Faber-Castell s Pen of the Year 2014 - een luxueuze Ode aan Catharina de Grote

In een tijd waarin computers en smartphones de overhand hebben, lijkt het gebruik van traditionele schrijfinstrumenten bijna verouderd. Echter, de elegantie en klasse die een prachtig vervaardigde pen biedt, blijft onvervangbaar. Een perfect voorbeeld hiervan is de Pen van het Jaar 2014, uitgebracht door Graf Von Faber Castell.

Deze bijzondere pen is een eerbetoon aan de Russische keizerin Catharina de Grote en haar wereldberoemde paleis. De pen is verkrijgbaar in twee luxe edities, waarbij de keuze bestaat uit een afwerking in 24-karaats goud of platina. Beide versies zijn versierd met jaspis en Russische kwartsstenen, wat resulteert in een adembenemend effect.

De inspiratie voor deze pen komt van de Agate Rooms, een uniek monument dat Catharina de Grote liet bouwen om de natuurlijke rijkdom van haar land te vieren. De Catherine Palace Pen of the Year brengt de pracht en esthetiek van deze periode tot leven door zijn voortreffelijke vakmanschap.

Elke pen is individueel genummerd, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van het stuk. De pen wordt geleverd in een hoogglans gepolijste, diepzwarte houten kist. Deze kist kan ook dienen als verzamelaarsdoos, met een extra inzetstuk dat ruimte biedt voor nog eens zes schrijfinstrumenten.

De prijs van deze prachtige pen bedraagt €2.500. Hoewel dit misschien een flinke investering lijkt, is het een prijs die de kwaliteit, het vakmanschap en de historische betekenis van dit unieke schrijfinstrument weerspiegelt.

De Pen van het Jaar 2014 van Graf Von Faber Castell is een meesterwerk van vakmanschap. De pen is vervaardigd met een platina-geplateerde loop, versierd met drie grote, roodbruine jaspisstenen en gegraveerd met een kettingpatroon. De penpunt is gemaakt van 18-karaats tweekleurig goud, met de hand ingelopen voor een soepele schrijfervaring. De dop van de pen is verfraaid met een grijs glinsterende Russische kwartssteen met facetten.

Deze pen is niet alleen een schrijfinstrument, maar ook een kunstwerk. De combinatie van edelmetalen en edelstenen geeft de pen een luxueuze uitstraling die de grandeur van het Catharina Paleis weerspiegelt. De pen is verkrijgbaar in de penbreedtes M en F, waardoor hij geschikt is voor verschillende schrijfstijlen.

De Pen van het Jaar 2014 is gelimiteerd tot 1000 stuks, wat bijdraagt aan de exclusiviteit van dit bijzondere schrijfinstrument. Elke pen is individueel genummerd en wordt geleverd met een certificaat van beperking. De pen wordt gepresenteerd in een exclusieve houten doos met een extra inzetstuk met ruimte voor nog eens zes schrijfinstrumenten. De doos bevat ook een hoogwaardige brochure die meer informatie geeft over de pen en zijn inspiratiebron.

Hoewel de digitale wereld de manier waarop we communiceren heeft veranderd, blijft de charme van traditionele schrijfinstrumenten onvervangbaar. De Pen van het Jaar 2014 van Graf Von Faber Castell belichaamt deze charme en voegt er een vleugje luxe aan toe. Het is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis en de prachtige esthetiek van het Catharina Paleis, en een herinnering aan de tijdloze schoonheid van handgeschreven woorden.

  • De pen heeft een platina-geplateerde loop, versierd met drie grote, roodbruine jaspisstenen.
  • Het ontwerp is gegraveerd met een kettingpatroon.
  • Elk schrijfinstrument is individueel genummerd.
  • De pen heeft een 18-karaats tweekleurige gouden penpunt, met de hand ingelopen.
  • De penpunt is verkrijgbaar in de breedtes M en F.
  • De dop van de pen is versierd met een grijs glinsterende Russische kwartssteen met facetten.
  • De pen wordt geleverd in een exclusieve houten doos met een extra inzetstuk met ruimte voor nog eens zes schrijfinstrumenten.
  • De doos bevat ook een hoogwaardige brochure en een certificaat van beperking.
  • De pen is gelimiteerd tot 1000 stuks.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...