Blancpain viert 70-jarig jubileum van ACT 3 met speciaal horloge

Het is een groot jaar voor Blancpain, een bekend merk in de horloge-industrie. De Zwitserse horlogemaker viert het 70-jarig bestaan van de Act 3 met de introductie van een speciale gouden editie van hun beroemde Fifty Fathoms-horloge.

In 1953, toen de eerste Fifty Fathoms werd geïntroduceerd, markeerde het een revolutie in de wereld van duikhorloges. Deze serie horloges waren de eerste die werden ontworpen met behulp van moderne technologie en zijn sindsdien een icoon geworden in de branche.

De Act 3, waarvan de oorsprong teruggaat tot 1942, is een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Blancpain. Het vertegenwoordigt een belangrijk moment in de evolutie van het bedrijf, een periode van transformatie en herontdekking die de basis legde voor de toekomstige groei van de onderneming.

Om deze mijlpaal te vieren, heeft Blancpain besloten om een special edition Fifty Fathoms horloge uit te brengen, gemaakt in 18 karaat goud. Dit luxe duikhorloge is niet alleen een eerbetoon aan de geschiedenis van de Act 3, maar ook aan de innovatie en vakmanschap die het merk Blancpain belichamen.

Dit jubileumhorloge is een perfecte mix van verfijning en functionaliteit, met een draaibare bezel en een waterbestendigheid tot 300 meter. Het horloge heeft een saffier kristal caseback, waardoor men het binnenwerk van het horloge kan bewonderen.

Deze speciale editie heeft daarnaast nog enkele bijzondere kenmerken die het uniek maken. Het horloge heeft een diepblauwe zonnewijzerplaat, gouden markeringen en wijzers die zijn behandeld met een laagje lichtgevend materiaal voor betere zichtbaarheid in het donker.

Het nieuwe Fifty Fathoms-model is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Blancpain en belichaamt de voortdurende inzet van het merk voor innovatie en kwaliteit. Het is zowel een tijdloos als modern stuk, dat zeker bewondering en respect zal oproepen van horloge-liefhebbers over de hele wereld.

Blancpain heeft altijd naar perfectie gestreefd in haar horlogemodellen en heeft deze filosofie ook toegepast op deze speciale editie Fifty Fathoms. Elk detail, van het ontwerp van de wijzerplaat tot de selectie van materialen, weerspiegelt de toewijding van het merk aan kwaliteit en vakmanschap.

Het is begrijpelijk dat dit horloge veel aandacht heeft getrokken in de horloge-industrie. Het is niet alleen een prachtig stuk, maar het markeert ook een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Blancpain.

Met deze speciale editie hoopt Blancpain de erfenis van de Act 3 verder te laten leven en te eren. Het is een passend eerbetoon aan een periode die de basis legde voor de toekomstige groei en het succes van het bedrijf.

Dit gouden jubileumhorloge is een waardevolle toevoeging aan elke horlogecollectie en zal zeker door velen worden gekoesterd. Het is een herinnering aan de reis van Blancpain en een testament van hun continu streven naar excellentie en innovatie in de horloge-industrie.

 

• Wat viert Blancpain met deze speciale editie van het Fifty Fathoms-horloge? Blancpain viert het 70-jarig jubileum van de Act 3.
• Wat maakt dit Fifty Fathoms-horloge uniek ten opzichte van de voorgaande modellen? Dit model is gemaakt van 18 karaat goud en heeft unieke kenmerken zoals een diepblauwe zonnewijzerplaat en gouden markeringen.• Welke functies heeft het Fifty Fathoms jubileumhorloge? Het horloge heeft een draaibare bezel, is waterbestendig tot 300 meter en heeft een saffier kristal caseback.
• Wat betekent de Act 3 voor de geschiedenis van Blancpain? De Act 3 vertegenwoordigt een significant moment in de evolutie van Blancpain, een periode van transformatie en herontdekking die de basis legde voor toekomstige groei.
• Wat symboliseert dit jubileumhorloge voor Blancpain? Dit horloge symboliseert niet alleen de geschiedenis van de Act 3, maar ook de continue inzet van het merk voor innovatie en kwaliteit.


* Foto's ter illustratie, zie algemene voorwaarden.

Sago Swimwear Saint-Tropez - luxe badkleding & uniek design! In de kijker

In de charmante straten van Saint-Tropez, lang erkend als het toevluchtsoord van de welgestelden en beroemdheden, heeft een opvallend nieuw merk zi...