' vorming, waardoor uw koffie een heerlijke en romige bovenlaag krijgt.
 • Kunstzinnige details:

  • Handgetekend en individueel gedecoreerd: Elk kopje in de Arusha-collectie is met de hand getekend en individueel gedecoreerd door de beroemde Londense sieradenontwerper Gail Klevan. Haar artistieke visie geeft de kopjes een uniek en verbluffend uiterlijk.
 • Verscheidenheid aan ontwerpen:

  • Drie verschillende ontwerpen: De Arusha-collectie biedt keuze uit drie verschillende ontwerpen, elk met een eigen kleurenpalet. Dit stelt u in staat om een kopje te kiezen dat perfect past bij uw persoonlijke smaak en interieur.
 • Verkrijgbaarheid:

  • Harrods en luxe retailers wereldwijd: De Arusha-collectie is verkrijgbaar bij Harrods in Londen, een gerenommeerde winkel die bekend staat om zijn exclusieve assortiment. Daarnaast zijn de kopjes ook te vinden bij geselecteerde luxe retailers over de hele wereld, waardoor koffieliefhebbers wereldwijd de kans krijgen om deze unieke collectie te ervaren.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...