Bell & Ross en Shaw Harley-Davidson brengen limited edition uurwerkserie uit

Bell & Ross, de bekende Franse horlogemakers, hebben samengewerkt met Shaw Harley-Davidson, een gerenommeerde Britse dealer en customizer van Harley-Davidson motoren, om een exclusieve collectie horloges te creëren: de B-Rocket uurwerkcollectie. Deze unieke collectie is geïnspireerd op het eerste Amerikaanse straalvliegtuig uit de jaren zestig en bestaat uit twee horloges, de BR 03-97 en BR 01-94, die beide worden geleverd met opvallende vierkante kasten van roestvrij staal.

Beide horloges delen een vergelijkbaar kleurenschema in zwart, rood en wit, een gewatteerde zwarte leren band met rode en zwarte canvasaccenten, en het kenmerkende ontwerp dat doet denken aan een fietstoerenteller. Er zijn echter ook enkele verschillen tussen de twee modellen. De BR 03-97 heeft een iets kleinere diameter van 42 mm in vergelijking met de 46 mm van de BR 01-94, en beschikt over een grote datumweergave net onder de rode pijl op 12 uur.

Naast de horloges wordt de collectie ook aangevuld met een unieke, retro-futuristische conceptfiets die speciaal is ontworpen en vervaardigd door Shaw Harley-Davidson. Deze opvallende motorfiets past perfect bij de esthetiek en het concept van de B-Rocket uurwerkcollectie.

Bell & Ross zal beide horloges in beperkte oplage uitbrengen, met elk 500 exemplaren beschikbaar. Dit maakt deze collectie niet alleen exclusief, maar ook zeer gewild onder horlogeliefhebbers en verzamelaars.

Met de combinatie van vakmanschap, innovatief design en de samenwerking tussen twee iconische merken, belooft de B-Rocket uurwerkcollectie van Bell & Ross en Shaw Harley-Davidson een unieke en onvergetelijke ervaring te bieden voor liefhebbers van hoogwaardige horloges en motoren.

Over Bell & Ross

Bell & Ross is een gerenommeerd Frans horlogemerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige en functionele uurwerken. Het bedrijf werd opgericht in 1992 door een team van horlogemakers en ontwerpers met een gedeelde passie voor luchtvaartinstrumenten. Het merk combineert de esthetiek van militaire en luchtvaartinstrumenten met de precisie van Zwitserse horlogemakerij.

Bell & Ross staat bekend om zijn iconische vierkante horlogekasten, die zijn geïnspireerd op de instrumenten van cockpitpanelen. Deze kenmerkende vormgeving zorgt voor een duidelijke afleesbaarheid en een stoere uitstraling. De horloges van Bell & Ross zijn ontworpen met het oog op professioneel gebruik en zijn geliefd bij zowel horlogeliefhebbers als professionals in de luchtvaart- en militaire industrie.

Het merk biedt een breed scala aan collecties, waaronder de populaire BR 01 en BR 03 modellen. Deze horloges zijn voorzien van Zwitserse mechanische uurwerken en bieden functies zoals chronografen, GMT-complicaties en datumaanduidingen. Bell & Ross gebruikt hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, keramiek en koolstofvezel voor de horlogekasten, en de banden zijn vaak gemaakt van leer of rubber.

Naast hun robuuste en functionele ontwerpen heeft Bell & Ross ook een reputatie opgebouwd voor het creëren van limited edition en speciale uitgave horloges. Deze horloges zijn vaak geïnspireerd op thema'szoals luchtvaart, militaire geschiedenis en professionele duikuitrusting.

Bell & Ross blijft trouw aan zijn kernwaarden van functionaliteit, precisie en betrouwbaarheid. De horloges worden vervaardigd in Zwitserland en ondergaan strenge kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen. Het merk blijft innoveren en nieuwe technologieën integreren in hun uurwerken, terwijl ze tegelijkertijd trouw blijven aan hun unieke ontwerpfilosofie.

Of je nu een liefhebber bent van luchtvaart, militaire geschiedenis of gewoon op zoek bent naar een kwaliteitshorloge met een stoer en uniek design, Bell & Ross biedt een uitgebreide collectie die aan verschillende smaken en voorkeuren voldoet.

Over Shaw Harley-Davidson

Shaw Harley-Davidson is een gerenommeerde Britse dealer en aanpasser van het legendarische Amerikaanse motorfietsmerk Harley-Davidson. Het bedrijf werd opgericht in 2003 door Steve Shaw en is gevestigd in East Sussex, Verenigd Koninkrijk. Shaw Harley-Davidson is erkend om zijn vakmanschap, passie voor motorfietsen en uitstekende klantenservice.

Als officiële Harley-Davidson dealer biedt Shaw Harley-Davidson een breed scala aan nieuwe en gebruikte motorfietsen. Ze hebben een uitgebreide showroom waar motorliefhebbers hun favoriete modellen kunnen ontdekken en ervaren. Het assortiment omvat diverse Harley-Davidson modellen, variërend van cruisers tot touring motorfietsen, met verschillende motorconfiguraties en aanpassingsopties om aan de individuele voorkeuren van de klant te voldoen.

Naast de verkoop van motorfietsen biedt Shaw Harley-Davidson ook een uitgebreid assortiment van originele Harley-Davidson onderdelen, accessoires en kleding. Hierdoor kunnen rijders hun motorfiets personaliseren en zichzelf uitrusten met stijlvolle en functionele kleding en uitrusting.

Wat Shaw Harley-Davidson onderscheidt, is hun expertise op het gebied van aanpassing en maatwerk. Ze hebben een team van ervaren monteurs en technici die gespecialiseerd zijn in het transformeren van Harley-Davidson motorfietsen naar unieke creaties. Ze bieden een breed scala aan aanpassingsopties, waaronder motorprestatie-upgrades, aanpassingen aan het uiterlijk, custom paintwork en nog veel meer. Deze aanpassingen stellen rijders in staat om hun motorfietsen een persoonlijke en individuele touch te geven die past bij hun stijl en smaak.

Shaw Harley-Davidson organiseert regelmatig evenementen, ritten en bijeenkomsten voor motorliefhebbers om samen te komen en de passie voor Harley-Davidson te delen. Ze zijn actief betrokken bij de motorrijdersgemeenschap en streven ernaar om een inspirerende en gastvrije omgeving te creëren voor motorliefhebbers van alle leeftijden en ervaringsniveaus.

Met hun toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en uitstekende klantenservice heeft Shaw Harley-Davidson een solide reputatie opgebouwd als een van de meest gerespecteerde Harley-Davidson dealers en aanpassers in het Verenigd Koninkrijk. Hun passie voor motorfietsen en streven naar perfectie zijn duidelijk zichtbaar in elk aspect van hun werk.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...