Bulgari Hotel London onthult prachtige lounge met nieuwe look

Bulgari Hotel London, gelegen in Knightsbridge aan de rand van Hyde Park, is een oase van rust in het centrum van de stad. Sinds de opening in 2012 heeft Bulgari nieuwe standaarden gezet onder de luxe hotels van de Britse hoofdstad, en dit gaat verder met de opening van de nieuwe Bulgari Lounge, met een opgefrist interieur en gastheer voor een jaar lang verblijf door de Italiaanse banketbakker en chocolatier Gianluca Fusto.

Bulgari Hotel London heeft zijn vernieuwde versie van The Bulgari Lounge onthuld, met een kleurrijke nieuwe look en een opwindende chef-kok residentie. Het hotel deed een beroep op het gerenommeerde architecten- en interieurontwerpbureau Antonio Citterio Patricia Viel (ACPV) - de studio die het originele hotelinterieur ontwierp - om een ​​frisse look te creëren die trouw is aan Bulgari'serfgoed als de meester van gekleurde edelstenen.

De opnieuw ontworpen en nieuw gedefinieerde ruimte biedt een nieuwe 'Dolci'-ervaring, aangezien het hotel een eenjarige residentie verwelkomt van de eminente Italiaanse banketbakker en chocolatier Gianluca Fusto en ook Il Cioccolato lanceert. De Bulgari Lounge biedt de hele dag door elegant dineren in de comfortabele glamour en weloverwogen smaak van een prachtig ingerichte moderne Italiaanse woonkamer. Inherent Bulgari in stijl, de nieuwe look onthult edelsteenkleurige tapijten gemaakt van wilde zijde in smaragd, blauwe diamant en citrien. Deze frisse injectie van kleur wordt gecompenseerd door cognackleurige leren banken, fauteuils in neutrale tinten, Calacatta marmeren salontafels en een centrale tafel in zwart eiken.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan de Bulgari achtpuntige ster die in goud is geborduurd op op maat gemaakte groene zijden wandkleden. Een op maat gemaakte verhoogde scheidingswand van gepolijst chroom en zilver transformeert de ruimte in zijn eigen specifieke bestemming, met kleinere zitgedeeltes en halfhoge gordijnen in een zachte bouclé-transparant die een gezellige intimiteit creëren - de perfecte plek om op elk moment van eten en drinken te genieten dag. Met Italiaans oog voor elk detail wordt 'Dolci' – alles wat zoet op het menu staat – geserveerd op delicate porseleinen borden en schalen met een bloemdessin van de Italiaanse fabrikant Ginori 1735.

Een ander aspect van de opfrissing is de toevoeging van kunstwerken uit de Bulgaarse archieven; vintage advertenties uit het Dolce Vita-tijdperk met afbeeldingen van beroemde acteurs en modellen Virna Lisi, Benedetta Barzini en Marisa Berenson, versierd met iconische Bulgari-stukken. Patricia Viel, CEO en mede-oprichter van Antonio Citterio Patricia Viel merkte op: 'De Bulgari Lounge is lokaal zeer geliefd als een ontspannen en elegante ruimte om in stijl samen te komen en de weloverwogen smaak van modern Italiaans comfort uit te beelden. We zijn verheugd om een ​​kleurrijk nieuw ontwerp te onthullen om Bulgari Hotel London mee te nemen naar het volgende decennium in het hart van Knightsbridge.” Meubels en stoffering van het vorige ontwerp zijn gedoneerd aan Hestia, een liefdadigheidsinstelling die volwassenen en kinderen in heel Londen en de omliggende regio'shelpt in tijden van crisis.

Als hoogtepunt van het nieuwe menu introduceert The Bulgari Lounge 'Dolci' van de eminente Italiaanse banketbakker en chocolatier Gianluca Fusto. Beschreven door Sky Arte als de 'Italiaanse architect van modern gebak', staat Fusto bekend om zijn uitzonderlijke hedendaagse ambachtelijke gebakjes. Fusto is ook een veelgeprezen tv-persoonlijkheid en mede-oprichter van het banket- en chocolademerk FUSTO Milano. Met zijn beroemde slogan 'simpel is niet gemakkelijk', is Fusto vooral bekend om zijn verfijnde, hypertechnische benadering, met een direct herkenbare minimalistische stijl. Met alleen de meest kostbare ingrediënten onthult zijn minimalistische ontwerp complexe texturen met gedurfde en onverwachte smaakcombinaties. Na een verblijf van een jaar in het hotel, zullen de desserts van Gianluca Fusto, 'Torte' (cakes) en 'Mono Porzioni' bijvoorbeeld worden geïntroduceerd in het Bulgari Lounge-menu naast de komst van Il Cioccolato; Bulgari'skenmerkende handgemaakte 'chocolade-edelstenen'.

Gasten kunnen zich verheugen op Fusto'sunieke en meesterlijke Dolci, speciaal gemaakt voor Londen, elk gericht op drie belangrijke ingrediënten. Hoogtepunten van het menu zijn onder meer Torte, zoals de 'Black Caprese', gemaakt met olijfolie, zwarte olijven, chocolade en amandel, en een selectie van Mono Porzioni zoals de 'Siciliaanse' gemaakt met venkel, citrus en amandel en de 'Maya', gemaakt met gekarameliseerd sesamzaad, Belize-chocolade en twee soorten karamel. De creaties van Il Cioccolato bij Bulgari Hotels & Resorts gebruiken de beste ingrediënten en zijn ontwikkeld met dezelfde voortreffelijke visie als de ontwerpen van Bulgari-edelstenen.

De prachtig bewerkte chocolaatjes vangen subtiele smaaktonen in meesterlijke en onverwachte combinaties, zoals porcini en zwarte peper. Boxen in beperkte oplage en seizoensgebonden creaties zijn uitzonderlijke geschenken voor allerlei gelegenheden, of gasten kunnen ervoor kiezen om te genieten van een zorgvuldig geselecteerd assortiment naast een nieuwe combinatie van drankjes. Hartige gerechten op het Bulgari Lounge-menu bevatten Italiaanse favorieten zoals 'Burratina Pugliese', 'Italiaanse charcuterie' en 'Roman Pizza', evenals hotelloungeklassiekers zoals de 'Club Sandwich' en 'Superfood Salad'.

De Bulgari Lounge is van maandag tot en met zaterdag geopend van 08.00 uur tot middernacht op zaterdag en op zondag tot 23:00 uur, waar 'sochtends koffie, ontbijt, lunch en diner en 'savonds cocktails worden geserveerd. Torte, Mono Porzioni, Dragees en Il Cioccolato worden aangeboden om mee te nemen van de banketbakkerij.

Bulgari Hotel London is een van de meest luxueuze hotels in Londen en biedt een scala aan bars, restaurants, faciliteiten en activiteiten voor haar gasten.

Restaurants:

  1. Rivea London: Dit restaurant biedt heerlijke mediterrane gerechten met een moderne twist, gemaakt door de beroemde chef-kok Alain Ducasse.
  2. Il Bar: Het is een gezellige plek voor een aperitief of een lichte maaltijd met een keuze uit een selectie van voortreffelijke wijnen en champagnes.
  3. The Lounge: Het is de perfecte plek voor een ontspannen afternoon tea, met een keuze uit heerlijke zoete en hartige gerechten.


Bars:

  1. The Bulgari Bar: Dit is een stijlvolle en verfijnde bar, gelegen naast de lobby van het hotel. Gasten kunnen hier genieten van heerlijke cocktails en drankjes.
  2. The Roof Garden: Dit is een prachtig dakterras, omgeven door groen en biedt een adembenemend uitzicht op de skyline van Londen. Het is de perfecte plek voor een drankje bij zonsondergang.


Faciliteiten:

  1. Spa: De spa van Bulgari Hotel London is een oase van rust en ontspanning, met een scala aan behandelingen en massages.
  2. Fitnessruimte: De fitnessruimte van het hotel is voorzien van de nieuwste apparatuur en biedt gasten de mogelijkheid om te trainen tijdens hun verblijf.
  3. Zwembad: Het zwembad van het hotel is een prachtige ruimte, omringd door marmeren zuilen en biedt gasten de mogelijkheid om te ontspannen in een rustige en serene omgeving.


Activiteiten:

  1. Wandelen: Het hotel ligt in de buurt van Hyde Park, een prachtig park in het centrum van Londen en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van een wandeling in de groene omgeving.
  2. Winkelen: Bulgari Hotel London ligt in de buurt van enkele van de beste winkelstraten van Londen, zoals Oxford Street, Bond Street en Knightsbridge, waar gasten kunnen winkelen bij exclusieve boetieks en designermerken.
  3. Sightseeing: Het hotel ligt op korte afstand van enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen, zoals Buckingham Palace, de Big Ben en de London Eye. Gasten kunnen genieten van een dagje sightseeing in de stad.


Het Bulgari Hotel London heeft ook een indrukwekkende lijst van faciliteiten en activiteiten, waaronder een 24-uurs fitnessruimte, een spa met een scala aan behandelingen en een binnenzwembad. Gasten kunnen ook genieten van exclusieve toegang tot de privétuin van het hotel, die een oase van rust biedt in het hart van de stad.

Het hotel beschikt ook over verschillende ruimtes voor evenementen en vergaderingen, waaronder een balzaal en verschillende vergaderruimtes. Er is ook een businesscentrum dat volledig is uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur.

Tot slot biedt het Bulgari Hotel London een unieke en luxueuze ervaring voor gasten die op zoek zijn naar een combinatie van Italiaanse glamour en Britse elegantie. Het hotel is perfect gelegen in het hart van Londen, op loopafstand van de beroemde bezienswaardigheden van de stad, waardoor het een ideale uitvalsbasis is om de stad te verkennen.


>>> klik hier voor meer informatie over Bulgari Hotel London <<<


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...