Maandag - 30 Jan 2023

Aanmelden

Bose onthult's werelds eerste Audio Augmented Reality-platform

Bose onthult's werelds eerste Audio Augmented Reality-platform

Er is altijd een coole nieuwe verrassing onderweg, en vandaag kunnen we ons concentreren op de nieuwste release van Bose. Het gerenommeerde audiomerk heeft een augmented reality-zonnebril onthuld, die past bij hun nieuwe AR-platform,'s werelds eerste audio-augmented technologie in zijn soort.

Bose heeft de afgelopen jaren veel gewerkt aan zijn AR-platform, waarmee anderen ook apps voor muziek, reizen en onderwijs kunnen ontwikkelen, evenals wearables, koptelefoons, brillen en helmen. Het Bose AR Wearable-concept werkt door interactie met de gebruiker en zijn omgeving, waardoor ze de omgeving om hen heen op een totaal nieuwe en coole manier kunnen ervaren.

De Bose AR-zonnebril kan muziek afspelen via twee smalle en discrete directionele luidsprekers en ze kunnen worden bediend met hoofdbewegingen, spraakopdrachten en tikken op het draagbare apparaat. Hoe werkt het allemaal, vraag je?

Welnu, de GPS volgt de locatie van de gebruiker, de sensoren sturen de bewegings- en locatiegegevens naar een AR-compatibele app en relevante, realtime inhoud komt in de oren van de gebruiker voor de ultieme ervaring.

Het merk heeft €50 miljoen geïnvesteerd in bedrijven die apps, services en gerelateerde technologieën maken voor het AR-platform.


Bose onthult's werelds eerste Audio Augmented Reality-platform