Ontdek de weelderige verfijning van het Tread 2G horloge van Devon

Devon, een opkomende naam in de horlogewereld, heeft al een onuitwisbare indruk achtergelaten met zijn opvallende, goud bezaaide Tread 1G. Dit merk, gevestigd in Los Angeles, heeft de lat voor luxe uurwerken naar een nieuw niveau getild en bereidt zich nu voor om de opvolger van hun eerste model, de schitterende Tread 2G, te onthullen.

De Tread 2G bouwt voort op de basis die de 1G heeft gelegd, door luxueus design te combineren met hoogwaardige materialen en technologie. Dit horloge heeft een kast, een bezel, kroon, steel, achterkant van de kast, schroeven, riemclips en sluiting gemaakt van 18-karaats goud. Goud is duidelijk het dominante thema, aangezien het horloge ook motorafdekkingen met massief gouden uurwerk, afstelplaten en indicatorplaat heeft. Bovendien wordt het geheel gecomplementeerd met een massief gouden armband.

De Tread 2G is waterbestendig tot een diepte van 10 meter en is voorzien van saffierglas met een dikte van 1 mm. Het horloge wordt aangedreven door een oplaadbare lithium-polymeerbatterij die tot 28 dagen meegaat. Het kenmerkende, maar toch elegante horlogegezicht is koninklijk bruin met gebroken witte cijfers, waardoor dit prachtige uurwerk er fantastisch uitziet om de pols van de meest luxueuze heer.

Het horloge wordt dit jaar verwacht tentoongesteld te worden tijdens de Baselworld. De horologische creaties van Devon Tread, gecreëerd door Scott Devon, zijn altijd een mix van nylon riemen en miniatuur elektronische motoren die de riemen aandrijven. We bespreken niet vaak batterij-aangedreven horloges, maar voor de unieke tijdwaarnemingsmachines van Devon Works maken we graag een uitzondering.

Devons tweede model, de Tread 2, komt nu uit in een volledig gouden versie, de Tread 2G. Samen vormt dit veel goud en we kijken uit naar Baselworld, wanneer we deze massieve gouden combinatie van elektronische motoren, nylon riemen en saffierkristal in onze handen kunnen houden.

Tot die tijd zullen we het moeten doen met deze set foto's. Voor een gedetailleerde beschrijving van dit coole uurwerk, dat werkt op een oplaadbare lithium-polymeerbatterij die tot 28 dagen meegaat, kunt u een kijkje nemen bij onze vorige beschrijving over de Tread 2. De prijs is nog niet bekend, maar de normale Tread 2 is geprijsd net onder de €9000 na conversie vanuit dollars. Met de toevoeging van zoveel goud, kan men verwachten dat de Tread 2G een aanzienlijke stijging zal zien in de prijs ten opzichte van zijn voorganger.

In het algemeen is de Devon Tread 2G een perfect voorbeeld van hoe horlogerie en technologie naadloos kunnen samensmelten. Wat betreft het uiterlijk van het horloge, Devon houdt de dingen vrij consistent tussen de modellen. Het bruine gezicht met gebroken witte cijfers blijft een handelsmerk en draagt bij aan de koninklijke uitstraling van het uurwerk.

Bijzonder opvallend is de aandrijving van de Tread 2G. Het maakt gebruik van nylon riemen en miniatuur elektronische motoren, een vrij uniek mechanisme in de wereld van luxehorloges. Meestal associëren we dergelijke uurwerken met traditionele mechanische bewegingen, maar Devon bewijst dat innovatie en luxe elkaar niet uitsluiten. Dit is een van de redenen waarom de horloges van Devon zo opwindend en fris zijn.

Verder is het vermeldenswaard dat de Tread 2G is uitgerust met een oplaadbare lithium-polymeerbatterij, een functie die niet vaak voorkomt in high-end horloges. Deze batterij gaat tot 28 dagen mee, waardoor het horloge niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk.

Als we al deze functies samenvatten, is het duidelijk dat de Tread 2G niet alleen indruk maakt met zijn uiterlijk, maar ook met zijn prestaties. Het is een perfecte mix van stijl, luxe en functionaliteit, waardoor het een zeer aantrekkelijk uurwerk is voor de veeleisende heer.

Het lijkt erop dat we nog even moeten wachten op de prijs van de Tread 2G. Maar gezien de prijs van de vorige Tread 2, die net onder de €9000 ligt, is het veilig om te veronderstellen dat de Tread 2G aanzienlijk duurder zal zijn vanwege het ruime gebruik van 18-karaats goud.

De lancering van de Tread 2G wordt verwacht tijdens de aankomende Baselworld. Dit evenement is een van de grootste bijeenkomsten in de horlogewereld en zal ongetwijfeld de perfecte gelegenheid zijn voor Devon om deze nieuwe aanwinst te tonen aan het publiek.

Tot dan hebben we alleen de foto's en onze verwachtingen. Maar gezien wat we tot nu toe hebben gezien van Devon, is het veilig om te zeggen dat de Tread 2G een horloge zal zijn dat de moeite waard is om op te wachten. Het vertegenwoordigt een combinatie van innovatief design en luxe materialen, waardoor het een opvallende toevoeging is aan de toch al indrukwekkende portfolio van Devon.

 

Sago Swimwear Saint-Tropez: luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...