Breitling Superocean 44mm Limited Edition exclusieve UK release

De gerenommeerde Zwitserse horlogemaker Breitling heeft een nieuwe toevoeging gepresenteerd aan zijn indrukwekkende portfolio met de introductie van de Superocean 44mm Limited Edition. Dit horloge is een exclusieve uitgave voor de Britse markt en versterkt de reputatie van het merk als leverancier van hoogwaardige, duurzame en stijlvolle tijdmeetinstrumenten. Het design is duidelijk geïnspireerd op de oorspronkelijke Superocean-lijn, die voor het eerst werd gelanceerd in de jaren '50 en vooral bekend staat om zijn uitzonderlijke prestaties onder water.

De nieuwe limited edition is geproduceerd in een oplage van slechts 100 stuks, wat het een bijzonder begerenswaardig item maakt voor horlogeverzamelaars en liefhebbers van het merk. Voortbouwend op de legendarische status van de Superocean-serie, biedt deze uitvoering niet alleen geavanceerde functionaliteiten maar ook een fascinerend ontwerp waarmee het zich onderscheidt van zijn voorgangers.

Het uurwerk troont in een robuuste roestvrijstalen kast van 44mm die gecombineerd wordt met een zwarte keramische draaibare ring, wat het horloge een moderne en sportieve uitstraling geeft. De ring is bedoeld om de gebruiker te helpen bij het bijhouden van de tijd tijdens het duiken. De wijzerplaat is eveneens zwart en wordt geaccentueerd door Super-LumiNova® gecoate markers en wijzers, die zorgen voor optimale leesbaarheid, zelfs in de donkerste onderwateromstandigheden. Een datumvenster op de 3-uur positie vult de functionele aspecten van de wijzerplaat aan.

De Superocean 44mm Limited Edition wordt aangedreven door het Breitling Caliber 17, een automatisch uurwerk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en precisie. Met een gangreserve van circa 38 uur en een waterdichtheid tot een indrukwekkende 1000 meter (of 3300 voet), is dit uurwerk ontworpen voor de avonturiers en professionals die de diepte van de oceanen durven te verkennen.

Wat het ontwerp betreft, wordt het horloge afgemaakt met een Diver Pro III rubberen band, die niet alleen comfortabel en flexibel is, maar ook duurzaam genoeg voor de meest extreme omstandigheden. De band is voorzien van een gespsluiting, wat zorgt voor een veilige en verstelbare pasvorm. Deze eigenschappen maken de Breitling Superocean 44mm Limited Edition tot een ideale metgezel voor duikers en liefhebbers van watersporten.

Om de exclusiviteit verder te benadrukken, bevat de achterkant van de kast een uniek serienummer voor elk exemplaar van de 100 geproduceerde eenheden. De horlogekast achterzijde pronkt eveneens met een gegraveerde afbeelding van een vintage supercompressor-duikhelm, een eerbetoon aan de duikgeschiedenis en -cultuur waar de Superocean-collectie zo nauw mee verbonden is.

Klanten die geïnteresseerd zijn in het verwerven van dit zeldzame horloge kunnen terecht bij specifieke retailers in het Verenigd Koninkrijk. De prijs is vastgesteld op £3,350, wat overeenkomt met de exclusieve aard en de superieure kwaliteit van dit horloge. Kopers kunnen een zeldzaam stukje horlogerie-geschiedenis in handen krijgen, waar de traditionele esthetiek van Breitling samenvloeit met moderne prestaties en technologie.

De lancering van dit bijzondere horloge getuigt van Breitling's voortdurende toewijding aan innovatie en vakmanschap. Dit streven naar perfectie weerspiegelt de filosofie van het bedrijf, welke altijd al gericht is geweest op het maken van horloges die niet alleen als hoogwaardige accessoires dienen, maar ook functioneel zijn onder de meest uitdagende omstandigheden.

De Breitling Superocean 44mm Limited Edition is een waar eerbetoon aan het erfgoed van het merk en aan de duikgemeenschap. Elk detail, van het materiaalgebruik tot de technische specificaties, is zorgvuldig gekozen om te voldoen aan de hoge standaarden die men van Breitling gewend is. Voor diegenen die het geluk hebben een exemplaar te bemachtigen, zal dit horloge ongetwijfeld een kostbaar bezit zijn dat zowel de tijd als de trends doorstaat.

De wording en evolutie van de Superocean-collectie vertegenwoordigen een belangrijk deel van de geschiedenis van duikhorloges. Het begon allemaal in de jaren '50, toen Breitling besloot zijn vakmanschap uit te breiden naar de wereld van onderwater-exploratie. Door de jaren heen is de collectie geëvolueerd, met elk nieuw model dat nog betere prestaties en duurzaamheid beloofde dan zijn voorganger. Dit heeft geresulteerd in horloges die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook kunnen worden vertrouwd in de meest veeleisende omgevingen.

In de 21e eeuw blijven de ontwerpers en ingenieurs van Breitling grenzen verleggen en innovatieve manieren vinden om de Superocean-serie te verbeteren. Of het nu gaat om het gebruik van geavanceerde materialen zoals keramiek en titanium, of om de implementatie van nieuwe technologieën die de functionaliteit van hun horloges verbeteren, Breitling blijft zich richten op vooruitgang zonder afbreuk te doen aan de esthetiek die liefhebbers van het merk zo waarderen.

Met de Superocean 44mm Limited Edition laat Breitling zien dat ze nog steeds aan de top staan als het gaat om het produceren van superieure duikhorloges. Het horloge belichaamt de onverschrokken geest van de oceaanverkenners en biedt hen de instrumenten die nodig zijn om met vertrouwen en stijl de diepte in te duiken. Het bevestigt ook de status van Breitling als een van de meest vooraanstaande horlogemerken ter wereld, met producten die de test van tijd steeds weer weten te doorstaan.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...