Zaterdag - 28 Jan 2023

Aanmelden

Buben & Zorweg levert de eerste Revolution horlogewinder

Buben & Zorweg levert de eerste Revolution horlogewinder

Tijdens Baselworld 2011 hadden Buben & Zorweg een groot succes met hun high-end horlogewinder, de ongelooflijke revolutie. Ze gaan deze horlogewinder dit jaar ook presenteren op BaselWorld, tussen 8 en 15 maart en nu hebben ze zojuist aangekondigd dat de eerste Revolution-horlogewinder onlangs aan hun eerste klant is geleverd.

Het belangrijkste punt van dit stuk is innovatie: de algemeen directeur van het bedrijf, Christian Zorweg, verklaart: "The Revolution is een van de meesterwerken die meer dan wat dan ook vertegenwoordigt waar Buben & Zorweg voor staat: baanbrekende innovatie, compromisloos design en functionaliteit. We zijn natuurlijk heel blij dat dit meesterwerk niet alleen voldoet aan de verwachtingen van onze klanten, maar deze zelfs overtreft."

Zijn verklaring is naar onze mening niet voldoende om het bedrijf in elk detail te beschrijven - we moeten de hoge toon van verfijning toevoegen die hun producten kenmerken. De horlogewinder is versierd met Italiaans nappaleer en is bezet met een Time Mover voor 8 tot 12 horloges. Verder is de gadget voorzien van het traditionele kenmerkende uurwerk van Buben & Zorweg.

Daarnaast noemen we als andere armaturen het carbon inlay interieur, afgerond met LED-verlichting, hoogglans gepolijste lak met kostbaar hout en een aluminium chassis. Het frontpaneel zorgt voor een beetje buitengewoon - gemaakt van kristalhelder veiligheidsglas, de horloges in de winder kunnen worden bekeken.

Een horlogewinder van deze verhouding moet een beveiligingssysteem zijn ingebouwd, voor het geval het de aandacht van inbrekers trekt. De fabrikant heeft het voorzien van een hoogwaardig veiligheidsslot gemaakt in Duitsland.


Buben & Zorweg levert de eerste Revolution horlogewinder
Buben & Zorweg levert de eerste Revolution horlogewinder