Buben & Zorweg levert de eerste Revolution horlogewinder

Buben & Zorweg maakte een grote indruk tijdens Baselworld 2011 met hun high-end horlogewinder, de Revolution. Dit jaar presenteren ze de horlogewinder opnieuw tijdens BaselWorld tussen 8 en 15 maart. Recentelijk hebben ze aangekondigd dat de eerste Revolution-horlogewinder aan een klant is geleverd. Het belangrijkste punt van deze tekst is innovatie, waar het bedrijf voor staat: baanbrekende innovatie, compromisloos design en functionaliteit.

De Revolution-horlogewinder is bekleed met Italiaans nappaleer en is uitgerust met een Time Mover voor 8 tot 12 horloges. Het interieur is afgewerkt met carbon inlay en LED-verlichting. De hoogglans gepolijste lak is aangebracht op kostbaar hout en een aluminium chassis, terwijl het frontpaneel is gemaakt van kristalhelder veiligheidsglas waardoor de horloges in de winder te zien zijn. Een horlogewinder van deze verhouding is voorzien van een beveiligingssysteem tegen inbrekers, met een hoogwaardig veiligheidsslot gemaakt in Duitsland.

De algemeen directeur van het bedrijf, Christian Zorweg, verklaart dat de Revolution een van de meesterwerken is die meer dan wat dan ook vertegenwoordigt waar Buben & Zorweg voor staat. Het bedrijf staat bekend om de hoge mate van verfijning die hun producten kenmerkt en de Revolution-horlogewinder is daarop geen uitzondering.

Het unieke kenmerk van de Revolution horlogewinder is het gepatenteerde Time Mover systeem, dat individueel programmeerbaar is voor elke rotor en een geluidsarm mechanisme heeft. Het systeem maakt gebruik van bewegingssensoren en kan worden aangepast aan de specifieke bewegingen van elk horloge, om zo de beweging van het horloge na te bootsen als het gedragen zou worden. Dit vermindert de slijtage van de rotor en zorgt ervoor dat de horloges altijd op tijd lopen.

Buben & Zorweg staan bekend om hun op maat gemaakte luxe items, en bieden hun klanten de mogelijkheid om hun horlogewinders en kluizen aan te passen aan hun persoonlijke smaak en wensen. Het bedrijf heeft meer dan 20 zelfstandige boetieks over de hele wereld en levert hun producten aan klanten in meer dan 100 landen.

Met de Revolution horlogewinder heeft Buben & Zorweg opnieuw bewezen waarom het een toonaangevend merk is in de luxemarkt. De combinatie van innovatie, vakmanschap en elegant design maakt dit horlogeaccessoire een echte blikvanger.

De Revolution horlogewinder heeft niet alleen een beveiligingssysteem, maar ook een app-bediening. Het apparaat kan worden bediend met een speciale smartphone-applicatie. Deze app maakt het mogelijk om de instellingen van de horlogewinder aan te passen en de beweging van de horloges te regelen, allemaal op afstand.

Het is duidelijk dat Buben & Zorweg veel aandacht besteden aan de kwaliteit van hun producten. Ze gebruiken alleen de beste materialen en hebben een strikte kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat elk product aan hun hoge normen voldoet. Bovendien bieden ze ook op maat gemaakte oplossingen voor klanten die specifieke wensen hebben.

Het is geen verrassing dat hun producten een groot succes zijn bij horlogeliefhebbers over de hele wereld. Het bedrijf heeft meer dan 20 zelfstandige en in-shop boetieks in meer dan 100 landen, waardoor hun producten gemakkelijk toegankelijk zijn voor klanten over de hele wereld.

De Revolution horlogewinder van Buben & Zorweg is dan ook een indrukwekkend staaltje technologie en design, dat zeker de aandacht zal trekken van horlogeliefhebbers en verzamelaars.

  • Materiaal: Italiaans nappaleer, carbon inlay interieur, hoogglans gepolijste lak met kostbaar hout, aluminium chassis, kristalhelder veiligheidsglas.
  • Product: Horlogewinder (Revolution).
  • Type: High-end horlogewinder met Time Mover voor 8 tot 12 horloges en traditioneel kenmerkend uurwerk van Buben & Zorweg. Beveiligd met hoogwaardig veiligheidsslot.
  • Model: Revolution.
  • Grondstof: leer, carbon, hout, aluminium, glas
  • Afmeting: niet gespecificeerd
  • Modellen/types: de Revolution-horlogewinder met Time Mover voor 8 tot 12 horloges, LED-verlichting, aluminium chassis, hoogwaardig veiligheidsslot en frontpaneel van kristalhelder veiligheidsglas.

 


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.
Bezoek Website

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...