Greubel Forsey Tourbillon 24 seconden hedendaagse diamanten

Greubel Forsey, een gerenommeerde Zwitserse horlogemaker, heeft een reputatie opgebouwd met hun technisch geavanceerde en esthetisch aantrekkelijke uurwerken. Ter ere van hun tiende verjaardag hebben ze een meesterwerk gecreëerd, de Tourbillon 24 Seconds Contemporain Diamonds.

Deze horlogemaker heeft altijd een bijzondere aandacht besteed aan het ontwerp van de tourbillon, een element dat hun uurwerken kenmerkt. Hun expertise in dit gebied werd erkend toen hun Double Tourbillon Technique horloge de International Chronometry Competition 2011 won, georganiseerd door het Le Locle Museum of Horology.

Voor de huidige tentoonstelling heeft Greubel Forsey al hun technische en ontwerpkennis ingezet om een indrukwekkende jubileumeditie te maken. De horlogekast van 43,5 mm is versierd met baguette-geslepen diamanten van de hoogste kwaliteit (helderheid IF, kleur D-E). Het echte pronkstuk van dit horloge is echter de eerder genoemde 24-seconden hellende tourbillon.

Dit horloge is niet goedkoop, met een prijskaartje van €800.000. Maar gezien de kwaliteit van het uurwerk en de reputatie van het bekroonde bedrijf, lijkt deze prijs volledig gerechtvaardigd.

Dus, hier hebben we het: de Greubel Forsey Tourbillon 24 Seconds Contemporain Diamonds, een viering van vakmanschap en technische excellentie.

Deze viering van vakmanschap en technische excellentie, de Greubel Forsey Tourbillon 24 Seconds Contemporain Diamonds, is een eerbetoon aan het tienjarig bestaan van het bedrijf. Het is een prachtig voorbeeld van de toewijding van Greubel Forsey aan het creëren van horloges die zowel technisch als esthetisch indrukwekkend zijn.

Het bedrijf heeft altijd een bijzondere focus gehad op de tourbillon, een complex horlogeonderdeel dat de nauwkeurigheid van het uurwerk verbetert. Hun Double Tourbillon Technique horloge, dat de International Chronometry Competition 2011 won, is een bewijs van hun expertise op dit gebied.

Voor de huidige tentoonstelling heeft Greubel Forsey hun technische en ontwerpkennis volledig benut om een indrukwekkende jubileumeditie te maken. De horlogekast van 43,5 mm is versierd met baguette-geslepen diamanten van de hoogste kwaliteit (helderheid IF, kleur D-E). Maar het echte hoogtepunt van dit horloge is de 24-seconden hellende tourbillon, een technisch hoogstandje dat de aandacht trekt.

Hoewel het prijskaartje van €800.000 aanzienlijk is, lijkt het volledig gerechtvaardigd gezien de kwaliteit van het uurwerk en de reputatie van het bekroonde bedrijf. Het is een prachtig uurwerk van een bedrijf dat bekend staat om zijn uitmuntendheid, en het is een passend eerbetoon aan hun tienjarig jubileum.

Andere uit de collectie

 

  • Double Tourbillon 30°: Dit is een van de meest bekende modellen van Greubel Forsey. Het heeft een unieke dubbele tourbillon die is ontworpen om de effecten van zwaartekracht op het horloge te minimaliseren. Het won de International Chronometry Competition in 2011.
  • Quadruple Tourbillon: Dit model is een technisch meesterwerk met vier tourbillons die in harmonie werken om een nauwkeurige tijdmeting te garanderen.

  • Art Piece 1: Dit horloge is een combinatie van horlogemaken en beeldende kunst. Het heeft een miniatuursculptuur in het midden van de wijzerplaat die alleen zichtbaar is door een ingebouwde vergrootglas.

  • GMT Earth: Dit model biedt een driedimensionale weergave van de aarde en toont meerdere tijdzones. Het is een perfecte combinatie van technische complexiteit en esthetische schoonheid.

  • Balancier Contemporain: Dit horloge heeft een opvallend modern ontwerp met een grote balanswiel en een driedimensionale architectuur.

  • Grande Sonnerie: Dit is een van de meest complexe horloges die ooit door Greubel Forsey zijn gemaakt. Het heeft een grande sonnerie (grote slagwerk) en petite sonnerie (kleine slagwerk) complicatie, evenals een minuutrepetitie.

  • Tourbillon 24 Secondes: Dit model heeft een unieke tourbillon die elke 24 seconden roteert, wat zorgt voor een nauwkeurige tijdmeting.

Over Greubel Forsey

 

Greubel Forsey is een prestigieus Zwitsers horlogemerk dat bekend staat om zijn uitzonderlijke vakmanschap, technische innovatie en ongeëvenaarde precisie. Het merk werd opgericht in 2004 door Robert Greubel en Stephen Forsey, twee gerenommeerde horlogemakers die een gemeenschappelijke passie delen voor het creëren van horloges van de allerhoogste kwaliteit.

De horloges van Greubel Forsey worden beschouwd als meesterwerken van de haute horlogerie en zijn zeer gewild onder verzamelaars en horlogeliefhebbers over de hele wereld. Het merk staat bekend om zijn complexe en verfijnde complicaties, evenals de verbluffende afwerking van elk horloge.

Greubel Forsey staat vooral bekend om zijn tourbillon-horloges. Een tourbillon is een mechanisme dat is ontworpen om de invloed van de zwaartekracht op de nauwkeurigheid van het horloge te compenseren. De tourbillon van Greubel Forsey is vaak zichtbaar op de wijzerplaat en wordt met de hand vervaardigd en afgewerkt door meester-horlogemakers.

Naast tourbillons biedt Greubel Forsey ook andere complicaties aan, zoals een eeuwigdurende kalender, een GMT-functie en een chronograaf. Elk horloge wordt met de hand geassembleerd en afgewerkt door een team van zeer bekwame vakmensen, die elk detail tot in de perfectie verzorgen.

Wat de materialen betreft, maakt Greubel Forsey gebruik van hoogwaardige edelmetalen zoals goud en platinum, evenals technische materialen zoals titanium en keramiek. De horlogekasten zijn vaak complex gevormd en hebben een uniek ontwerp dat de aandacht trekt.

Greubel Forsey produceert slechts een beperkt aantal horloges per jaar, wat hun exclusiviteit en waarde verhoogt. Elk horloge is genummerd en gecertificeerd om de authenticiteit te garanderen.

Greubel Forsey is een toonaangevend horlogemerk dat de grenzen verlegt van wat mogelijk is in de wereld van de haute horlogerie. Hun horloges zijn een combinatie van technische innovatie, verfijnde complicaties en buitengewone vakmanschap, waardoor ze ware kunstwerken zijn die gewaardeerd worden door liefhebbers van horloges over de hele wereld.

* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...